РАЗПРО ДАДЕН Диспенсър за вода за домашни любимци 3.75L
  • Диспенсър за вода за домашни любимци 3.75L

Диспенсър за вода за домашни любимци 3.75L

Код на продукта: st804
Разпродадено
Топ продукт – над 200 продажби.
Цена: 25.00 лв.

Колко често оставяте домашния си любимец самичък у дома? Оставяте ли му достатъчно запаси от вода и, докато Ви няма през деня или се притеснявате, дали няма да е прекалено лаком и да не я разпредели добре, за да има по малко за през целия ден. Всеки, който има домашно животно го приема за част от семейството и да го остави гладно или жадно, дори за няколко часа е престъпление.

Без повече тревоги за пухкавия Ви приятел, когато го оставяте сам!

Автоматично допълване

Без притеснения, че любимия Ви пухкав приятел ще остане гладен или жаден докато е самичък в къщи или, че ще изяде цялата храна на куп и ще навреди на здравето си. С този диспенсър ще можете спокойно да оставите голямо количество вода в пластмасовото отделение, а автоматично когато съдържанието в купичката бъде изпито, тя отново ще се напълни. Така можете да бъдете сигурни, че винаги ще има прясна вода в купичката.

Диспенсърът запазва водата чиста, без да попадат прах и косми в нея, благодарение на добре затворената си част за съхранение, ще остане свежа за по-дълго време. Дори когато цял ден не сте си у дома, любимецът Ви ще има прясна вода.

Характеристики и ползи:

  • Вместимост: 3750мл.
  • Запазва водата чиста и свежа
  • Без вредни токсини и прах
  • Без повече притеснения
  • Удобно и полезно за Вашия любимец
Напишете отзив
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!