Аксесоари за кола

Комплект за полиране на фарове 38%
Комплект за полиране на фарове

25.00лв. 15.50лв.

Мобилен MP5 player 7 инча 23%
Мобилен MP5 player 7 инча

129.00лв. 99.00лв.

Покривало за автомобил 26%
Покривало за автомобил

39.00лв. 29.00лв.

От много места е възможно да закупите аксесоари за кола, но онлайн магазин Giga.bg е мястото, където ще намерите иновативни решения на супер изгодна цена. Този раздел е създаден с идеята да помогне на онези от вас, за които автомобилът е не просто средство за придвижване, а истинска страст. Продуктите ни ще ви позволят да се погрижите за доброто му състояние и да се насладите на приятно пътуване.

Зарадвайте човек, който обича автомобила си почти колкото себе си

Продуктите, представени в раздела, са изцяло съобразени с начина на живот, който води съвременният човек. В този смисъл не е съвсем странна идеята – аксесоари за кола подарък. Всеки собственик на моторно превозно средство ще оцени жеста ви, ако му подарите приспособление, което да използва в личния си автомобил.

В случай че ваш близък има личен празник или друг повод да празнува, зарадвайте го с полезен автоаксесоар. Какво бихте могли да изберете сред такова разнообразие от артикули с различно предназначение? За целта е добре да познавате личните предпочитания на човека, както и състоянието, в което се намира колата му.

Подбрали сме наистина интересни аксесоари за кола, способни да зарадват всеки автомобилист и направят времето му, прекарано на пътя много по-приятно. Почитателите на тунинга ще се зарадват на интериорно LED осветление с RGB светодиодни ленти. Любителите на чистия саунд, пък ще се трогнат от една мега-модерна аудио система. Предлагаме отлични FM трансмитери и Bluetooth аудио уредби.

Автомобилистите и особено професионалните шофьори ще останат впечатлени от вашето внимание и загриженост, ако им подарите анатомична или масажираща възглавничка за седалка. Шофьорите, изминаващи ежедневно стотици километри, често страдат от болки и схващания в гърба. Подаръкът ви ще се погрижи да се радват на максимален комфорт и добро здраве.

В колата ви не бива да цари хаос – това може да бъде опасно на пътя

Подреденото и чисто купе помага не само за приятното настроение по време на път, но и за пътната безопасност. Ето защо включихме в колекцията и така полезните автомобилни органайзери. Можете да закупите този вид аксесоари за кола online, за да не отлагате повече организацията на личните си вещи. Знаем, че все не ви остава време да отидете до любимия си авто магазин.

Имате възможност да решите какъв органайзер ви е нужен, а защо не да закупите и по един брой от всички предлагани модели. Например, тръгвайки на дълъг път с цялото семейство, ще ви е много необходим органайзер за багажник. Предлагаме модели с хладилно отделение, за да запазите храните и напитките в подходящо за консумация състояние.

За пътуващите на задната седалка сме подготвили чудесни органайзъри, приспособени да се закрепват на гърба на предните седалки. В тях децата ви могат да съхраняват своите средства за забавление – телефони, електронни игри, mp3 плеъри и други важни за тях джаджи. Органайзерът ще предпази безалкохолните им напитки от разливане и ще държи закуските им на удобно разстояние в случай, че поискат да похапнат.

Ние смятаме, че органайзерите са едни от най-полезни аксесоари за кола, а техните цени са наистина достъпни. Просто нямате причина да се отказвате от безценната им помощ в организирането на идеален ред в автомобила. Редът е предпоставка за спокойна атмосфера в превозното средство, за пълна концентрация на водача и за безопасността на всички участници в пътното движение.

Застраховайте се при пътни инциденти с HD DVR видеорегистратор

Видеорегистраторите се настаниха постепенно в почти всички лични превозни средства. Тези устройства се срещат в богата гама от разработки. Има модели с по-ниско качество и с по-скромни работни възможности. Срещат се и много добри регистратори с висока резолюция на изображението, но с доста високи цени.

Ние ви предлагаме идеалното компромисно решение – отличен видео регистратор на достъпна за всеки цена. Видеорегистраторите са сред най-търсените днес аксесоари за автомобили. Това е така, защото позволяват на водачите да заснемат пътната обстановка, а записите да бъдат солидно доказателство за невинност в случай на леки и тежки инциденти на пътя.

Устройствата, които предлагаме са HD видеорекордери, оборудвани с 1080p камера с високо качество на изображението. На 2.4-инчовият екран бихте моогли да преглеждате непосредствено направени и по-стари записи. Качественият уред поддържа TF карти памет до 32 GB. Предлагат се опции за автоматично записване на събития при стартиране на автомобила.

Поддръжката на един автомобил не е задължително да бъде скъпа

Макар да са обединени под общото наименование Аксесоари за автомобил, някои продукти, включени в раздела са по-скоро полезни инструменти за поддръжка на превозните средства. Те позволяват на собствениците да реагират бързо с корекцията на дребни дефекти по корпуса на любимото им возило.

Такива са практичните уреди за изправяне на вдлъбнатини по каросерията. Съпругата ви отново удари леко колата, или пък вие сте главният виновник за леко вдлъбнатият калник? Няма значение каква е причината. Важното е, че можете да си купите автоаксесоари, с чиято помощ да избегнете посещението в автосервиза.

Други приспособления, които ще са ви от полза при рутинната поддръжка включват:

  • Защитни покрития за автобоя;
  • Комплекти за полиране на фарове;
  • Маркери за заличаване на драскотини;
  • Покривала;
  • Магнитни LED работни лампи;
  • Прахосмукачки – портативни и перящи модели.

Всеки продукт в колекцията ни от автоаксесоари за коли ви прави независим и финансово отговорен. Не е нужно да се съобразявате с графика на автомонтьора, нито пък да харчите последните си останали пари за дребни ремонти, които можете да извършите сами. Ще поддържате автомобила си в перфектно състояние с минимален разход на средства и време.

Защо сме перфектното място за покупка на автоаксесоар?

В нашия магазин за автоаксесоари се предлагат уникални разработки, каквито е трудно да намерите на свободния пазар. Цените ни са в пъти по-ниски от тези в магазините за авто консумативи и части. Всяко такова приспособление се грижи за здравето на нервната ви система. Знаем колко емоционално реагират някои водачи при всяка дребна драскотина по колата.

Не бива да пренебрегваме и удобството да пазаруваш автоаксесоари online. В забързаното ни ежедневие все нямаме възможност за обиколки по магазините, а някои покупки просто не търпят отлагане. С нас не ви се налага да чакате повече. Каталогът ни е достъпен 24/7, за да можете да направите обстоен преглед на артикулите и изберете желания продукт напълно необезпокоявани.

Със закупуването на автоаксесоари онлайн, вие си освобождавате време, което да инвестирате в по-важни и приятни неща. Приветстваме ви с добре дошли в нашия магазин и ви пожелаваме ползотворен престой и удовлетворяващи покупки.