Електроника

Добре дошли в специалната ни категория, посветена на продуктите, поставени под общото наименование Електроника. В нея ще откриете различни видове електронни устройства, предназначени да направят живота ви по-удобен, по-безопасен и много по-забавен. Продуктите ни се отличават с модерен дизайн, висока функционалност и достъпна цена.

Какво ви предлага разделът?

Електрониката, събрана в раздела, покрива различни аспекти на съвременния живот. Някои от устройствата са предназначени изцяло за непрофесионална, домашна употреба, докато други са строго професионален вид техника. За дома си можете да закупите от нас различни LED осветители с електронно управление.

Една част са разработени да осветяват по интересен начин купоните ви, докато други ще ви помагат да виждате в тъмното. Лед лампите с дистанционно управление са полезни както в самото жилище, така и в дворното ви пространство. Не пропускайте безценната възможност да се снабдите с дистанционно управлявана LED лампа на батерии с цена, която винаги можете да си позволите.

Акумулаторните ни караоке тонколони са друг вид електроника, които ще ви позволят да озвучавате своите партита, дори ако са организирани на диво и лишено от електричество място. Компактният им дизайн и дългият живот на батерията не просто ви позволяват, а ви задължават да се възползвате от страхотните им възможности.

Сигурност и защита от посегателства, благодарение на компактните ни електронни устройства

В раздела са добре представени устройства, спадащи към системите за сигурност. Такива са домашните аларми със сензор за движение, както и лед прожекторите със същия вид датчици. Те се включват при регистрирано движение, осветявайки натрапниците и активирайки алармено известяване. Този метод на защита на жилища е финансово достъпен и доказано ефективен.

Камерите ни за видеонаблюдение са базирани на най-новите технологии. Имаме както булет, така и куполни модели. Голяма част от камерите са проектирани за използване на открито. Имат влаго и удароустойчив IP65 корпус и множество вградени полезни функции. Правилно изградената система за видеонаблюдение може да се контролира от разстояние посредством мобилно приложение.

Оборудване за търговски обекти – купете изгодно и лесно

Под термина електроника сме свикнали да разбираме, че става въпрос за малки, преносими електронни устройства, но в тази категория попада и съвременното оборудване за търговски обекти. Ще ви предоставим висококачествен и точен електронен кантар с висок капацитет на измерване – до 100, 150 и 300 кг.

Електронните ни везни са оборудвани с акумулаторни/презаредими батерии. Те продължават да измерват с максимална точност дори при прекъсване на електроподаването в обекта. В случай че желаете да си гарантирате пълна независимост от електропреносната мрежа, ще ви предложим малък комплект соларна система, включваща фотоволтаичен модул, акумулаторна батерия, 3 лед лампи и кабел с различни накрайници.