Аксесоари за лаптоп и таблет

Мобилна маса за лаптоп с колела Разпродадено
Мобилна маса за лаптоп с колела

75.00лв.

Масичка за лаптоп Air Space 25% Разпродадено
Масичка за лаптоп Air Space

65.00лв. 49.00лв.

Подвижно бюро за лаптоп, 45 х 30 х 65см Разпродадено

Богата гама аксесоари за лаптоп и таблет ви очаква в тази категория на електронния ни магазин. Няма нищо случайно в създаването на специален раздел, в който този вид продукти да бъдат представени. Телефонът, компютърът и таблета са устройствата, без които днес никой не може. Стоките, представени тук ще ви помогнат да направите употребата им по-удобна и работата им – по-ефективна.

Богат избор от маси за лаптоп

Според англоезичното наименование на преносимия компютър, той би трябвало да се използва поставен в скута на човека. Макар това да е един от възможните начини, по-удобният и правилен начин за използване си остава твърдата и равна повърхност. Маса, бюро и всеки друг вид приспособление са по-доброто решение, защото позволяват на вашия компютър да се охлажда и работи ефективно.

В каталога ни са представени едни от най-добрите маси за лаптоп, съществуващи на съвременния пазар. Разнообразието е толкова голямо, че почти няма продукти с еднакъв дизайн, материал и дори разцветка. Масите ни за лаптопи се различават по начина на използване. Някои са подвижни (на колела), а други статични.

Мобилната масичка ви позволява да сменяте с лекота мястото, на което използвате компютъра. Когато наоколо ви пречат да се съсредоточите върху своята работа, урок или разговор с приятел, ще можете лесно да преместите лаптопа, без да се налага да го вземате в ръце. С такова приспособление рисковете от неволно изпускане или удар на устройството са сведени до минимум.

За онези от вас, които обичат да използват компютъра на терасата, в леглото и изобщо навсякъде

Лаптопът измести настолния компютър от сърцата на потребителите много отдавна. Основната причина е свободата на използване, която той дава. Много по-лек е, но със същата функционалност и работни възможности. Лаптопът има вградена батерия, която ви позволява да го използвате буквално навсякъде – в паркове, в превозни средства и най-вече навсякъде у дома.

Масичките ни за лаптопи ще ви осигурят нужния комфорт, когато искате да поработите в леглото или да се забавлявате и общувате с приятели. Подбрали сме максимално разнообразие от варианти по отношение на дизайна – от съвсем компактни до по-просторни и универсални. Някои модели имат вградени охладители, предназначени да се погрижат за леката и безпроблемна работа на компютъра.

Разнообразието от материали, използвани за изработка на масите е наистина вдъхновяващо. Онези от вас, които не искат да губят контакт с природата и търсят възможно най-лек продукт, могат да заложат на маса от бамбук. За останалите сме подбрали модели с модерен дизайн и стилна визия, направени от здрави и устойчиви материали – метал, МДФ плоскости и пластмаса.