LED RGB светодиодни ленти и дистанционно за интериорно осветление в автомобила

LED RGB светодиодни ленти и дистанционно за интериорно осветление в автомобила

Модел: sy1472
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 25.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Тези LED атмосферни светлини за купето ще превърнат автомобила ви в едно по-уютно място. Може да се поставят на пода на автомобила, тавана или таблото. Лесен за инсталиране с помощта на двойно подлепващи лепенки, без повреди и следи по колата. Интериорна декорация с която ще създадете романтична и различна атмосфера в любимата ви кола. Ниска консумация на енергия и дълъг експлоатационен живот. 

Спецификации: 

  • 4 бр. RGB ленти с по 9 диода.
  • Дистанционно управление
  • Живот: 5000-10000 часа
  • Напрежение: DC 12V
  • Метод на инсталиране: Включва се в гнездото за запалка.

Този комплект за осветление съдържа 4 LED светлинни ленти, всяка с 9 диода, лесни за инсталиране в автомобила ви, за да създадете нова, уникална атмосфера!

Атрактивно, удобно и икономично осветяване на автомобилния салон

Светодиодното интериорно осветление за автомобил, под формата на RGB лента, ви позволява да внесете уют и красота в салона на колата си. Незначителната консумация на електричество е едно от ключовите предимства на LED осветителите. Елиминирано е ненужното натоварване на акумулатора в режим на работа. Ниската цена на комплект от 4 бр. ленти е стимул да поръчате още сега!

С инсталирането на интериорната светлинна декорация, ще постигнете два важни ефекта – атрактивен облик на купето и удобно осветяване на салона, без заслепяване. Привлекателният облик на купето е цел за много собственици на автомобили. За разлика от скъпите тунинг операции, светлинният ефект, който ще постигнете с цветните ленти е на символична цена.

Удобството е от ключово значение за безопасно шофиране. Ето защо е полезно да имате приглушена мека светлина чрез цветно ЛЕД осветление за кола, която да ви информира за контурите на интериорните елементи при пътуване през нощта. Така ще можете бързо да намирате нужните ви вещи, без да се изнервяте и разсейвате от пътната обстановка.

Особености на LED осветлението

Светодиодните лампи (англ. light-emitting diode, LED) са вид светлинен източник, който използва светодиоди - полупроводникови устройства, които излъчват светлина. Това става под действието на електрически ток, преминаващ през кристали или фотодиоди, поглъщащи светлината, които натрупват електрони под действието на светлинните лъчи, създавайки електрически потенциал.

Полупроводниковите диоди с висока мощност, включително органични или полимерни (OLED), са създадени в края на 20-ти век, за да заменят традиционните осветители: лампи с нажежаема жичка, дъгови и газоразрядни лампи или пламъчни светлинни източници. LEDs се появяват първо като индикаторни лампи в много устройства и постепенно започват да се използват за осветителни цели, включително под формата на светодиодни ленти.

Въведени като практичен електронен компонент през 1962 г. много светодиоди излъчват червена светлина с нисък интензитет. Днес вече се предлагат съвременни версии с видими, ултравиолетови и инфрачервени дължини на вълната с много висока яркост. Липсата на IR / топлинно излъчване прави светодиодите идеално автоосветление при използване на RGB ЛЕД ленти за кола.

Те могат лесно да променят цвета си, преминавайки между червена, зелена и синя светлина (Red, Green, Blue) и да намалят температурата на нагряване на традиционното осветление. По тази причина диодите намират широко приложение в медицинската осветителна инсталация, където ярките отблясъци могат да бъдат вредни.

Защо диодната лента е отлично решение за осветяване на автомобилното купе?

Декоративното лед осветление за автомобили е не само красив и модерен аксесоар за вашето транспортно средство, но и полезно, а понякога дори обективно необходимо устройство. Може да се използва за подобряване на безопасността при шофиране и в същото време да придаде на автомобила уникална индивидуалност.

Светодиодите могат да бъдат разположени почти навсякъде, където желае собственикът на автомобила, а пазарът предлага още повече възможности по отношение на тяхната форма и цвят. Процесът на инсталиране се състои от четири прости стъпки и започва с определяне на правилната дължина за устройството.

След това закупената интериорна лед лента за кола се нарязва или, обратно, споява от няколко парчета и се свързва към източник на захранване. Важно е да не забравяте внимателно да изолирате местата на контакт с окабеляването, а самото устройство да бъде здраво фиксирано към повърхността. Това е всичко, остава само да включите светлините и да се насладите на резултата.