Машинки за свиване на цигари

Електрическа машинка за пълнене на цигари Gerui Разпродадено
Електрическа машинка за пълнене на цигари с пет скорости 34% Разпродадено
Машинка за свиване на цигари 220V Gerui Разпродадено

Добрата стара цигара няма абсолютно никакво намерение да изчезне от нашия живот, и макар и вреден, навикът е обхванал сериозен процент от хората в нашата страна. Въпреки изобилието от модерни прогресивни устройства за пушене със и без тютюн, собственоръчно свитата цигара се цени по високо. От този раздел можете да си купите страхотна машинка за свиване на цигари, възползвайки се от ниските ни цени.

Какъв избор ви предлагаме?

Нямаме никакво намерение да ви съдим и агитираме да спрете да пушите. Ние приемаме своите клиенти такива каквито са, както и техните предпочитания относно различните видове продукти. Няма да спорим защо домашно направената цигара е по-добра от фабричната. Нашата задача е да ви кажем как да го направите бързо и качествено с помощта на машинка за свиване на цигари на ниска цена.

Цигарата може да бъде направена по различни начини. Можете да я направите изцяло на ръка, както и да си помогнете, използвайки специално устройство – машинка за цигари. Спрямо принципа на работа, машинките биват два вида – завиващи (обгръщащи) тютюна в хартия, и набиващи го вътре, в предварително изработен празен цилиндър с филтър. Нека разгледаме първо втория вариант:

Пълнители

Една ръчна машинка за пълнене на цигари е максимално прост и ефективен механизъм. С нейна помощ за много кратко време можете да направите цигарите, които са ви нужни за деня. Качеството на всяка папироса е отлично и нито една не се различава от останалите по форма и степен на запълване. Цигарите ви няма да се различават визуално от фабрично изработените, които се предлагат в търговската мрежа.

Машинките за пълнене на цигари са най-удобният вариант за хората, които нямат много свободно време и не са особено сръчни. С този инструмент не е нужно да се опитвате леко да навиете хартията и да разпределите равномерно растителната маса вътре. Механизмът на устройството прави изработката изключително лесна. От вас се иска само да се снабдите с нужните консумативи.

Необходимите консумативи включват:

  • Любителска или професионална машина за пълнене на цигари;
  • Гилзи (наричани също заготовки). Това е всъщност хартиената тръбичка, която се запълва с тютюн. Срещат се различни форми, почти винаги с филтър;
  • Растителна субстанция. Тук решавате вие – това могат да бъдат тютюневи листа от любимия ви сорт или микс от тютюни, създаден по ексклузивна рецепта, спазена до милиграма.

За разлика от другия вид приспособление – машинка за свиване на цигари, пълнителят изисква по-малко консумативи. Филтрите са обичайно част от гилзите и не се налага да ги купувате отделно. Като цяло предимствона домашно направените папироси е, че са максимално евтин вариант. Не само консумативите, но и машинките са изключително евтини.

Най-скъпият компонент е тютюнът, който, за да бъде с нужното качество и чистота, е добре да се купува от специализираните магазини. Обложената с акциз растителна маса е чиста и гарантирано безопасна за пушене. Тютюните се предлагат в различни сортове и съотношение никотин/катрани.

Ръчните машинки за цигари гарантират минимален разход на време и перфектни резултати. И на всичко отгоре, те са компактни по размер. Това ви позволява да ги вземете със себе си при пътувания, за да се зарадвате с прясно направена ръчно навита цигара. Познавачите на лични тютюневи изделия смятат, че не е правилно цигарите да се правят в голямо количество за бъдеща употреба. Цялата наслада е в свежата, току -що направена цигара.

Видове устройства

Приспособленията за изготвяне на тютюневи изделия за лично ползване са съвършено прости устройства. Но дори един толкова прост продукт, изненадва с разнообразието, в което се среща на пазара. Ако потърсите в нашия магазин машинка за цигари, ще попаднете на толкова много и различни дизайни, че вероятно ще се объркате кой модел и тип устройство да изберете.

Спрямо принципа на работа съществуват два вида машинки за цигари – автоматични и ръчни. Или казано иначе, единият вид са механични приспособления, а другият – електрически. Съществуват и специални модели за пълнене на гилзи с различни размери и дебелина. Любителите на цигарите Slim не са длъжни да променят своите навици, защото пазарът им дава възможност да създадат това, което предпочитат.

