Стягащо и оформящо бельо

Slim and Lift Caresse Jeans - оформящ и стягащ клин - дънки Разпродадено
Неопренов колан за отслабване със сауна ефект – SLIMMING BELT 6% Разпродадено
Оформящ турмалинов клин и потник за отслабване Разпродадено
Сутиен без презрамки с оформящ и повдигащ ефект 33% Разпродадено

Разделът, съдържащ стягащо бельо, ще се превърне в любимо и често посещавано от дамите място. Погрижили сме се да предоставим на своите клиенти нужното разнообразие от различни артикули, за да задоволим всяко тяхно изискване. Продуктите, представени в раздела предлагат иновативен подход към извайването на женската фигура. Ефективно, но удобно – това е най-точното определение за представените тук изделия.

Лесен начин да моделирате фигурата си моментално

Всяка жена мечтае да извае перфектната фигура с форма на пясъчен часовник, особено при специални поводи, където визията трябва да е на висота. Носенето на определен стил облекло и то с нужната самоувереност, изисква съответната физика. За жалост не всяка жена има тънка талия, пищен бюст и добре оформен ханш. Такъв силует обаче не е невъзможно да се постигне.

Продуктите, присъстващи в раздела, не са просто долно облекло, а преди всичко удобна възможност да се моделират мигновено определени участъци, така че да се постигне перфектният силует. Скоростта, с която тялото се трансформира е най-голямото предимство на съвременното стягащо и оформящо бельо. Диетите и тренировките са правилният подход, но междувременно дамите имат правото да си помогнат с малки хитрости.

Какво се промени през годините?

Бельото с оформящи и вталяващи свойства съществува от векове. По-точно от средновековието, когато жените са се подлагали буквално на физически мъчения, за да се впишат в тогавашните норми и представи за красота. През всички тези години скулптуриращите дрехи не са сменили своята концепция, а само начините, по които тя се реализира.

В съвременното производство на така наречения „Shapewear” се обръща голямо внимание на материалите. За изработка на корсети, бикини, комбинезони и други, се използват специални материи. Те са еластични, но същевременно не твърде разтегливи. Оставайки максимално твърда при опън, дрехата с моделираща функция ефективно изглажда корема, скрива паласките и създава визуално усещане, че талията е с няколко сантиметра по-малка.

В същото време производителите предлагат стягащо бельо на съвсем достъпна цена. Истината е, че средствата, които жените днес използват за скулптуриране на тялото си, са по-качествени, но финансово по-достъпни. С нарастване на търсенето и развитието на новите технологии, бельото става все по-удобно. Много представителки на нежния пол носят такова облекло ежедневно.

Самите норми как да изглежда женското тяло се менят непрекъснато, затова се менят и средствата за постигане на съвършения външен вид. Ако допреди около 20 години на мода беше миниатюрният ханш, то днес бразилското дупе е властващият тренд. В каталога ни ще откриете бикини за оформяне на бразилско дупе, сутиени с повдигащ ефект и дори моделиращи дънкови клинове. Всичко, което дамите искат да постигнат с визията си, ние ще им помогнем да реализират чрез нашите продукти.

Долната дреха като средство за редукция на тегло

В раздела е добре застъпена и друга гама продукти, познати като оформящо бельо за отслабване. Тези артикули са интересни с това, че подпомагат изгарянето на мазнини в проблемните зони – талия, ханш и бедра. Турмалиновите ни комплекти са едно иновативно решение, което прибира изпъкналите участъци, но работи и в дългосрочен план.

Сред свойствата на бельото с турмалин можем да изтъкнем:

  • Стяга бедрата и ханша;
  • Прибира стомаха;
  • Повдига и оформя бюста;
  • Намалява обиколката на талията – моментално и в дългосрочен план;
  • Подобрява кръвообращението;
  • Топи мазнините в проблемните зони;
  • Подобрява стойката – поддържа гръбначния стълб.

Всички изброени опции могат да се постигнат не с няколко различни изделия, а само с един турмалинов комплект. Дори само едно от изброените качества на такъв продукт да ви интересуват, като бонус ще получите и останалите. В същото време цената на турмалиновите ни екипи, включващи корсет, бикини и клин, са по джоба на всяка жена, стига тя да държи да изглежда винаги добре.

Неопреновите колани за отслабване са друго средство, което има пълния капацитет да ви помогне в борбата с тлъстините по корема. Те присъстват осезаемо в настоящия раздел, защото са част от методите за вталяване и скулптуриране на женското тяло. Неопренът е специален материал, използващ термогенния ефект, за да топи мазнини.

Коланите с турмалин и тези, изработени от неопрен, могат да се носят под дрехите като стягащо оформящо бельо. Най-добри резултати с тях ще постигнете, ако ги носите докато тренирате или извършвате друг вид физическа дейност. Затоплящата им функция се повишава многократно при движение, при което се получава също силно детоксикиращо и дрениращо действие.

Купете лесно, дискретно и изгодно

Нашият онлайн магазин е идеалното място, от където да се снабдите с облекло за стягане, моделиране и вталяване на тялото. Ние не просто предлагаме богат избор от продукти със специално предназначение, но и ги предлагаме по най-удобния за потребителите начин. Даваме ви възможност да закупите желания артикул бързо, лесно и на изключително изгодна цена.

И понеже знаем, че покупката на дамско стягащо бельо може да бъде притеснителна за дамите, ние им предлагаме и пълна дискретност. Поръчката ви ще бъде изпълнена по максимално бърз и коректен начин, без никой от обкръжението ви да разбере какво сте си купили. Запознайте се с артикулите, направете обмислен избор и се наслаждавайте на възможността да пазарувате, без да напускате уютния си дом.