Помощни маси

Комплект помощни кръгли маси Ринг 23%
Помощни маси Nest 11% Разпродадено
Помощни маси Nest

100.00лв. 89.00лв.

Този раздел ви дава достъп до изящна колекция помощни маси, подходящи за хол и кухня, както и за представителни бизнес помещения. Убедени сме, че ще харесате всеки от двата дизайна – този на масите Хармония и този на изделията от серия Nest. Двата варианта имат различно предназначение – едните са допълнителна стационарна мебел, а другите - помощно съоръжение, улесняващо сервирането на кафе и напитки.

Какво ви предлагаме?

Предлагаме ви елегантни комплекти, всеки включващ по три броя малки помощни масички. Масите във всеки комплект са с различни размери, така че всяка домакиня да може да избере идеалния вариант за конкретната ситуация. Продуктите са степенувани по големина – голяма, средна и малка масичка.

Размерите на всяка масичка в даден комплект са посочени в описанието на съответния продукт. Габаритите са посочени за следните параметри: широчина, височина, дълбочина. Всяка серия се предлага в няколко цветови варианта, както и в различен декоративен принт. Принтът на плота може да бъде имитация на дърво (светло и тъмно), както и мрамор.

Отличното разнообразие от цветове и декори ви позволява да изберете помощна маса, която се вписва добре в наличния интериор. Не се заблуждавайте, че този детайл на мебелировката е твърде незначителен. Вземайки продукт, който напълно се различава стилово и цветово от останалото обзавеждане, бързо ще установите каква груба грешка сте направили.

Като дизайн и приложение масите с помощна функция са представени в два много полезни и практични варианта – стационарен и мобилен. Ще разгледаме свойствата и предимствата на всеки от тях с идеята, че така ще ви помогнем да направите най-добър избор. Имайте предвид, че вземайки стационарна маса, няма да можете да я използвате като помощен реквизит при сервиране на кафе, напитки и мезета.

Предимства на мобилната помощна масичка

Съществуват мебели, без които просто не можем да си представим, че е възможно да се живее нормално, но има и такива, които не е задължително да присъстват в нашия дом. Живеем без тях дълги години, но когато веднъж ги придобием, осъзнаваме, че сме се лишавали от невероятен комфорт през цялото време.

Именно такъв е случаят с мобилните помощни масички за кафе. Съгласни сме, че те не са най-необходимата вещ в един дом, но тяхното удобство е безспорно и всяка домакиня, която е закупила такава маса, много скоро ще може да оцени всичките ѝ предимства. Още повече тези плюсове ще бъдат оценени и от нейните гости.

Максимално удобство ви дават масичките от серията ни Хармония. Тръбната конструкция придава елегантност и стабилност на масата, а колелата улесняват придвижването на практичната мебел. Можете да използвате всеки от елементите на комплекта за различни цели – за сервиране на вашите гости, за уплътняване на пространството между фотьойла и дивана, при обслужване на лежащо болен близък и т.н.

Колко пъти сме виждали масичка за сервиране в холивудските продукции? Във филмите този елемент е символ на класа, лукс и качествено обслужване. Използва се както в 5-звездните хотели, така и в луксозните имения на богатите и известните. Масата за сервиране е изключително удобно и функционално мебелно изделие, а ако вземем предвид разнообразието от дизайни, то е и много представително.

Какви функции може да изпълнява този верен помощник на домакините?

Всички домакини са запознати със ситуацията, когато пристигнат неочаквани гости. Законите на гостоприемството изискват на гостите да се предложи ако не пълен обяд или вечеря, то поне чаша кафе или чай. И домакинята започва да бърза между хола и кухнята с чаши, чинии и всичко необходимо за сервиране.

В това време гостите скучаят или предлагат да ѝ помогнат. Губи се ценно време, което може да бъде прекарано в приятни разговори. А сега си представете, че имате комплект помощни маси на колелца. Масата за сервиране ще улесни пренасянето на напитките, а гостите ви ще останат очаровани от умелото им и изискано сервиране.

Не можем да не се съгласим, че впечатлението, което тази мебел ще направи е повече от положително. Особено ако гостите не са просто приятели и роднини, а бизнес партньори на главата на семейството. При обсъждането на важни и поверителни дела, съпруга, която се шляе напред-назад с чинии, вилици и салфетки не е най-приятното решение в такава ситуация.

Функцията на масичката на колела далеч не се изчерпва само в хола или кухнята, макар тя да е идеално решение за допълнителна работна повърхност в кухнята при приготвяне на голямо количество храна. Можете да я използвате, за да сервирате закуска в леглото на семейната си половинка, както и да осигурите импровизирано място за рисуване и писане на домашни за детето си.

