Стелки за обувки

Магнитни стелки Разпродадено
Магнитни стелки

7.00лв.

Има много причини да потърсите качествени и удобни ортопедични стелки. Те ще облекчат болките и ще намалят умората в стъпалата ви, а в допълнение ще направят походката ви по-лека, енергична и грациозна.  Продуктите, подбрани в тази категория на онлайн магазин Giga.bg, са проектирани и изработени с грижа за краката. Направени са от специални материали, с анатомичен дизайн и с най-различни свойства.

Решение за уморените и травмирани ходила

Стелката има за цел да направи обувката по-удобна, но някои съвременни продукти притежават и други важни свойства. Сред тях е свойството да се облекчават ходилата на хора, страдащи от травми и здравословни проблеми. Подложките с шоко-абсорбиращи свойства разпределят равномерно тежестта върху цялата повърхност на стъпалото.

При носене на високи обувки, сводът на стъпалото е подложен на екстремно натоварване. Това причинява не само моментен дискомфорт. Травмата от продължителното ходене и стоене на крак може да доведе до деформация на костите, особено на изпъкнало кокалче на палеца, т.нар. „халукс валгус”. Стелките ни с шокоабсорбираща функция са твърде евтини, за да се откажете от комфорта, който те осигуряват.

Акупресура, докато се движите – какво по-добро от това?

Акупресурата е древна медицинска практика, която лекува множество заболявания и неразположения. Немалко хора посещават масажен салон, само за да получат тази уникална лечебна терапия. Вие можете да я получавате ежедневно, докато вървите. За целта е необходимо само да се снабдите с магнитните ни стелки за обувки.

Стелките имат вградени в структурата им магнитчета със сферична форма, които притискат строго определени точки, разположени по продължение на ходилата. С притискането на конкретни центрове, те стимулират работата на различни органи и системи във вашето тяло. По този начин се грижат за вашето здраве, тонус и добро настроение. И всичко това, докато отивате на работа или просто се разхождате.

Студените крака – проблем, с който лесно можете да се справите

Стелката може да бъде не само онова меко нещо, което ви кара да се чувствате, сякаш летите в облаците. Тя създава комфорт по много различни начини, включително като държи краката ви топли. Термо стелките ни са представени в множество варианти, включително с добавен в структурата им турмалин.

Тази група подложки са изключително необходими през зимата на хората, които остават активни на открито. За някои хора проблем е лошото оросяване на крайниците, при други пък е просто измръзналата земя, по която се налага да ходят. Добрата новина е, че имаме отлично решение на всеки подобен проблем, независимо от какво точно е причинен.

Мемори пяна – край на травмите при онези от вас, които спортуват редовно

Мемори пяната е уникално изобретение на човека, което се грижи за комфорта ни по най-различни начини. Тя се използва също и за производството на стелки – ортопедични и стандартни. Ортопедичната функция на стелката от мемори пяна се дължи на отличната ѝ шокоабсорбираща способност.

От такова решение се нуждаят предимно професионалните спортисти и любителите на физическата активност. То ще направи маратонките ви още по-удобни, когато бягате, тренирате в зала или правите сложен планински преход. В никакъв случай не ограничаваме останалите потребители. Ортопедична стелка с такава мекота може да използва всеки мъж и всяка жена в ежедневието, за да облекчи натоварването върху своите стъпала.

Силиконът – универсално решение за всяка обувка

Силиконовите подложки за пети и цяло стъпало спокойно могат да се нарекат ортопедични стелки за обувки. Те изпълняват важна задача – да омекотяват срещата между ходилото и твърдите настилки. Подложките за пета и възглавничка са изключително полезни на дамите, които носят високи токове.

Силиконовият гел притежава множество предимства. Той е мек и остава такъв за много дълъг период от време. По хигиенни показатели няма равен на себе си. Почиства се по всякакъв начин и с леко подсушаване е годен за употреба на момента. Стелките от силикон ще ви предпазят от образуване на мазоли и дори от напукани пети. Този синтетичен материал е много по-добър от своите естествени аналози.

Лесна покупка – достъпни цени

Комфортът съвсем не е привилегия на богатите, поне що се отнася до удобството при ходене. Нашите ортопедични стелки са на супер ниски цени, а освен това са предназначени за многократна и дългосрочна употреба. Казват, че цената, която плащаме за здраве и добро настроение никога не е твърде висока. В конкретния случай стойността на изделията е наистина символична.

Освен продукти с безупречно качество и уникални възможности, ние ви предлагаме и супер лесен начин да ги закупите. Не е нужно да губите време в обикаляне по магазините. Изберете един модел, а защо не два или три и просто ги поръчайте още сега!