Аксесоари за градината и двора

Декинг плочки за под WPC 30 х 30см 35%
Декинг плочки за под WPC 30 х 30см

13.00лв. 8.50лв.

Градинска PVC маса Гева, 140*80см 10%
Градинска PVC маса Гева, 140*80см

110.00лв. 99.00лв.

Градински комплект мебели Luna set 3 5%
Градински комплект мебели Luna set 3

790.00лв. 750.00лв.

Градински стол Bamboo, PVC ратан 22%
Градински стол Bamboo, PVC ратан

50.00лв. 39.00лв.

Душ за къмпинг

20.00лв.

Това е разделът, в който ще намерите разнообразни аксесоари за градината. Дворът е основно предимство на еднофамилната къща. Това е мястото, където можете да си почивате и да се забавлявате на открито. В двора си можете да посрещате гости, да отглеждате цветя, плодове и зеленчуци. Нашите продукти ще ви помогнат да реализирате всяка идея за уютно и комфортно дворно пространство.

Кои са най-необходимите неща за един прекрасен двор?

За да бъде дворът мястото, което си представяте, са ви нужни различни предмети и полезни приспособления. Аксесоарите, както ние ги наричаме, могат да имат коренно различно предназначение. Някои ви дават възможност да облагородите откритите пространства, като се погрижите за зеленината. Други имат за цел да ви подарят максимален комфорт.

Определени продукти, намерили място в колекцията ни, са с изцяло декоративна функция. Декоративните ни аксесоари за градина имат задачата да ви създадат приятно настроение. Доказано е, че красивата гледка може да ни извади от най-лошото настроение, затова не се лишавайте от красотата. Дворът на вашия дом или вила е мястото, на което трябва да можете да се избавите от стреса и ежедневните тревоги.

Напоителната система – задължителна за поддържане на зеленината

В разгара на лятото дъждовете са рядко явление, което задължава нас хората да се погрижим за тревата и растенията, които отглеждаме. Една супер проста напоителна система, каквато е градинският маркуч, е достъпно и лесно за използване решение. В каталога ни ще откриете разнообразие от маркучи, с чиято помощ да полеете бързо и лесно цветята, овошките и зеленчуците в собствената си градина.

Ако търсите по-нестандартна овлажняваща инсталация в раздел Всичко за градината, можем да ви насочим към системата ни за водна мъгла. Дъждуването е иригационен метод, приложим не само в градинарството, но и в някои заведения на открито. Дюзите разпръскват водната струя във вид на фини аерозолни частици. Такава инсталация има множество предимства, като например:

  • Освежава въздуха;
  • Понижава температурите;
  • Защитава пространството от прах и насекоми;
  • Овлажнява, без да мокри дрехите и дамаските на градинската мебел;
  • Има завладяващ визуален ефект;
  • Монтира се и се демонтира лесно;
  • Има дълъг експлоатационен живот и съвсем ниска цена.

В основата на системата за водна мъгла е отново маркучът, който е лек, гъвкав и лесен за монтаж на желаното място. Можете да закрепите маркуча върху всякакви елементи на екстериора, в зависимост от целите, които искате да постигнете. Не се притеснявайте, че тази атракция ще повиши сметките ви за вода. Консумацията на вода при този прдукт е едва 3 литра на час.

Мебели и осветление

За да бъде комфортно и функционално място, дворът на един дом се нуждае от удобни мебели и качествено осветление. Ще ви предложим прекрасна люлка – хамак, в която да се отдадете на пълен релакс, а защо не и на кратка следобедна дрямка. Досадните насекоми няма да ви притесняват. Хамакът е оборудван с мрежа, която да ви защитава.

От каталога ни можете да си изберете още сгъваема кетъринг бар маса – голяма или малка. Масата е центърът на всяко кътче за посрещане на гости и забавление на цялото семейство. Не бихме могли да кажем, че ви предлагаме всичко за градината и двора, ако не сме се погрижили да осигурим и качествено градинско осветление. LED осветлението е най-малкият консуматор на енергия, затова сме заложили изцяло на него.

И понеже знаем, че дори икономичните осветители биха могли да увеличат сметките ви за електричество, избрахме чудесни соларни лампи, които се захранват от слънчевата светлина. Това означава, че няма нужда да им осигурявате източник на електрическа енергия, да опъвате кабели и да ги защитавате от влага. Соларните ни лампи се зареждат през светлата част на денонощието и преминават в режим на работа автоматично при намаляване на естествената светлина.

Купете онлайн, защото това е по-лесният, бърз и финансово изгоден вариант

Има безброй причини да закупите всичко за градината онлайн. Най-силният мотив за съвременния човек е удобството да пазаруваш, без да напускаш уютния си дом. Ние ви даваме именно такава възможност – да купувате удобно, лесно и много разумно аксесоарите, способни да превърнат двора ви в истинско райско кътче.

Полезните ни и атрактивни стоки за градината са достъпни за купувачите от цялата страна. Ако във вашия град или малко населено място липсва предлагане на градински принадлежности, обзавеждане и декорация, заповядайте при нас. Каталогът ни е достъпен за преглед 24/7. Тук никой няма да ви пришпорва да изберете по-бързо. Разгледайте внимателно продуктите, обмислете решението си направете лесна поръчка.