Гамата малки помощни масички могат да бъдат разделени на няколко категории:

  • Допълнително кухненско оборудване. Могат да се прибират под основната кухненска маса или да се използват за съхранение на домакински принадлежности;
  • Полезна работна повърхност при приготвяне на вечеря;
  • Подвижен плот за сервиране на храна и напитки.

Най-важният аспект на помощната маса не е красотата, а функционалността, но въпреки това не пречи да изберете модел, който се вписва хармонично в стила на съответното пространство – хол или кухня. В помещенията, в които преобладават мебелите от естествено дърво или имитация на дървена мебел, моделите с плот в дървесен стил са по-подходящият избор.

Съответно, ако планирате да използвате комплекта помощни холни масички в дневна, обзаведена в модерен стил с мебели от метал, мрамор и стъкло, масите с мраморен плот са най-доброто решение. Цветът на тръбната конструкция отговаря на цвета на плота – черен при дървесните варианти и бял при плотовете, имитиращи мрамор.

Каква е функцията на стационарната помощна холна масичка?

Красива комбинация от евтини помощни масички ще ви помогне да оптимизирате пространството в хола и дневната, като направите престоя в тях по-комфортен и приятен. В почти всеки дом се забелязва шаблонна подредба на меката мебел, при която масата за кафе е значително отдалечена от фотьойлите и дивана.

В някои случаи между два дивана или диван и фотьойл се образува празно пространство, което винаги можете да използвате рационално. С добавянето на една от нашите помощни маси за хол от серията Nest, тази зона може да придобие чудесна функционалност. Масичката ще бъде идеалното място, на което да поставите питие, четиво или ръкоделие.

Най-малкото, това пространство ви дава възможност да го използвате за интегриране на различни интериорни детайли – лампион, саксийно цвете или ваза с цветя и дори малък аквариум с рибки. В много дневни стационарната помощна маса за хол може да влезе успешно в ролята на мини бар. Върху нея могат да се разположат изискани напитки, така че не само да са под ръка, но и да бъдат стилно изложени на показ.

Дори комплектът помощни маси за кухня Хармония може да се използва ефективно в повишаване на функционалността в различни жилищни пространства. Най-голямата от масите може да бъде използвана в кухнята, докато средната и най-малката можете да използвате съответно в хола, в спалнята или в антрето.

Особености на дизайна на масите ни с помощна функция

Гамата Nest се различава от серията Хармония не само по начина на използване, но и чисто визуално. Подвижната помощна масичка с колелца има метална конструкция и плот от фурнир, декориран с покритие, имитиращо различни естествени материали. Клиентите ни могат да изберат модел с дървесен или мраморен декоративен принт.

Металната база на този модел помощна маса на колела е огъната в П-образна форма с отворено пространство в предната част. Тази конструктивна особеност ви позволява да използвате някоя от масичките и като място за хранене на детето ви или като зона за игри и полезни занимания.

Подвижната основа на всяка помощна масичка на колелца разширява кръга от възможности за използване. Можете да я използвате на терасата в хубаво време, за да пиете там сутрешното си кафе или отпускаща алкохолна напитка в края на тежкия работен ден. Замърсяването на носещите елементи не бива да ви притеснява. Металната конструкция има антикорозионно покритие, което улеснява почистването.

Покупката на малка помощна масичка от стационарен тип е също много разумно решение. Nest изпъква с елегантния ретро дизайн на краката. Те са изработени от дърво и са струговани в кръгла форма с доста заострен връх. Краката са фиксирани косо на плота, а не под прав ъгъл. Това прави масата максимално стабилна и удобна за ежедневна употреба.

Въпреки липсата на мобилност, ние смятаме, че в стационарната ни серия можете да откриете перфектната помощна маса за кухня. Можете да разпределите всяка от масите в комплекта в различните жилищни помещения. Например, най-голямата можете да поставите в хола, средната – в кухнята, а най-малката да сложите на терасата и да я използвате като поставка за списания, чаша кафе, пепелник и други необходими предмети.

Защо да закупите такава мебел от нашия магазин?

За да закупите практична помощна кухненска маса не е нужно да посещавате специализиран мебелен магазин. Магазинът ни е изцяло фокусиран върху продажбата на полезни стоки за дома, а какво по-полезно от мебели с мултифункционално приложение в домакинството? В каталога ни ще откриете предимно достъпни продукти, каквито не се намират лесно на масовия пазар.

Качеството на всяка помощна маса за сервиране, включена в продуктовата ни гама, е безапелационно. За изработка са използвани здрави и безопасни материали с приятен външен вид. Сглобката на всеки модел е изключително стабилна и надеждна, но най-важният аргумент си остава цената.

Ние ви предлагаме комплекти помощни маси за сервиране на цена, на каквато не можете да закупите дори една бройка с посредствено качество в мебелните магазини. Цените на тройка масички при нас са повече от изкушаващи. Към тях трябва да добавим и удобния начин на закупуване. Онлайн пазаруването пести не само средства, но също така време и усилия.