Етажерки и поставки за обувки

Шкаф за обувки Седеф 23%
Шкаф за обувки Седеф

350.00лв. 270.00лв.

Етажерка за обувки в кафяв цвят с 4 рафта Разпродадено
Етажерка за обувки за 45 чифта INNOVAGOODS Разпродадено
Етажерка ПДЧ в ретро стил Разпродадено
Етажерка ПДЧ в ретро стил

50.00лв.

Органайзер за обувки 34% Разпродадено
Органайзер за обувки

29.00лв. 19.00лв.

Органайзер за обувки висящ с 35 отделения Разпродадено

Обзавеждането на антрето и коридора е може би най-сложната задача за обитателите на един дом. Особено в градския апартамент, това е най-малкото по площ пространство, а в същото време неговата функция е изключително важна. Във входната точка на дома си оставяме връхните си дрехи и обувките, затова е важно как те ще бъдат съхранени. Нашата специална колекция от етажерки за обувки ще реши всички организационни проблеми.

Правилното съхранение и организация – ключът към хармоничния семеен живот

Обувката е онази част от облеклото, за която харчим най-много пари. Логично е да инвестираме в качеството на продукта, а също и в количество. Един чифт от какъвто и да е модел не може да ни бъде от полза. Дори ежедневният ни стил да е изцяло спортен, има официални събития, на които не можем да отидем с кецове или маратонки.

Само си представете дом, в който живее средностатистическо четиричленно семейство – двама родители и две деца. Преценете сами: зима, есен, пролет, лято, спорт, деца, възрастни, за отдих, за работа, за официални събития... Обувките са винаги твърде много, за се вместят  в малкото входно пространство. Всъщност дори в голямо предверие е трудно да се поберат всички чифтове, носени през различните сезони.

Кой е правилният начин за съхранение?

Изниква и въпросът за правилното съхраняване на този скъп аксесоар - на етажерка за обувки, в специален шкаф, в дрешник, на пода? В крайна сметка от това как ги съхраняваме зависи в голяма степен дали ще се запази перфектния вид на любимите ни Jimmy Choo или на новия чифт оригинални маркови маратонки.

За радост на потребителите, днес пазарът предлага огромен брой опции за компактна организация на този вид принадлежности. Можете да заложите на евтин, но практичен метален стелаж за обувки, на портманто, а защо не и на органайзерите, които спестяват невероятно много място в шкафовете. Всеки метод има своите плюсове и минуси, затова нека ги разгледаме поотделно.

Дървени и метални етажерки

Хубавото на етажерките е, че предпазват скъпите ни вещи от случайни инциденти. Няма да ги настъпваме неволно, да изпускаме върху тях тежки предмети, нито пък да ги заливаме инцидентно с вода. В каталога ни етажерката е представена в голям брой варианти. Предлагаме изборот всякакви размери, материали и дизайни, включително подвижни модели, чието местоположение да сменяте често.

Етажерките са подходящи за модели с големи декорации и високи токове, които не бихте желали да съхранявате в тесни кутии и органайзери. Те обаче не са особено удобни за есенните и зимни боти и ботуши. Височината им може да се окаже неподходяща за такова съхраняване, а да не говорим за водата и калта, които бързо ще повредят дървените прегради. Металните поставки за обувки са по-устойчив вариант.

Органайзери

Не във всяко жилище е възможно използването на красива и достатъчно голяма поставка за обувки. Понякога идеалното решение е да се използват един или няколко органайзера. Те са изключително удобни системи с вътрешни отделения и секции, където обувките от един чифт могат да се поставят една върху друга, без да се цапат и повреждат.

Органайзерът може да бъде направен от плат, пластмаса, дърво, картон и от смесени материали. По отношение на функционалността, органайзерите могат да заменят изцяло шкафчетата, стелажите и рафтовете. В същото време винаги можете да ги преместите на друго място, както и да ги сгънете, когато не са ви нужни. Организаторите са ценни предимно със способността си да пестят пространство.

Голям дървен/метален стелаж

Подвижните ни стелажи за обувки са перфектен вариант за притежателите на наистина солидни „footwear” колекции. В каталога ни ще ги намерите под формата на статични и разглобяеми модули, изработени от метал и пластмаса. С премахване на някои от пречките, имате възможност да увеличите височината на съответното пространство.

Тази опция е особено полезна при съхранението на боти и ботуши. Зимните и есенни изделия се явяват най-сложна задача за съхранение, защото е нежелателно да остават за дълго прегънати. Всеки стилаж за обувки обаче, си остава конструкция от отворен тип. Ако нямате свободен килер или дрешник, където да го приберете, рискувате да създадете усещане у посетителите, че домът ви е неподреден.

Самостоящи и окачващи се етажерки

Подобно на органайзера, една окачваща се стойка за обувки прави възможна перфектната подредба на тези принадлежности, като ги оставя скрити от очите на гости и посетители. Макар една пищна колекция да е гордост за нейната притежателка, тя не бива да се превръща в част от интериора и декорацията на дома. Личните вещи, особено компонентите на облеклото, са изложени на показ единствено в магазините.

Стойките ни, окачващи се на врати и в гардероби са проектирани специално за малките жилища, където липсва друга възможност да се подредят изрядно обувките на цялото семейство. Те предлагат отлична организация и правилно съхранение, оставайки максимално достъпни, но прибрани на правилното място.

Дизайни, подходящи за всеки интериорен стил

В колекцията ни ще намерите идеалния за нуждите ви рафт за обувки. Той ще е идеален не само с голямата си вместимост и начин на подреждане, но и с дизайна си, който подхожда на интериорния стил във вашето жилище. Подбрали сме продуктите така, че да задоволим нуждите на максимално широк потребителски кръг.

Ако стилът в дома ви е модерен и екстравагантен, ще ви е нужна уникална етажерка за обувки, каквато не се среща във всеки апартамент. Продуктите с метална конструкция и дървени прегради са универсално приложими в повечето модерно обзаведени домове. Изцяло дървените конструкции с 5 и повече рафта ще се впишат чудесно в класически обзаведеното жилище.

Обща характеристика на асортимента ни от рафтове за обувки е ниската цена. Продуктите ни са подбрани по сходни критерии, като основната ни цел е да предложим на своите клиенти разнообразни дизайни, отлично качество и цени, каквито могат да си позволят. Ако все пак държите антрето ви да бъде обзаведено с портманто, също няма да останете разочаровани. Тази стилна мебел също присъства в този раздел.