Аксесоари за кухня

Чайници за турски чай гранит Vivaldi 18%

В този раздел на онлайн магазин Giga.bg ви представяме чудесната си колекция от аксесоари за кухнята. Те ще направят успешни дори най-плахите ви кулинарни опити. Ще облекчат вашата работа и ще ви спестят време и пари. Подбрали сме богат асортимент от продукти, които трябва да присъстват във всяка съвременна кухня. Купете необходимите ви неща онлайн, защото така е по-лесно, по-бързо и много по-изгодно.

Кухненското оборудване следва да се избира отговорно и компетентно

Всяка домакиня знае какво липсва в кухненското ѝ помещение. Истината излиза наяве в момента, в който започне да се реализира дадена домакинска задача или кулинарна рецепта. Започвайки да приготвяте зеленчуково ястие и свежа салата, неизбежно ще установите, че губите твърде много време в нарязване на зеленчуците на тънки ивици или в разнообразни форми.

В каталога ни ще намерите изключително полезни аксесоари за кухня с режеща функция. От ръчни приспособления, до механизирани уреди, с чиято помощ зеленчука се нарязва на фини ивици, на малки кубчета, на шайби, на жулиени – както ги пожелаете. Имате възможност да заложите на резачка тип чопър или на ренде Nicer Dicer с множество приставки за нарязване на зеленчука в различни дебелини и форми.

Ако искате да впечатлите своите гости, а също и да зарадвате децата си, резачката за картофи на спирала е едно чудесно приспособление. Рязането е трудоемка и опасна задача, която бихте могли да опростите и ускорите с приспособленията за рязане, включени в продуктовата ни гама. Практичният дизайн, лекотата на работа и ниската цена са характери за всичките ни продукти.

Диспенсърът за напитки – начин да се покажете като безупречни домакини

Диспенсърите за алкохолни и безалкохолни напитки са важна част от реквизита за всяко парти. Не е странно, че днес те са сред задължителните аксесоари за кухни. С тяхна помощ наливането на питиета е доста по-атрактивно, а какво повече би могъл да иска модерният домакин? Детските партита и събиранията с приятели са повод да се снабдите с интересен и оригинален диспенсър.

Диспенсърите, включени в каталога ни, са с необичайна визия и стилен дизайн. Изберете модел с охлаждаща функция, за да не се налага да тичате постоянно до хладилника. Наливането на напитките става по супер лесен и прецизен начин, но той е преди всичко и атрактивен. Колекцията ни от диспенсъри ви позволява също да сервирате по интересен начин напитки, създадени лично от вас.

Ново, непознато за мнозина приложение на фолиото

Все още за мнозина алуминиевото фолио служи единствено за покриване на съдове с храна при съхранение и готвене. Фолиото е сред мултифункционалните аксесоари за кухня, чиито цени са направо символични. Нашите алуминиеви фолиа в сребрист и златист цвят ви дават възможност да се погрижите за привлекателния облик на кухнята във вашия дом.

С това страхотно метализирано покритие можете да решите всякакви проблеми:

  • Да защитите уредите и стените от замърсяване;
  • Да предпазите фините детайли на обзавеждането от горещите уреди и съдове;
  • Да скриете захабени и износени плотове;
  • Да освежите кухненския гръб;
  • Да улесните почистването на шкафове и чекмеджета.

Фолиото, което ви предлагаме е различно от стандартните домакински продукти. То е с по-голяма дебелина и с по-висока устойчивост на механични въздействия. Ключовата разлика обаче се състои в самозалепващия се гръб. Лесно и бързо можете да залепите фолиото върху всяка стенна облицовка, плот или върху стените на кухненските мебели и уреди. Така те придобиват по-ефектна визия и се почистват с невероятна лекота.

Рингове и тави за торти – необходими на всяко домакинство

Какво би била кухнята без рингове и тави за сладкиши и торти? Дори най-заетите домакини намират време да приготвят един домашен сладкиш, с който да бъде завършен всеки празник и всяка семейна вечеря. Такива съдове присъстват в каталога ни, защото търсенето им е изключително голямо.

В раздел кухненски аксесоари ще откриете ринг, който улеснява рязането на блатове за торта и прави операцията максимално прецизна и точна. Кой не обича многопластовите торти? Със сигурност вашето семейство не прави изключение. Ако ви липсват умения и нерви, улеснете живота си. С чудесните ни домакински приспособления винаги ще постигате съвършенство.

Комплект рингове с красиви форми ще отличат тортите ви и ще ги направят още по-апетитни. Цялата ни гама кухненски аксесоари е с достъпни цени, защото удобството и качеството не са привилегия единствено на богатите. Продуктите, представени в този раздел отговарят на нуждите на модерната домакиня. Това важи и за начина на предлагане – онлайн пазаруването на кухненските помагала е по-лесният, по-удобен и по-изгоден вариант.