Аксесоари за телефони

Малък мобилен телефон Soyes S7+ 25%
Малък мобилен телефон Soyes S7+

59.00лв. 44.00лв.

Това е категорията, която съдържа всичко за телефона. Мобилните устройства за комуникация се превърнаха в наш придатък. Благодарение на разширената им функционалност, те не са вече единствено средство за провеждане на разговори. Телефонът ни позволява да създаваме спомени, заснемайки всеки впечатляващ момент, да се забавляваме, да се информираме, да управляваме своите финанси.

Не е чудно, че смартфонът е често единствената вещ, която носим винаги със себе си. С него можем да плащаме сметки, да отключваме врата на дома си, да озвучаваме скучно пространство, да записваме в аудио и видео формат, изобщо каквото поискаме. И макар възможностите на смартфоните да са почти безгранични, винаги има начин да увеличим тяхната функционалност. Тук идва ролята на аксесоарите.

Какво ви предлага този раздел?

Категорията, съдържа страхотни аксесоари за телефони. Тя има за цел да отговори на търсенето на широк кръг наши клиенти. Хората от различни възрасти търсят различни неща, затова при подбора на артикулите, се погрижихме никой да не остане разочарован. Предвидили сме дори възможност за покупка на класическа версия на мобилното устройство в мини GSM формат.

Младите потребители ще бъдат очаровани от продуктите, даващи им възможност да превърнат телефона си в лесно преносима аудио и диско система. По-възрастните, особено експертите по различни ремонти, ще могат да се снабдят от нас с ендоскоп за телефон, с който да извършат обстойна диагностика на трудно достъпни места.

Имаме и други продукти, без които телефоните не биха били така полезни на своите собственици. Нека обърнем внимание на някои от тях:

Power bank външна батерия - за да останете свързани

Съвременните смартфони могат лесно да издържат ден-два с едно зареждане. Какво би се случило обаче, ако не можете да стигнете до източник на електричество навреме? Телефонът ви ще изгуби работните си способности. Дори не бихте могли да се обадите за помощ ако изпаднете в беда сред дивата природа. Купете си външна батерия, каквато присъства сред нашите аксесоари за телефон.

Даже най-евтините компактни модели ще удължат живота на среден клас смартфон два пъти и дори повече. Например смартфоните с дълъг работен живот имат среден капацитет на батерията 4000-5000 mAh. За да ги съживи е достатъчна най-простата външна батерия - поне за известно време. Освен това, тази компактна джаджа може лесно да се побере в дамска чанта и туристическа раница. Не тръгвайте на дълъг път без резервно захранване за телефона си!

Преносима акустика, която да направи музиката още по-силна

Портативните Bluetooth колонки са любимият на младите ни клиенти аксесоар за телефон. Те обичат да слушат любимата си музика на високи децибели, а към момента външният високоговорител на смартфоните все още не е достатъчно силен за дискотека сред природата. В търговската мрежа има различни модели колонки: компактни и големи, но всички те - изненадващо мощни.

Някои модели се свързват с мобиилно устройство с помощта на аудио кабел, докато други имат Wi-Fi, Bluetooth и NFC безжични интерфейси като възможност. Между другото, преносимата акустика е много полезна у дома, защото можете лесно да я преместите в друга стая. Нямате аудио система в колата си? Колонката ви е напълно достатъчна.

Слушалки – за да чувате само вие това, което слушате

Когато се заговори за аксесоари за мобилни телефони, в съзнанието на всеки от нас изникват първо слушалките. Те са толкова тясно обвързани с функциите на телефоните, че все повече производители ги добавят като бонус към всеки апарат. Компактни и удобни за носене в джоб, съвременните слушалки ви позволяват да слушате музика и да гледате филми, без да пречите на околните.

Може би се питате защо да купя слушалки от онлайн магазин, вместо от офиса на мобилен оператор, например? Отговорът е изключително прост: ние предлагаме изключително евтини аксесоари за телефони. Нашите продукти са с многократно по-ниска цена, но без тя да се отразява на тяхното качество.

Защо да се доверите на нас?

Магазините за GSM аксесоари не са единственият избор за покупка на полезно допълнение за вашия смартфон. Онлайн магазин Giga.bg е една чудесна алтернатива на специализираните магазини, където винаги ще намирате нови и още по-интересни като визия и функция продукти.

За разлика от мобилните оператори, ние не ви обвързваме с дългосрочни договорни отношения. Оборудвайте телефона си с каквито аксесоари за GSM пожелаете, докато се излежавате на дивана, работите или се забавлявате с приятели. От нас получавате не само стоки с гарантирано качество, но също коректно отношение, изгодни оферти и супер бърза доставка.