Колани за отслабване

Vibra Tone виброколан за отслабване Разпродадено
Vibra Tone виброколан за отслабване

55.00лв.

Бермуди с отслабващ ефект - HOT SHAPERS Разпродадено
Вибриращ колан за отслабване със сауна ефект Vibro Slim 7% Разпродадено
Виброколан за отслабване Xinyue Разпродадено
Виброколан за отслабване Xinyue

37.00лв.

Виброколан за стягане на цялото тяло Slender V Shaper 160см 24% Разпродадено

От нашия онлайн магазин можете да се снабдите с колан за отслабване, отговарящ точно на вашите цели и нужди. Артикулите, представени в този раздел, покриват целия спектър от възможности за оформяне на тънка талия. Някои от тях имат задачата да горят мазнините в коремната област, а други – да стегнат мускулатурата, без да се потите и измъчвате във фитнес залата. Изберете продукта, предназначен да реши вашия конкретен проблем.

Защо да заложите на такъв подход/продукт?

Проблемът с наднорменото тегло засяга голяма част от популацията на земята. Обикновено проблемните зони са корема и ханша, където мазнините се трупат най-бързо. За оформяне на талията са разработени различни видове колани за отслабване. Използват ги не само жени, но и много мъже, за да подпомогнат горенето на мастна тъкан и ускорят постигането на желания ефект.

Самите продукти включват иновативен подход към борбата с излишните килограми. Ако преди изобретяването им хората можеха да разчитат единствено на неимоверните си усилия и воля, то днес е повече от лесно да върнем стройната си фигура. Защо подходът работи? Защото дава стимул на хората с наднормено тегло да започнат отнякъде.

За онези, за които физическите тренировки са противопоказани по медицински причини или са  просто крайно неприятни, един вибриращ колан за отслабване е начинът да стимулират коремната си мускулатура. Без този алтернативен вариант, много индивиди с наднормено тегло са обречени да останат в това нежелано от тях състояние.

Ако нямате време за усилени тренировки или не можете да спортувате по някаква причина, коланът ви дават надежда, че можете да постигнете добра физическа форма и по други начини.

Какви са възможните опции и как работят различните колани?

Като принцип на работа, коланите могат да се разделят на две групи – такива за изгаряне на мазнини и такива за стимулиране на мускулатурата в коремната област. За да направите правилен избор на средството, което ще използвате, ще обърнем внимание и на двете разновидности. Как работят, с какво са полезни и как да ги използвате, за да има резултат?

Коланът за изгаряне на мазнините в областта на корема има свойството да увеличава локалния ефект от физическата активност в най-проблемните части на тялото. Това означава, че ако просто си лежите на дивана, докато го носите, няма да постигнете желаните резултати. По този начин можете да използвате вибриращ колан, чиято задача е да стегне коремните мускули. За намаляване на обиколката на талията обаче, ви е нужна другата разновидност.

Принцип на работа на коланите, топящи мастната тъкан

Тайната на невибриращия колан за корем, предназначен да топи мазнинките, се крие в материята, от която е изработен. Този вид продукти са изработени от специална топлоизолираща материя, наречена неопрен. Ефективно запазвайки топлината на тялото по време на интензивна физическа активност, коланът активира всички метаболитни процеси в подлежащите тъкани.

При носенето му мускулите и връзките се затоплят, кръвоносните съдове се разширяват, микроциркулацията се подобрява, включително в мастната тъкан в областта на талията. В резултат на активния приток на кръв към мускулите, ефективността на физическите упражнения се увеличава. Стимулирането на метаболизма косвено допринася за горенето на мастните натрупвания в областта на талията, намалявайки целулита и правейки стриите по кожата по-малко забележими.

Принцип на работа на мускулните стимулатори

Погрешно е да купувате колан за отслабване, само заради ниската му цена. Важно е да сте напълно запознати с неговите свойства, за да прецените дали може да ви бъде полезен. Втората група вталяващи продукти са така наречените мускулни стимулатори. Те използват два метода на въздействие върху мускулатурата на корема – електро и вибростимулация.

Първият тип приспособления генерират електрически импулси, които карат мускулите да се съкращават и отпускат – действие, сходно на това при изпълнение на коремни преси. Електростимулацията е напълно безопасна и безболезнена, но в същото време – супер ефективна. Идеален начин да стегнете корема, след като вече сте изгорили подкожната мазнина в тази зона.

Вторият вид са коланите, които използват вибрация в своята работа. Тяхната задача е преди всичко да масажират. Масажът е не по-малко ефективно средство за оформяне на тънка талия и за стягане на мускулатурата, така че не го подценявайте. Употребата на виброколан за отслабване  носи ползи, сходни с тези от класическия масаж.

При редовна употреба на такова средство появата на целулит намалява, еластичността на кожата и тъканите се увеличава, пресата става по-тонизирана. Коланът за масаж може да се захранва от батерии или директно в електрическа мрежа. Обикновено дизайнът включва регулатор на мощността, позволяващ на ползвателя сам да определя интензитета на масажа.

Оформящото бельо – важна част от колекцията ни

Електростимулиращите и вибриращи колани за отслабване не са единствените стоки, представени в раздела. Има и трети вид артикули – тези, които скулптурират и извайват тялото на момента. Представени са под различни форми – основно бельо и корсети. Тяхната функция е да стегнат и приберат неприятните издутини - изпъкналия корем, паласките и тези в зоната на ханша.

Носейки такова приспособление под дрехите, ще изглеждате с поне 5кг. по-слаби. Продукти с подобни свойства са търсени предимно от дамите, за да изглеждат по-стройни, когато носят прилепнали дрехи. Те са чудесно временно и козметично решение, докато влезете в топ форма. Подходящи са за наскоро родили жени и за дамите, желаещи да скрият няколкото излишни килограма.

Удобен и дискретен начин да се снабдите с вталяващо средство

Онлайн покупката на колани за отслабване си струва не само заради ниските цени на нашите продукти. Ние ви предлагаме изключително богата гама артикули с отлично качество и висока ефективност. Но преди всичко ви даваме възможност да закупите нужното ви решение по удобен и дискретен начин.

Да се снабдиш с последен модел виброколан, и то на промоция, е уникална възможност, с която глезим своите клиенти. Някои модели се предлагат заедно с удобна чанта за пренасяне и съхранение, за да ви е по-лесно да ги носите със себе си, когато пътувате. Продуктите, използващи електричество, се захранват на батерии. Отличен дизайн, който ви спасява от досадните кабели и ви позволява да се движите свободно.