Кухненски уреди

Домашна машина за захарен памук 19%
Домашна машина за захарен памук

85.00лв. 69.00лв.

Кухнята е може би най-важното жилищно помещение, защото в него се случва магията, сплотяваща всяко семейство. Това е мястото, където домакините дават воля на творческата си фантазия и създават ястия, с които да поглезят съпруга си, децата и гостите. Категория Кухненски уреди ви дава достъп до невероятна колекция от приспособления. Тяхната задача е да ви облекчат, да оптимизират времето ви и да направят крайния резултат наистина отличен.

Иновации за комфортен и здравословен живот

Голяма част от продуктите, представени в раздела, могат да бъдат категоризирани като „иновации”. Новите разработки ни помагат да изпълняваме домакинските задачи с минимум усилия и да водим природосъобразен начин на живот. Качеството на храната зависи в голяма степен от твърдостта и качеството на водата.

Домашните ни мини системи за филтриране на чешмяна вода са изключително евтини, но в същото време супер ефективни. Можете да ги монтирате абсолютно сами, за да имате спокойствието, че водата, с която готвите и миете съдовете отговаря на най-високите хигиенни изисквания. От раздела е възможно да се снабдите и с малък проточен бойлер, за да имате винаги топла вода.

Рязането може да бъде бързо, лесно и безопасно

Много от нашите кухненски уреди представляват иновативни режещи инструменти. Рязането на продуктите за ястията е една от най-досадните, трудоемки и опасни дейности в кухнята. За да ви облекчим и защитим от нараняване, се погрижихме да ви предложим страхотен избор от уреди за нарязване на плодове и зеленчуци.

Кухненските ни рендета, ръчни преси за картофи и резачки тип чопър са пособия, с които трябва да разполага всяка домакиня. С тях ще режете бързо огромни количества плодове и зеленчуци във всевъзможни дебелини и форми – на тънки шайби, на фини ленти, на кубчета и на абсолютно еднакви пръчици. Домакините, които са верни на добрия стар кухненски нож, могат да си вземат точило, за да бъде той винаги идеално наточен.

Изпълнете рецепти, които досега сте мислили, че няма да можете

В случай че сте твърде неуверени в кулинарните си умения, има начини да изпълните рецепти, които до сега сте смятали за много над вашето ниво. Семейството ви обича суши, но вие се ужасявате пред мисълта за навиване на крехките рулца? Не се притеснявайте, а веднага си набавете нужните продукти. Преди това обаче ще трябва да си поръчате страхотната ни машинка за навиване на суши.

Твърдо сте решени да сервирате на семейството си прясно приготвена домашна храна, но все не остава време от служебни задачи? И на този проблем ще предложим лесно решение. В настоящия раздел на електронния ни магазин ще откриете иновативни готвещи системи. Мултикукър системите готвят абсолютно сами, като от вас се иска единствено да заложите съставките и да настроите съответната програма за готвене.