Лампи и фенери

Готови щори ден и нощ 33%
Готови щори ден и нощ

49.00лв. 33.00лв.

Тази категория представя последно поколение лампи и фенери. В нея ще намерите ефективни и финансово достъпни решения за осветяване на жилищните помещения и дворните пространства. Подбрали сме осветителни тела на утвърдени производители, чиято функционалност и безопасност са 100% гарантирани. Онлайн магазин Giga.bg ви предлага ниски цени и комфортен начин на пазаруване.

Осветление на жилищните помещения – какво включва това?

Осветлението, разработено за затворените пространства, може да се раздели на две основни подгрупи – ефективно и декоративно. Ефективното включва светодиодни (LED) лампи, чиято задача е да осветяват пространството през нощта или при недостатъчно наличие на естествена светлина денем.

В тази група влизат осветители, базирани на светодиодната технология, чиято сила на светене се основава на многократно по-ниска консумация на електричество. Неслучайно много от продуктите се захранват от батерии. Ниският разход на ток в работен режим прави батерията евтино и дългосрочно решение. Предимството е, че за да ги използвате, не е нужно окабеляване, а за инсталирането им не ви трябва електротехник.

Другата група – декоративните осветители са не по-малко интересни. Тя включва LED RGB ленти за декориране на мебели и други интериорни детайли, както и бар диско сфери, с които да създадете уникално светлинно шоу за домашните си партита. И двата вида осветителни тела за декорация се предлагат готови за инсталиране и използване.

Осветление на открито – фактор за вашата безопасност и сигурност

Откритите площи, влизащи във вашия частен или бизнес имот, се нуждаят от правилно осветяване през тъмната половина на денонощието. Това гарантира както вашата безопасност, така и защитата на материалните ви ценности и живот от посегателства. Доброто осветяване на пътеки, стъпала и подстъпи към входно-изходните точки елиминира риска от сериозни физически наранявания, поради липса на добра видимост при придвижване.

По същия начин добре осветената зона ви предпазва от набезите на крадци и вандали. Факт е, че криминално проявените лица избягват имоти, които са отлично осветени през нощта. Лампите и лед прожекторите, които предлагаме, могат да работят цяла нощ, без това да увеличава сметките ви за ток.

Някои от устройствата се захранват от соларни батерии, а тези, които се присъединяват към ел мрежата, са с изключително ниска консумация на електричество. Допълнителна икономия правят външните лампи и прожектори с вграден сензор за движение. Те влизат автоматично в режим на работа, когато сензорът регистрира човешко присъствие в неговия обсег. През останалото време, осветлението остава изключено.

Не можем да не споменем и преносимите фенери. Те са също базирани на светодиодната технология, тоест – максимално икономични при висока концентрация на светлинния поток. Фенерите ни са идеални за пикник, за ремонти на зле осветени места, включително на личния ви автомобил. Задължително трябва да имате мощен и финансово достъпен лед фенер у дома и в колата си.