Детски стоки

Бебешка кошара Грего

500.00лв.

Детска кукла бебе с биберон и шише 20%
Детска палатка за игра, Замък 36%
Детска палатка за игра, Замък

39.00лв. 25.00лв.

Детска палатка Индиана 1.35м 21%
Детска палатка Индиана 1.35м

39.00лв. 31.00лв.

Детска палатка Шатра 38%
Детска палатка Шатра

79.00лв. 49.00лв.

Детски стол Рая

8.00лв.

С удоволствие създадохме една чудесна колекция от детски стоки, в която родители и деца могат заедно да избират интересни, забавни и полезни продукти. Децата са тези, за които винаги ще изберем най-доброто, без да правим компромис нито с визия, нито с качество, нито с безопасност. Giga.bg ви приветства с Добре дошли в най-забавната, пъстра и вълнуваща категория на електронния ни магазин.

Не просто играчки, а сюжетно – образователни игри

Голяма част от продуктите в нашия специализиран магазин за детски стоки представляват образователни игри. Тяхната задача е да помогнат за развиване когнитивните способности на малките същества, без те сами да възприемат заниманието като процес на обучение. В каталога ни ще намерите страхотни светещи таблети за рисуване и други интерактивни игри.

Психолозите и педагозите отдавна отбелязват важната роля, която играят детските играчки при формирането на детето като личност. То опознава света около себе си чрез игра, пренасяйки събития и роли на възрастните в своя свят. Преживява ги, разиграва ги, като същевременно формира логика, фантазия и памет.

Игровата дейност влияе върху фината моторика на ръцете, което от своя страна формира нормалното развитие на речта на децата. Играчките с образователна функция, продавани в специализираните магазини за детски стоки, изграждат умствените способности и темперамента и влияят върху индивидуалните черти на характера.

За всеки нов възрастов етап от развитието на едно дете се препоръчват игри и аксесоари за игра, съответстващи на въпросния период. В този случай трябва да се вземе предвид и полът на детето. Ако не спазвате това просто правило, тогава директната цел на играчките - да развиват и занимават - ще бъде загубена.

Закупената играчка просто няма да може да предизвика интереса на хлапето. Отегченото дете е капризно, раздразнително, отдава се на пакости, защото просто няма с какво по-интересно да се занимава. Поради тази причина, нашият магазин си постави задачата да предлага оптимален избор от занимателни и образователни детски стоки онлайн.

Възрастните трябва да помнят, че фантазията на децата се развива доста бързо и е изключително важно този процес да бъде насочен в правилния път. Такова умно ръководство ще помогне да се развие чувство за естетика, красота и мярка, което пряко зависи от правилния избор на играчките за малкото човече.

Аксесоари, които улесняват родителите в отглеждането на тяхното дете

Отглеждането на малки деца става все по-сложна и отговорна задача, защото изискванията за безопасност се повишават ежедневно. Решавайки да се насочим към продажбата на детски стоки online, взехме под внимание последните препоръки на педиатрите към родителите относно хигиенните и медицински грижи за подрастващите.

От каталога ни можете да изберете детска образователна тоалетна. Тя съчетава възможностите на игрите с полезната функция на детското гърне. С нея ще преминете бързо и без да травмирате хлапето към използването на тоалетната за възрастни. Много родители споделят тревогата си от упорството, с което децата им се разделят с памперса. Ние ви предлагаме един супер лесен начин да преминете през този етап.

С наша помощ ще осигурите полезна и питателна храна на своето съкровище, използвайки бебешката система  Magic Bullet Baby Bullet. Тя включва блендер и удобни бурканчета за съхранение на прясно приготвените с нея пюрета, супи и кашички. Дизайнът на уреда и съдовете ще впечатли най-малките с красивите и забавни рисунки. Осигурете чиста от консерванти храна на съществото, което обичате най-много на света.

В нашия онлайн магазин за детски стоки ще откриете също удобни и практични вани за къпане на бебета. Сгъваемите ни модели са подходящи при пътуване, но също и много удобни у дома. След сгъване, те придобиват компактни размери, така че да не заемат много място в малкото ви жилище или в багажника на автомобила, когато отивате на вилата или на почивка.

Медицинските пособия не се намират във всички сайтове за детски стоки, но нашият ви ги предлага. От тук можете да закупите инфрачервен термометър, за да отчитате бързо и лесно температурата на детето си, без да го травмирате излишно. Уредите, които предлагаме са точни, удобни за използване и напълно безопасни.

Полезните стоки за деца включват иновативни устройства, с чиято помощ ще успеете да създадете максимален комфорт на малкото човече. Електрическият аспиратор за нос например, ще почисти нослето на детенцето ви, позволявайки му да диша по-леко и пълноценно.

Като цяло разделът ще създаде радост не само у децата, но и на техните родители. Тук ще откриете не просто продукти, а безброй начини за забавление. Посещавайте категорията винаги, когато търсите страхотен подарък или иновация, която ще направи ролята ви на родители по-лесно изпълнима.