Машинка за подстригване на кучета BaoRun P6 с керамична глава

Машинка за подстригване на кучета BaoRun P6 с керамична глава

Модел: sv321
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
 • 55.00лв. 45.00лв.   -18%

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване
 • Литиево-йонна акумулаторна батерия - 2000 mAh
 • Титаново покритие и керамични перки
 • Сменяема глава за лесно почистване
 • Специален дизайн на острието, за да предпазва кожата на Вашето куче
 • Мощен електромотор
 • Изключително ниско ниво на шума под 60dB
 • Пет скорости и 4 различни по размер гребена (3/6/9/ 2mm)
 • Време за зареждане: 2-3 часа
 • Вход: 100-240 V 50 / 60Hz
 • Дължина на захранващия кабел: 1,75 метра
 • Тегло на опаковката: 0.630 кг
 • Размери на продукта: 18х4,50х3,20 см

Комплектът съдържа:

 • 1 x BaoRun P6 Електрически машинка
 • 1 x Захранващ адаптор
 • 1 x Резервно острие
 • 4 x Гребен с различни размери 3; 6; 9 и 12мм.
 • 1 x Четка за почистване

Тримерът BaoRun P6 ще се хареса както на професионалисти, така и на всички собственици на кучета. Той има мощен електромотор, но предлага напълно безкабелна работа. Лек и удобен за използване, и най-важното – абсолютно нежен към изострените сетива на четириногия ви приятел. Възползвайте се от отстъпката в цената и се погрижете за козината на домашния си любимец.

Висококачествени материали – гаранция за дълъг работен живот

Машинката BaoRun е изработена от висок клас материали, които ви дават пълна гаранция за нейната здравина и надеждност. Тялото е изработено от здрава и устойчива на удар пластмаса, което прави уреда по-лек и удобен за използване. Работният елемент (глава) залага на материали с по-високи механични свойства.

Остриетата са керамични, а цялата глава е с покритие от титаний. Двата материала имат специфични характеристики, които ги правят особено подходящи за целта. Керамиката се износва по-бавно от метала, което означава, че остриетата ще запазят дълго своята първоначална острота. Финото и нежно рязане е от огромно значение, когато с уреда ще се подстригват животни.

Титаниевото покритие има за цел да защити главата от механични и химични въздействия. Това е важно, защото много собственици на четириноги предпочитат да почистват режещите елементи под течаща вода. Главата може да се сваля за по-удобно почистване. В комплекта е включена и резервна приставка, за да продължите домашните фризури, дори ако основният елемент се захаби.

Мощен мотор с ниско ниво на шум и вибрации

За да подстригва бързо, без загряване и забавяне на оборотите, качествената машинка за подстригване на кучета BaoRun е снабдена с мощен мотор. При машинките за подстригване на човешка коса моторът с висока мощност има по-високо ниво на шум и вибрации. При този модел тези недостатъци са напълно отстранени, за да не се плашат животните, докато оформяте и скъсявате космената им покривка.

Нивото на шум при добрите машинки за кучета е едва 60 Db. По този начин можете да оформяте фризурата около и на главата, без кучето ви да се стресира от непривичните за него звуци. Липсата на вибрация ви осигурява повече прецизност. Оформянето на прическата на четириногия ви приятел ще бъде винаги на висота, без самият той да изпитва дискомфорт по време на процедурата.

Безкабелна работа – удобство и възможност за използване на открито

Когато си избирате машинка за подстригване на кучета е задължително да заложите на безкабелен модел или поне на уред с комбинирано захранване. Конкретният тример е оборудван с 2000 mAh литиево-йонна акумулаторна батерия, която ви осигурява часове непрекъсната работа.

Безкабелните машинки за домашни любимци имат множество предимства. Те ви позволяват да коригирате и оформите прическата на кучето си на открито и на места, където няма електрически контакт. Не бива да забравяме и факта, че животните не могат да стоят дълго на едно място. Когато се почувстват некомфортно, те ще опитат да се измъкнат от вашите опити да ги подстрижете. Важно е да можете да се движите заедно с най-добрия си приятел.

Производителят е вложил батерия, давайки ви избор как да използвате тази машинка за кучета. За много хора е трудно да работят, докато захранващият кабел се усуква и оплита около ръката им. Завидни умения имат само професионалистите, работещи в специализирани зооцентрове. От вас не се иска да сте професионалист, за да подстрижете кучето си, когато е нужно.

Специален дизайн на острието

По време на работа с ръчна машинка за подстригване на кучета, особено ако се работи върху животно, могат да възникнат всякакви ситуации, които да доведат до нараняване на верния ви приятел. Неопитната ръка също може да нарани четириногото същество, затова е важно уредът да има специална защита срещу одраскване и нараняване.

Нашата безжична машинка за подстригване на кучета използва специален нож, чието острие е проектирано така, че да не наранява кожата на любимото ви същество. При повечето дългокосмести породи е трудно да се определи дълбочината на проникване в козината, а това води до риск от порязване. Важно е на животните да се спести всяка неприятна емоция в процес на стригане, за да могат да се провеждат безпроблемно бъдещи процедури.

Поръчвайки този модел машинка за подстригване кучета, вие ще получите пълен комплект с нужните ви приставки и аксесоари. В комплекта са добавени захранващ кабел с адаптер за 220V, четка за почистване на остриетата, резервна глава и 4 приставки тип гребен. Приставките ви позволяват да режете козината с различна височина - 3; 6; 9 и 12мм.