Разкрасяващи продукти

Тример за брада и тяло Nova 26%
Тример за брада и тяло Nova

19.00лв. 14.00лв.

Този раздел ще ви запознае с чудесните ни разкрасяващи продукти. От тук можете да се снабдите със средствата, които ще направят визията ви неотразима. Продуктите ни ще ви помогнат да се погрижите за доброто състояние на косата си, на кожата на лицето и тази на цялото тяло. Артикулите от категорията ще ви помогнат да спестите пари, като намалите посещенията в салоните за красота.

Спрете да харчите пари за епилация – направете я професионално у дома!

Обезкосмяването с кола маска е процедура, заради която много жени посещават козметичен салон. Епилацията, направена от професионалист, е доста по-скъпа, отколкото ако извършите същата процедура сами у дома. Ние ви даваме възможност да се снабдите с нужните приспособления за епилация в домашни условия.

От каталога ни можете да изберете електрически нагревател за кола маска кутия, който ще привежда бързо восъка до желаната от вас консистенция и температура. Имаме и още по-добри предложения, например кола маската Wonder Wax за лесно, ефикасно и безболезнено епилиране на деликатни зони, лице и цяло тяло.

Фризьорът не е единственият, който може да се погрижи за вашата прическа

Колко време и пари прахосвате във фризьорския салон? Вероятно повече, отколкото можете да си позволите. Не е нужно да записвате час при фризьор и да чакате за изправяне на коса, за оформяне на къдрици или за направата на празнична прическа. Сред продуктите ни за красота ще откриете най-ново поколение четки, маши и ролки, които да използвате в домашна среда.

Уредите ни са изработени от специални материали и базирани на иновативни технологии. По този начин те пазят косъма от увреждане и ви позволяват да се радвате на здрава и красива коса, оформена в стилна фризура. С такъв помощник у дома никога няма да ви се налага да излизате с лоша прическа. Времето, което ще ви отнеме фризирането с нашите продукти е много по-кратко от това, което ще ви е необходимото, за да стигнете до салона.

Гримът – най-мощното оръжие на жената

Гримът е оръжие, което повечето жени използват ежедневно, за да спечелят мъжкото внимание. Вероятно вече имате солидна колекция от четки и гримове, които просто не знаете как и къде да подредите, за да ви е удобно да намирате нужното разкрасяващо средство? Ние ще ви предложим страхотен органайзер за грим на няколко нива с въртящи се платформи. С него нужното червило, спирала и четка ще са ви винаги под ръка.

Ще ви впечатлим и с няколко страхотни варианта на огледала за гримиране. Огледалото е безценен помощник в изграждането на красива визия, но за гримиране, то трябва да притежава специални свойства и технически характеристики. Увеличителна способност и перфектно осветление – огледалата ни имат такава специфика, а освен това са с най-ниската възможна цена.