Освен по дизайн, машините се различават и по производители, което означава, че цените им са също различни. Купувачът решава какво качество на крайния продукт иска да получи и на тази база избира марката и стойността на машинката. Каталогът ни предлага поне няколко възможности за избор на всички наши клиенти.

И така, спрямо устройството и принципа на работа, машинките биват:

Ръчни

Ръчната машинка за свиване на цигари се отличава с простата си и компактна конструкция, лекота на използване и ниска цена. Спокойно може да се носи в чанта или джоб на връхна дреха, без да заема излишно място. Особеното е че изисква известни умения за боравене, каквито бързо се придобиват с нейното използване.

Работата при този модел е, че плътността на пълнежа трябва да се контролира самостоятелно. За много хора това е добре, защото някои предпочитат по-бавното горене на по-плътно запълнената гилза, докато други харесват по-мекия вкус на по-хлабавите пълнежи. В каталога ни ще откриете механичната машинка за пълнене на цигари Shoot – O – Matic, проектирана да пълни цигарите в King Size и 100мм вариант.

Автоматични

С избора на електрическа машинка за цигари, вие получавате една страхотна джаджа, която прави всичко сама, и то супер бързо и прецизно. За много кратко време с нея ще получите цигара с безупречно разпределена растителна маса – равномерно, плътно и без празнини.

Повечето електрически машинки за цигари позволяват регулиране плътността на пълнежа. Даваме ви възможност за избор между няколко перфектни опции. Характерно за автоматичните модели е, че се захранват в битовата електрическа мрежа на 220V. Това означава, че не можете да ги използвате в движение и на места, където няма ток.

Цената на качествена електрическа машинка за пълнене на цигари е по-висока от тази на механичния вариант, но с малко по-големия разход, си спестявате време и физически усилия. Спокойно можете да се занимавате с нещо, което изисква пълното ви внимание, докато машинката ви приготвя цигарите за следващите дни.

Всяка наша ел машинка за цигари се предлага заедно със захранващ кабел с адаптер за 220V. При повечето ни продукти е осигурена функция защита от прегряване. Тоест, устройството ще изключи в даден момент, ако го подложите на максимално натоварване, за да предпази електромоторчето от повреждане.

От каталога ни можете да си изберете електрическа машинка за цигари на цена, която ви устройва. Всъщност, автоматичните ни модели са толкова изгодни, че единствената причина да заложите на механичен модел е възможността да го използвате, когато сте в движение. Разнообразието от такива уреди тепърва ще се увеличава и продуктовата ни гама също ще нараства.

За определени форми и размери

Дамите със сигурност ще предпочетат машинка за цигари слим, особено предвид факта, че въпросният вид е доста слабо представен на масовия пазар. Тънката цигара прави самото действие по-стилно и елегантно. Стилната жена е изтънчена дори в пороците си и вредните навици. В този вид тютюневи изделия се крие класическата женственост на жената от 30-те години на миналия век.

Съществуват и други видове машинки за пълнене на цигари, които създават специфични форми, а не просто определят размера. Както знаем, има различни видове ръчно навити папироси – джойнт, блант и т.н. Те се различават по своята форма. Например, джойнтът има конусообразна форма, докато класическата цигара – цилиндрична.

Какво да изберете?

Разнообразието от механични и ел машинки за цигари на достъпни цени, представено в нашия онлайн магазин, без съмнение ще направи избора ви по-труден. Тук е нужна отговорност и познаване на собствения ви вкус. Макар визуалният компонент да не е без значение, по-важно е колко време и старание сте готови да вложите в операцията?

Хората, водещи динамичен начин на живот избират електрически машинки за пълнене на цигари и не съжаляват за направения избор. От друга страна, пушачите, ценители на перфектно запълнената по вкуса им цигарка, няма да харесат удобната машинка за цигари на ток. Механичният модел им позволява да сложат точното количество тютюн.

И стигаме до най-актуалния въпрос: От къде да закупите страхотна машинка за пълнене на цигари на изгодна цена? Отговорът е ясен – от онлайн магазин Giga.bg. Продуктите ни са изключително изгодни и с безупречно качество.