Аксесоари за домашни любимци

Диспенсър за вода за домашни любимци 3.75L Разпродадено
Комплект четки за почистване на косми с контейнер Разпродадено
Машинка за подстригване на котки и кучета Sonar Разпродадено
Машинка за подстригване на кучета 8 в 1 Daling DL-D33 12W Разпродадено
Машинка за подстригване на кучета Zoofari 10W Разпродадено
Покривало за диван, двуместен Разпродадено
Покривало за диван, двуместен

24.00лв.

Покривало за фотьойл Разпродадено
Покривало за фотьойл

10.00лв.

Собствениците на кучета и котки ще бъдат доволни да научат, че онлайн магазин Giga разполага със специално обособена категория, представяща най-различни аксесоари за домашни любимци. Можете да посещавате този раздел винаги, когато ви е нужно полезно приспособление, с което да се погрижите за четириногия си приятел. Тук ще намирате винаги качествени продукти на достъпни цени.

Тримерът – удобно средство за поддържане на козината

За да бъде домашният ви любимец здрав и щастлив, е необходимо да поддържате козината му в отлично състояние. Дългокосместите породи кучета и котки се нуждаят от редовно подстригване, особено през лятото. Собствениците им са изправени пред две възможности – да посещават специален салон, или да си спестят не малко пари, като се снабдят с тример и се заемат лично с тази операция.

Намаляването на дължината на космената покривка се прави по няколко причини. На първо място така се премахват оплетените фитилчета и животинките имат по-привлекателна визия. Хигиената се подобрява, но заедно с това се улеснява и естественото охлаждане на тялото през лятото. Тримерите ни са мощни, тихи, без вибрации и с остри керамични ножове. Предлагат безкабелна работа се доставят в комплект с полезни за използването им аксесоари.

Продукти, позволяващи ви да поддържате отлична чистота у дома

Всички обичаме животинките, които отглеждаме, и се наслаждаваме изцяло на миговете, прекарани в тяхната компания. Има само един досаден проблем, който помрачава радостта на стопаните – космите, полепнали по подовите настилки и дамаските на меката мебел. За радост проблемът е лесно решим с полезните приспособления за събиране на косми, които ви предлагаме.

От раздела можете да си изберете чудесен комплект четки за почистване на косми със специален контейнер, в който те се събират. Четките са с различна големина, за да можете с лекота да почистите различните повърхности – мебели, килими, дрехи и дори седалките в автомобила си. И понеже превенцията си остава най-добрата реакция, ние ви предлагаме специално покривало за мека мебел, което ще защити тапицерията от космите на домашния ви любимец.

Вече знаете къде да намерите евтин аксесоар за домашния си любимец

Специалната категория е невероятно удобство за всеки собственик на куче или коте. Специално обособената страница на богатия ни каталог, ви позволява лесно и за много кратко време да намерите нужния аксесоар или полезно приспособление. Не е нужно да преглеждате всички продукти в голямата категория Хоби и развлечение.

Богатият ни асортимент от аксесоари за домашни любимци ще ви срещне с най-новите разработки, предлагани на съвременния пазар. Разделът ви дава възможност да си спестите посещенията в близкия зоо магазин – нещо изключително важно за заетите хора. Продуктите ни са подбрани много внимателно и отговарят на всички изисквания за качество и безопасност.