Детска играчка говорещ Том

Детска играчка говорещ Том

Модел: ST067
Наличност: Разпродадено
 • 29.00лв.
Опции

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Чудесен избор за подарък е тази интерактивна играчка Talking Tom - Говорещ Том

Звукови реакции от играчката при всеки нейн допир

Повтаря всичко, което чуе

Височина: 30см

Захранване: 3 х ААА батерии - не са в комплекта

Детската играчка Говорещ Том е не просто средство за забавление, но и полезна разработка за подобряване говорните умения на подрастващите. Много от вас сигурно са останали очаровани от мобилното приложение с говорещия котарак, но ние ви предлагаме нещо много по-добро – физически продукт, който децата ви могат да докосват и прегръщат. Произведен от висококачествен, напълно безопасен материал, котаракът е подходящ подарък за деца на възраст между 2 и 6 години.

Говорещият Томас – любимец на милиони деца по света

Играчката Говорещия Том е въплъщение на персонажа от популярната едноименна игра за Android смартфони и iPhone устройства. Томас, обичан от всички, най-накрая излезе от интерактивното пространство и се настани в реалния живот. Той е винаги готов да зарадва малки и големи, повтаряйки думите им със забавния си глас.

Talking Tom Cat е забавна сива котка, която неуморно повтаря всичко, което кажете след вас. Вашето дете ще бъде най-щастливо ако говорещият котарак стане негов приятел. Talking Tom може да записва и възпроизвежда изречените думи, както и различни звуци, като почукване, пляскане, щраквания и т.н. Просто трябва да натиснете бутона за включване и играчката ще влезе в разговор с вас.

Забавният глас на Томи и прибързаният му начин на говорене карат всички да се смеят и усмихват. Сензорите, разположени върху забавната говореща играчка (на предните и задните крака, главата, опашката), реагират на докосване и възпроизвеждат различни звуци: мъркане, охкане, пляскане, тропане. Котката дори се възмущава, ако се опитате да я погалите по опашката или главата.

Характеристики на играчката:

 • Включва се при докосване на главата;
 • Натискане на лявото ухо - ще разкаже история или приказка;
 • Натискане на дясното ухо - пее различни детски песни с гласовете на героите;
 • Когато го докосвате по корема се смее, когато дърпате опашката или лапата му, казва: "не-не-не!";
 • При галене по корема - мърка;
 • Функция за автоматичен запис / възпроизвеждане (повтаря казаното със забавен глас).

Говорещият Том играчка реагира на всяко докосване, сякаш е истински. Ако не можете да подарите на любимите си малчугани истинско животинче, то интерактивното коте е един добър заместител. Той не се нуждае от храна, не цапа и не драска мебелите. Не само не би правил пакости, но и ще спре децата ви да ги правят, увличайки ги в приятна игра.

Полезно за развитието на говорните способности на малчуганите

Забавната котка няма да остави детето ви безразлично. Тази играчка ще бъде особено полезна за деца, които тепърва се учат да говорят. Детето ще чуе думите, които котката повтаря след него и ще се опита да ги произнесе, развивайки произношението си. Така под формата на приятна игра, всяко дете ще подобри говорните си умения. Чудесно решение за заети родители, които нямат време за дълги разговори с малките си деца.

Способностите на говорещия Том няма да оставят равнодушни дори възрастните. Този забавен домашен любимец ще забавлява цялото ви семейство и вашите гости и ще накара дори най-навъсения човек да се усмихне. С него ще ви бъде лесно да приучите детето си да спи в собствената си стая. В такава приказлива компания, то вече няма да се чувства само.

Напълно безопасни материали и захранване

Безопасността е винаги на първо място за всеки родител. Отговорните родители ще бъдат щастливи да узнаят, че интерактивното говорещо коте Том е изработено от напълно безопасни материали. Основният материал е пластмаса с дебелина 6см, която е приятна на допир и достатъчно мека, за да не пречи на детето по време на сън.

В състава на материала липсват токсични и опасни за здравето вещества. Същото се отнася и за боите, използвани за да придадат нужния колорит на говорещата котка Том. Знаем, че тези аспекти на изработката са важни за всеки родител, понеже децата обичат да гушкат и целуват любимите си играчки. Особено когато са толкова привлекателни като бъбривото коте.

Захранването на чудесната говореща котка Том е чрез 3 ААА батерии 1,5V. Това е най-безопасният метод на захранване на детски играчки, при който не съществува никакъв риск от възникване на пожар от късо съединение или токов удар. Батериите са вградени в играчката и са недостъпни за децата.

Купете говорещия Том играчка за Коледа или за рожден ден на любимото си детенце. Това е унисекс подарък, подходящ както за момченца, така и за момиченца. Той ще забавлява малките палавници, и за разлика от всички други играчки, никога няма да им омръзне.