Турмалинови затоплящи стелки за обувки

Турмалинови затоплящи стелки за обувки

Модел: st646
Наличност: Разпродадено
 • 8.00лв.
Опции

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване
 • Осигуряват бързо затопляне на стъпалата
 • Подходящи за всеки сезон
 • Без изпотяване и неприятна миризма
 • Облекчават симптомите при ставни заболявания
 • Намаляват сърбежа и подуването при студова алергия
 • Намаляват умората на краката

Онлайн магазин Giga.bg ви дава възможност да се подсигурите с турмалинови стелки на съвсем ниска цена. Те са създадени специално за хората, страдащи от студени крайници, както и за онези от вас, чиято работа е свързана с продължителен престой на открито. През зимата е особено важно краката ви да бъдат на топло и сухо, а стелките могат да помогнат много за това.

На какво се дължи затоплящият ефект на стелките?

Затоплящият ефект на стелките се дължи на турмалина, вграден в тяхната структура. Това е един уникален материал, който заслужава да му обърнем специално внимание. Съвременните изследвания показват, че турмалинът е единственият кристал сред всички съществуващи на Земята минерали, който има постоянно електрическо поле.

Турмалинът, заложен в нашите турмалинови стелки за обувки действа като излъчвател на инфрачервени лъчи и е едновременно снабден с отрицателно заредени йони (аниони). Анионите се наричат ​​„въздушни витамини”. Кристалът произвежда дълговълново инфрачервено лъчение с дължина на вълната от 8 до 14 микрона, точно същата като тази при хората.

Инфрачервените лъчи, произведени от турмалина, са топлинни лъчи, които могат да проникнат дълбоко в човешките тъкани до 14 см и да лекуват човешкото тяло чрез активиране на тъканни клетки, лимфа и кръв. Турмалинът съдържа до 50 природни микроелемента, полезни за човека, представляващи рядък здравен ресурс, дарен ни от природата.

Следователно чифт затоплящи стелки за обувки, са в състояние не просто да стоплят стъпалата ви, а да подобрят радикално здравето ви на клетъчно и молекулярно ниво. Те имат капацитета да укрепят функциите на имунната система, като по този начин постигат ефект за подобряване на здравето и избавяне от много заболявания.

Показания за употреба:

 • Неправилно оросяване на долните крайници;
 • Болки и костни израстъци по стъпалата;
 • Проблеми на опорно-двигателния апарат;
 • Остеофити (шипове);
 • Подагра;
 • Нарушение на кръвообращението в съдовете на краката и стъпалата;
 • Болка и умора в мускулите на краката, гърба и глезенните стави;
 • Профилактика на гъбични заболявания;
 • Неприятна миризма на краката.

Стелките не се намокрят при пробив в обувката, не се деформират, премахват неприятните миризми и преди всичко не са токсични. Лекият релеф по повърхността им предотвратява хлъзгането, а отворите пропускат въздух. Този модел затоплящи стелки могат да се мият. Те създават усещане за комфорт, не дразнят кожата и филтрират потта.

Поставете стелките в обувките си и се насладете на приятна топлина, дори когато навън времето е студено, а улиците са мокри от сняг или дъжд. Ревитализирайте тялото си по време на работа и разходки, като си осигурите топли стъпала в същото време. Студените ходила са източник на множество здравословни проблеми, а решението на този проблем е толкова лесно и достъпно.

Уникални свойства на турмалиновите продукти

Към настоящия момент е установено, че турмалиновите продукти като цяло и в частност нашите топли стелки за обувки имат няколко специфични свойства. На първо място те осъществяват балансиране на биотока на човешкото тяло.

Поради факта, че микроток от 0,06 mA циркулира на повърхността на турмалина през цялото време, което съответства на биологичния ток на човешкото тяло, микротокът върху турмалина по всяко време може да попълни и нормализира човешкия биологичен ток, елиминирайки патологичния потенциал, възникнал в човешкото тяло. По този начин микротокът играе оздравителна роля за тялото.

Инфрачервените лъчи, излъчвани от турмалина, създават резонансен ефект в молекулите на тъканите и течностите в човешкото тяло, при което капилярните съдове се разширяват и скоростта на движение на кръвта се увеличава. По този начин се увеличава съдържанието на кислород, активиран протеин и други макромолекулни вещества в организма. Този процес от своя страна води до повишаване на регенеративния капацитет в тъканите и укрепване на имунитета на организма.

Отрицателните йони, освободени от турмалина в комплекта загряващи стелки, стимулират клетъчния метаболизъм, повишават жизнеността на клетките, успокояват нервите, премахват умората и т. н. Освен това анионите оказват ефект на стерилизиране и дезинфекция на патогенната микрофлора.

Турмалиновите загряващи стелки за обувки са много удобни за носене. Те имат естетичен дизайн и могат да се използват по всяко време на деня, без да пречат на ежедневието, работата или обучението на човека, който ги носи. Този продукт е универсално решение за представителите на двата пола.

Важно: Забранено е накисването на продукти с турмалин за дълго време във вода. Също така, не бива да използвате прах за пране и белина при тяхното изпиране. Препоръчва се ръчно пране с чиста вода, като времето за изпиране не трябва да надвишава 5 минути, а температурата на водата да е не по-висока от 40 градуса. Този метод на измиване няма да има разрушителен ефект върху турмалиновите продукти.