Детска палатка за игра във форма на тунел

Детска палатка за игра във форма на тунел

Модел: sv766
Наличност: Разпродадено
  • 75.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Размери:

  • Голяма палатка : 122 * 122 * 91 см
  • Тунел : 50,8 * 101,6 см
  • Малка палатка : 71 * 71 * 91 см

Палатката с тунел за игра е уникален източник на забавление за децата ви. Проектирана специално за радост на най-малките ни приятели, тази забавна игрална площадка е чудесен начин да накарате децата ви да се занимават сами, без да правят пакости и да се впускат в опасни занимания. Палатката се сгъва и събира в удобна за пренасяне и съхранение чанта.

Две палатки, свързани от тунел

Забавното детско съоръжение се състои от 3 компонента: две палатки и тунелче, което ги свързва. Едната от палатките е с пирамидална форма, а другата – под формата на къщичка. Налични са два входа във всеки край на играчката. Конструкцията е изработена от найлон и мрежа. Тунелът е подсилен с пластмасови обръчи, за да се обезпечи безопасността и свободното преминаване на малчуганите.

Забавният детски тунел за игра ще задоволи любопитството на малките и вродения им инстинкт да се крият в тесни затворени пространства. С това превъзходно изделие ще отклоните вниманието на детето си от по-неподходящите скривалища – шкафове, гардероби, килери и др.

Отделните детайли на играта имат различни размери. Така например, палатките са с различна големина. Тази с формата на куб е с размери 122 х 122 х 91см, докато размерът на по-малката триъгълна структура е: 71 х 71 х 91см. Диаметърът на тунела е 50,8см, а дължината му: 101,6см. Съоръжението е подходящо за деца на възраст от 2 до 4 години.

Подходяща за използване на закрито и открито

Очарователният детски тунел е невероятно лек, благодарение на използваните за създаването му материали. Сгъваемата му структура позволява да достигне съвсем компактни размери и да се побере в удобната чанта за съхранение и лесно пренасяне. Можете да вземате тунела при всяко свое пътуване – на къмпинг или на вилата.

Тази играчка може да се използва и в жилищните помещения, например в детската стая. Всички знаем, че малчуганите мечтаят да имат палатка в стаята си, в която да се чувстват защитени, скрити от очите на възрастните и да дадат воля на приключенския си дух. В дъждовните и студени дни, когато игрите на открито са невъзможни, детето ви няма да скучае, имайки свое интересно убежище.

За да не заема излишно място, след играта бихте могли бързо и без усилия да сгънете и приберете палатката в чантата за съхранение. В случай, че пространството го позволява, можете да запазите тунела в разгънат вид. Децата ви ще ви бъдат благодарни, защото ще могат да си играят на воля, пълзейки между палатките, когато им се прииска.

Идеална за колективни игри

Игрите с верни другарчета са любими на малките палавници, затова препоръчваме да погледнете на този продукт от друг ъгъл. Когато децата на ваши съседи, близки и приятели гостуват на вашето дете, ще има с какво да се забавляват. Вместо да тичат наоколо и да правят пакости, те ще се наслаждават на игрите в забавната детска палатка с тунел.

Играта е чудесно решение ако подготвяте детски рожден ден на открито. В случай че планирате да прекарвате летните уикенди и почивката си на вилата, обезателно направете подарък на любимото си същество – палатка с тунел, в която да играе с други деца, само или дори с домашния си любимец. Кучетата и котките също обичат затворените лабиринти.

Ярките цветове, интересната структура на играчката – всичко това ще превърне пространството в едно чудесно кътче за смях, веселие и забавни детски игри. Ниската цена на интригуващият тунел за деца ви спестява всяко колебание. Детето ви заслужава да бъде щастливо и вие можете да си позволите да направите детството му изпълнено с радост.

Съвети за правилна експлоатация

Знаем, че животът на дори най-здравите играчки е кратък, особено на онези, с които малчуганите най-много обичат да играят. Ето защо ви предлагаме полезни съвети как да гарантирате правилното използване на детската палатка тунел и безопасността на децата си. На първо място е необходимо да инсталирате съоръжението на равен участък, така че да се избегне неговото преобръщане.

Имайте предвид, че цялата конструкция е изработена от тънка найлонова тъкан. Тя е лесно запалима, затова се уверете, че децата ви не си играят с кибрит и други запалителни приспособления, докато се намират в някоя от палатките или в тунела. Същото важи и за остри режещи предмети. Мембраната може лесно да бъде срязана, което ще направи играта неизползваема.

Не на последно място е необходимо да се уверите, че вашата детска палатка за игра се използва от деца на указаната възраст. Влизането във вътрешността на по-големи момичета и момчета може да причини повреда на съоръжението и дори нараняване.