Инструменти

Куфар с интрументи от 499 части 20%
Куфар с интрументи от 499 части

300.00лв. 240.00лв.

Във всеки дом има някакъв набор от инструменти, чиято задача е да позволи изпълнението на дребен ремонт или по-сложна техническа задача. Инструментите са важни и изключително полезни приспособления, без които ежедневието ни би било немислимо. Ето защо обособихме специален подраздел на категория За дома, в който да ги направим достъпни за своите клиенти и почитатели.

Открийте бързо и лесно инструмента, който все още не сте си набавили

Никой не притежава всички инструменти, които някога биха му потрябвали. Поради тази причина полезните пособия се добавят постепенно, според проблема, за чието спешно отстраняване са ни нужни. Може би имате всички възможни видове и размери отвертки, гаечни ключове и клещи, но нямате удобно удължение за завинтване и отвинтване на трудно достъпни винтове и болтове?

Ще ви предложим уникален по рода си гъвкав накрайник за винтоверт. С негова помощ ще достигате бързо и лесно винтовете, монтирани в дълбочина, под ъгъл и на места, които просто не можете да достигнете с машината. Когато тези детайли са толкова труднодостъпни, че дори не могат да се видят с просто око, ендоскопите ни за телефон ще ви помогнат да разгледате в детайли всяка инсталация, за да направите бърза диагностика и ремонт.

За домашния бояджия

Планирате да боядисате дома си абсолютно сами, спестявайки си разходите за майстори и цялата неразбория около тях? Разумно решение, за чиято реализация ще ви съдействаме на 100%. В раздела ще откриете няколко различни бояджийски комплекта, всеки с различен принцип на работа и различен брой елементи.

С новата гама валяци за боядисване, ще си спестите досадната подготовка на помещенията. Няма нужда да покривате мебелите и пода, да облепяте с тиксо и дори да обличате работен костюм. Валяците ни пестят боя и полагат гладко и равномерно покритие. Най-голямото им достойнство е, че не разпръскват боите при нанасяне и отсичат ъглите по-точно, отколкото бихте го направили с четка.

Всякакви ремонти с универсално водоустойчиво тиксо

Повредите на ВиК инсталацията, парната система и радиатора на автомобила възникват винаги внезапно. Те обаче могат да нанесат сериозни поражения на интериора, както и да направят пътуването ви невъзможно. Ние препоръчваме да се подготвите навреме за всякакви аварии и инциденти.

Можете да изберете няколко варианта на универсалната самозалепваща лента, способна да спре ефикасно течове с всякакъв произход. Тя ще ви даде време да планирате съответната поправка, да намерите добър майстор и да си набавите нужните ви водопроводни или други части. Универсалното ни тиксо е с много изгодна цена и не се предлага във всички магазини.

На автомобилистите предлагаме също разнообразие от гедоре комплекти. Изберете според нуждите и финансовите си възможности!