Турмалинови продукти

Оформящ турмалинов клин и потник за отслабване Разпродадено

Тази категория е посветена на вълшебните ни турмалинови продукти. В нея ще откриете ефективно средство срещу почти всеки здравословен и козметичен проблем. Продуктите, представени в раздела, са толкова различни като предназначение и свойства, но същевременно еднакво ефикасни и достъпни с ниската си цена.

Бързо противодействие на схващането и болката

Голяма част от продуктите, базирани на турмалин, са предназначени за облекчаване на болките и схващанията в областта на гръбнака и крайниците. Ще ги намерите под формата на колани, наколенки, налакътници, накитници, яки, елеци и какво ли още не. Общо взето, турмалинът участва в множество приспособления за прикрепване към определена част от костната система на човека.

С какво този рядък минерал е толкова полезен при травми, възпаления и болки в областта на гръбнака и ставите? Турмалинът е един от малкото естествени минерали, изследвани толкова задълбочено в научните среди. Множество изследвания потвърждават, че той е един наистина удивителен минерал с цял списък от лечебни и магически свойства. Турмалинът е единственият кристал, на чиято повърхност има постоянно електрическо поле.

За здрав сън и пречистване на организма

Колекцията ни включва също турмалинови възглавници за здрав сън, маски за очи, облекчаващи мигренните пристъпи и дори душ слушалки, съдържащи този специален кристал. Как те ще ви помогнат да се справите с проблемите без медикаменти? Това ще се случи отново благодарение на излъчваното електрическо поле.

Величината на микротока на турмалина е относително малка и възлиза на около 0,06 mA. То е напълно достатъчно, за да осигури сложен благоприятен ефект върху човешкото биополе. Както вероятно знаете, при правилен йонен баланс в нашето тяло протича електрически ток с приблизително същата сила.

Инфрачервеното лъчение, което е пряка последица от наличието на постоянен електрически заряд в турмалина, подобрява кръвообращението, метаболизма и работата на всяка клетка поотделно. Всичко това води до оздравяване на целия организъм. Известно е, че отрицателните (по знак, а не по ефект) заряди на турмалина помагат за установяване на баланс между човека и външната среда. Те алкализират вътрешната среда на тялото, облекчават и подобряват дишането.

Експертите са единодушни, че отрицателно заредените частици са в състояние да оказват благоприятен ефект върху тялото ни, докато положителните йони предимно активират само разрушителни процеси. Уникалните ни турмалинови продукти са най-естественият начин да бъдете здрави, енергични и в хармония със заобикалящия ви свят.

Продуктите ни включват още сапуни, терапевтични чорапи, ръкавици, стелки, оформящо бельо и още много други чудесни приспособления. Всички те са създадени с идеята да ви избавят от болката, стреса и умората по максимално ефективен и естествен начин. Без странични ефекти и на съвсем достъпна цена.