Подочистачки и мопове

Електрическа подочистачка Swivel Sweeper G6 Разпродадено
Електрически моп за почистване и полиране Supermaid 44% Разпродадено
Механичен уред за почистване метла Hurricane Spin Broom Разпродадено
Моп за под с центрофуга за пране и изстискване Vortex Разпродадено
Парочистачка Steam Mop x10 Разпродадено
Парочистачка Steam Mop x10

109.00лв.

Подочистачка Sweep Drag All in One Разпродадено
Подочистачка Sweep Drag All in One

24.00лв.

На всички ни е приятно да бъдем в чисто помещение, било то офис, магазин, мол, кафене и което и да е обитаемо пространство. В дома си можем да се погрижим сами за приятната обстановка, като почистваме редовно подовете и другите покрития. От този раздел имате възможност да се снабдите с първокласен моп за под, който е удобен, практичен и финансово изгоден.

Кое вашето средство и метод за поддържане на идеална чистота

Чистите елементи на интериора са не само по-привлекателни, но и тяхната функционалност и експлоатационен живот се повишават. Почистването на помещенията е по-лесно и бързо, когато се използва специален инвентар и оборудване. Покупката на електрически моп за почистване и полиране е безспорно разумна инвестиция.

С такъв уред подовете ви ще блестят от чистота, дори ако не сте влагали в операцията особени усилия и време. Тези устройства предлагат лесна употреба, защото са проектирани да работят на безкабелен принцип. Ако все отлагате да пуснете прахосмукачка, заради досадното опъване и прибиране на кабела, този инструмент ви дава отлична алтернатива.

Мопът не е единственото приспособление, налично на пазара. За да изпълни на 100% своето предназначение, почистващият уред трябва да отговаря точно на вашите цели. Предвид наличието на разнообразие от инструменти, изборът на подходящото решение може да се окаже сложна задача.

За да се снабдите с качествено почистващо оборудване и то да ви е максимално полезно, е необходимо да решите какво, как и колко често възнамерявате да почиствате? Хигиенизацията на дома включва няколко вида дейности, а именно:

  • Сухо чистене на подови и стенни повърхности и мебели;
  • Измиване на подови и стенни повърхности и мебели;
  • Обезпрашаване и пране на меки подови настилки;
  • Миене на стъкла и огледала;
  • Хигиенизация на санитария и фаянс.

За всеки вид почистваща дейност се използват подходящи почистващи инструменти и оборудване. И не е казано, че само с кофа, парцал и кърпа, можете бързо и ефективно да почистите красивия си дом. Иновациите в почистващите методи позволиха на домакините да поддържат идеална чистота, като запазят сили и време за по-важните и приятни неща.

В следващите редове ще ви помогнем да изберете средството, с което да чистите с мечтаната лекота. Това би могло да бъде моп за почистване на под, а също и приспособление за сухо събиране на прах и по-едри отпадъци. Някои приспособления, представени в категорията, биха били подходящо решение за освежаване на прашни килими и други меки подови настилки.

На ток или ръчно устройство?

Първото решение, пред което сте изправени е да изберете как ще бъде задвижван уредът – от вашата ръка или от електрическа енергия? В случай че имате малко дете, чийто сладък сън не искате да прекъсвате, заложете на механична подочистачка. Тя използва тройна четкова технология с въртящи се четки, чиято ротация отвежда всичкия боклук към вътрешността на контейнера посредством уникално циклонно действие.

Предимство на механичните уреди е преди всички тихата работа. Напълно възможно е да използвате времето, в което детето ви спи, за да въдворите ред и чистота в жилището. Уредът е лек и се движи гладко по всякакви твърди и гладки повърхности. На практика чистенето ще бъде за вас една лека разходка. Не са нужни силови действия, а дългата дръжка на подочистачката ви спестява дори навеждането.

Електрическата подочистачка моп обаче също не бива да бъде подценявана. В каталога ни присъстват уникални разработки като Swivel Sweeper G6. Благодарение на уникалната си глава, този чудесен уред събира отпадъците от 4 страни едновременно чрез 4 мощни въртящи се четки и система с обхват на движение 360 градуса.

За радост на младите майки и домакините, които не желаят да притесняват своите съседи с хигиенните процедури в техните жилища, уредът е напълно безшумен. За разлика от механичните мопове, електрическите ни подочистачки чистят както твърди, така и меки настилки, преминавайки от един вид настилка към друг, без допълнителни настройки и смяна на приставки.

Чудесна алтернатива на прахосмукачката

Механичните и електрически мопове за почистване са една отлична алтернатива на добрата стара прахосмукачка. Ако все още нямате такава или пък не сте доволни от нейната работа, мопът ще я замести напълно. Уредите ни са леки, компактни и работят без оплитащи се кабели. Електрическите ни модели работят на батерия. С тях можете да почистите дори електроподаването е временно прекъснато.

Моповете, оборудвани със спрей ви позволяват да измиете плочките до идеален блясък без да влачите със себе си кофа и парцал. Дизайнът им е супер опростен, за разлика от прахосмукачките, използващи вода. Снабдени са с контейнер за лесна и многократна употреба. А някои от тях имат чупещо се рамо, за да можете да изчистите под легла и шкафове без да се навеждате.

Край на надрасканите подове

Болшинството почистващи приспособления и абразивни препарати имат свойството да надраскват подовите облицовки. С един внимателно подбран моп на изключително ниска цена, можете да чистите пода по най-деликатния начин. Получавате устройство, оборудвано със силиконови плъзгачи, чието предназначение е да предпазват настилките от надраскване.

Деликатният моп за почистване на ламинат събира прах, трохи и други хранителни отпадъци, а също и космите на домашни любимци от гладките повърхности. Електрическият ни модел Supermaid е едно чудесно решение. Дръжката му се разтяга на телескопичен принцип, за да не правите излишни движения. Перящите се подложки ви спестяват нуждата да харчите пари за консумативи.

Получавате 2 почистващи подложки и 2бр за полиране на повърхностите. Идеалният моп за ламинат полира повърхността, изглаждайки всякакви грапавини, останали непочистени по време на операцията. Не обвинявайте препарата, който използвате за липсата на идеален блясък. Такъв ще постигнете с помощта на специалната материя на подложките.

Акумулаторните батерии, с които са снабдени подочистачките ни имат дълъг цикъл на работа с едно зареждане. В случай, че не ви задоволяват възможностите на която и да е подочистачка, ръчна, вземете си модел на батерия. Времето за зареждане на батерията е 3 часа, осигуряващи от 45 до 60 минути непрекъсната работа. Батериите се захранват директно в битов контакт на 220V.

Покупката на качествена и удобна подочистачка е разумна инвестиция, която ви пести сили и пари. Дали ще изберете механичен модел или на ток, резултатите ще ви изненадат приятно. Вече няма да се налага да използвате кофа и парцал, за да направите дома си чист, приветлив и уютен. С приспособленията от раздела спестявате дори пространство за съхранение.

Електрическите ни подочистачки се предлагат в комплект със съвместима презареждаща се батерия. Може да се наложи да заредите уреда преди да преминете към неговата употреба.