Всичко за дома

Декинг плочки за под WPC 30 х 30см 35%
Декинг плочки за под WPC 30 х 30см

13.00лв. 8.50лв.

Иновативен 3D тапет бели тухли 38%
Иновативен 3D тапет бели тухли

4.00лв. 2.50лв.

3D декоративен панел, 250х19.5см, WPC1 36%
3D декоративен панел, 250х19.5см, WPC1

33.00лв. 21.00лв.

Домът е мястото, където винаги бързаме да се приберем. Независимо дали сме на почивка в екзотична дестинация или на важна служебна среща, ние тайничко мечтаем да се приберем вкъщи, където ни очаква уют, спокойствие и топлина. Едно жилище се превръща в дом едва когато го обзаведем красиво и практично. Категория Стоки за дома на нашия магазин ви позволява да закупите бързо и лесно необходимите ви неща.

Жилището ви може да бъде не само уютно, но и комфортно

Съвременният дом трябва да е не само стилно обзаведен, но и да предлага уют, топлина и удобство. Това означава, че е изключително важно животът в него да се организира компетентно и прецизно. За щастие пазарът предлага невероятно разнообразие от методи и приспособления, предназначени да направят живота ни по-лесен и приятен.

Днес има безброй начини да направим ежедневните задачи по-лесни, а живота си – много по-приятен. Нашият каталог ще ви предложи всичко за дома, включително неща, за чието съществуване не сте подозирали. Ние ще ви предложим най-добрите съвременни решения за обзавеждане на жилищните помещения и двора, при това на изключително достъпни цени.

Стоките ни за бита са разделени в различни категории, спрямо тяхното предназначение и приложение. От този раздел можете да се насочите към отделни подраздели, където са представени различните видове продукти, например:

Кухненски уреди и аксесоари

Кухнята винаги е била и ще продължи да бъде най-функционалната зона в един дом. Там се извършват множество операции, свързани не само с приготвянето на храна. Каталогът ни ще ви впечатли с разнообразие от полезни кухненски приспособления. С тяхна помощ ще можете да направите ножовете си по-остри, храната бързо и красиво нарязана, а самото помещение – защитено от замърсяване по време на готвене.

Кухненските ни уреди със сигурност ще направят живота ви по-лесен, защото с тях операциите по приготвяне на ястията се изпълняват с максимална лекота. Както всички утвърдени магазини за дома, така и нашият уебсайт, ви дава възможност да се снабдите с най-модерните технически разработки за кухнята. В каталога ни ще откриете резачки, рендета, блендери, мултикукъри, фритюрници и още много уреди с високо качество, модерен дизайн и ниска цена.

За двора и градината

Голяма част от нашите клиенти са истински щастливци, защото притежават вила или къща с двор и градина. Откритите пространства са мястото, където всеки обича да прекарва свободното си време през топлите месеци от годината. От съответните раздели на електронния ни каталог можете да закупите продукти, които ще ви позволят да направите двора на семейната си къща и вила по-приятен и удобен за обитаване.

В случай че ви е нужен качествен маркуч за поливане на цветните и зеленчукови лехи, тук изборът ви е огромен. Ще ви предложим дори уникални системи за водна мъгла, които ще направят престоя ви на открито по-поносим по време на летните жеги. Отдавна мечтаете в двора ви да има фонтан? Нашият модел с 4 накрайника и соларен панел е всичко, за което сте мечтали.

Полезни инструменти за домашния майстор

За да бъде домът привлекателен и удобен за живеене, той се нуждае от постоянна поддържа. Нашият електронен магазин за дома има обособена собствена секция с полезни инструменти за домашния майстор. С тяхна помощ бихте могли да извършвате от леки корекции до основни ремонти на мебелите и интериора.

Инструментите са начин да си спестите пари, защото имайки всичко необходимо, няма да се налага да ползвате платените услуги на майстор. Ще ви снабдим с ножици за лозя и овошки, а също и с иновативни приспособления за лесно и икономично боядисване. Подбрали сме богата гама LED лампи, куфари с инструменти и дори водоустойчиво тиксо.

Подочистачки и мопове

Едно жилище не би могло да бъде приветливо и уютно, ако в него не цари идеална чистота. Колекцията ни от механични и електрически уреди за почистване ще впечатли дори най-скептичните посетители на сайта ни. Те са супер евтини, но същевременно невероятно практични, компактни и удобни за използване от всеки.

Съвременните почистващи приспособления улесняват максимално операциите, а същевременно чистят много по-добре от всички познати до момента методи и средства. Ще ви снабдим с модерна парочистачка, която разтваря мръсотията и я премахва за секунди. Мопът, както вероятно знаете, може не само да почиства, но и да полира пода. Такъв можете да си вземете от магазина ни, предлагащ стоки за дома онлайн.

Купете бързо, лесно и на изгодна цена

Домът ви вероятно е вашата крепост. Това е валидно за почти всички хора в света. Когато обичате личното си пространство, вие ще се грижите ежедневно за него. Грижите за жилището изискват от вас да си осигурите всички съвременни технически средства за перфектната му поддръжка.

Оперирайки в глобалната мрежа, магазинът ни ви дава възможност да закупите всичко за дома online. Онлайн пазаруването позволява на модерния човек да си набави стоките за бита, които няма време да закупи от физически магазин. Пожелаваме ви приятни и ползотворни мигове в този раздел.