Органайзери

Щендер за дрехи, колела, 2 части 17%
Щендер за дрехи, колела, 2 части

35.00лв. 29.00лв.

Органайзер за грим на 3 нива, 3D въртяща рамка 50% Разпродадено
Органайзер за гримове въртящ 360 градуса 7% Разпродадено
Органайзер за гримове въртящ 360 градуса

27.00лв. 25.00лв.

Органайзер за гримове и бижута Сити1 Разпродадено
Органайзер за кола с поставки за чаши Car Velvet Разпродадено
Органайзер за обувки 34% Разпродадено
Органайзер за обувки

29.00лв. 19.00лв.

Органайзер за обувки висящ с 35 отделения Разпродадено
Органайзер за обувки платформа за два чифта Разпродадено
Органайзер платформа за чифт обувки 17% Разпродадено
Органайзер платформа за чифт обувки

2.90лв. 2.40лв.

Този раздел на електронния ни магазин е мястото, което трябва да посетите, търсейки перфектния органайзер. Имаме пълното основание да смятаме, че сме създали една съвършена колекция от приспособления за организиране на вашите лични и домашни вещи. Подбрали сме продукти с привлекателна визия, функционален дизайн и изключително ниска цена.

Организацията – ключът към спокойно и щастливо ежедневие

Редица проучвания показват, че домовете, в които цари хаос и безпорядък, са източник на негативна енергия. Обитателите им са постоянно фрустрирани, а продуктивността им е твърде ниска. Не съществува такова нещо като „творчески хаос”. Това е оправдание на ленивците, които не желаят да се заемат ефективно с правилната организация за ежедневните си дейности и с тази на живота си като цяло.

Защо неорганизираните хора са по-малко успешни от тези, чието ежедневие следва внимателно изготвен план? Отговорът е елементарен. Първият тип хора хабят твърде много време в търсене на необходимите им неща. Колекцията ни от органайзери за дома пести време и нерви. С дори само едно такова приспособление, ще постигнете спокойствието, от което се нуждаете, за да бъдете максимално фокусирани върху важните неща и доста по-продуктивни.

Малкото жилище се нуждае най-много от добра организация

Онези щастливци, чиито жилища са просторни, постигат с лекота организирането на личните, семейни и битови принадлежности. Когато имате цяло помещение, обособено като дрешник, е много лесно да намерите подходящият чифт обувки, шал или друг аксесоар. В големия дом можете да си създадете кът за гримиране, било в банята или в спалнята, където гримовете ви ще бъдат идеално подредени.

Малкият апартамент е този, който най-силно се нуждае от организацията на вещите, затова органайзерите ни са в голяма степен проектирани за домашно използване. Те са компактни, а дизайнът им е проектиран така, че да могат да се свържат с почти всеки елемент на интериора. Имаме окачващи се органайзери за обувки, с чиято помощ ще освободите значително пространство в малкия си дом.

По същи начин настолните ни организиращи платформи за грим гарантират мигновено намиране на нужното ви червило. Факт е, че жените губят твърде много време сутрин, за да се приведат в приличен и най-вече в привлекателен вид. Организаторите за гримове, които сме подбрали за вас са под формата на въртящи се стелажи с множество отделения за различните компоненти на макияжа – четки, сенки, червила, лакове за нокти и т.н.

За безопасното пътуване е важно в колата също да цари идеален ред

Органайзерите ни за кола са не по-малко полезни от домакинските такива. Те ви позволяват да пътувате спокойно и приятно, без да се лишавате от необходимите ви неща. С такъв продукт ще имате удобен достъп до телефона си, ще защитите кафето си от разливане... Изобщо, ще избегнете всички ситуации, способни да застрашат сигурността ви на пътя.

Автомобилният ни органайзер е с ниска цена по начало, но предвид ползите от неговото присъствие в превозното средство, тя е направо символична. Заслужава си да инвестирате скромна сума пари в приспособление, което ви осигурява комфортно и безопасно пътуване. Имайте предвид, че дори най-скъпият модел автомобил ще направи лошо впечатление, ако купето му е мръсно, неподредено и създава усещане за лоша организация на неговите собственици.