Комплект маркери двустранни Touch

Комплект маркери двустранни Touch

Модел: ta294
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
 • 49.00лв. 34.00лв.   -31%
Опции

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване
 • Комплект маркери
 • Черен органайзер с цип
 • Материал: Пластмаса
 • Дължина: 15.4см
 • Тип: Двустранни
 • Тънък и удебелен писец
 • Мастило на алкохолна основа
 • Бързосъхнещи

Комплектът двустранни флумастери Touch Cool е универсален и популярен избор сред художници, дизайнери, илюстратори и ученици. Тези маркери са известни със своето качество, функционалност и избор на живи цветове. В стилен и удобен калъф са събрани цели 60 цвята – отличен подарък и за възрастни, и за деца.

Двустранен дизайн

Една от забележителните характеристики на маркерите Touch Cool е уникалният дизайн с двоен връх. Всеки маркер се доставя с широк връх тип длето от единия край и фин остър писец от другия. Тази конфигурация предлага на артистите гъвкавостта да преминават с лекота между широки щрихи и прецизни линии, което я прави идеална за различни артистични стилове и техники.

Цветовото разнообразие е друга особеност на комплекта. С широк избор от цветове, той предоставя на художниците широка палитра от багри, с които да вдъхнат живот на своите творби. В случай че работите върху илюстрации, скици, комикси или дизайнерски проекти, ще намерите идеалните нюанси, които отговарят на вашите нужди. От базови цветове до фини пастелни и ярки неонови нюанси, при този комплект няма ограничения.

Възможност за смесване и наслояване

Двустранните Touch маркери са проектирани да се смесват безпроблемно, позволявайки на ползвателите да създават плавни градиенти и преходи между цветовете. С тях можете да смесвате сходни нюанси за фини преходи или да използвате контрастни цветове за динамични ефекти. Като цяло маркерите в този сет предлагат отлична възможност за смесване.

Освен това, художниците могат да наслагват цветове, за да постигнат по-голяма дълбочина и богатство на цветовете в своите произведения, благодарение на формулата на прозрачното мастило.

Мастилото, използвано в маркерите Touch Cool е на основата на алкохол, благодарение на което то изсъхва бързо, минимизирайки риска от размазване и осигурявайки чисти, отчетливи линии във вашите произведения. Тази бързосъхнеща формула прави флумастерите идеални за хора, които работят върху няколко слоя или трябва да работят бързо, без да чакат мастилото да изсъхне.

Нетоксични и без миризма

Безопасността е от първостепенно значение, особено за децата, които прекарват дълги часове в рисуване с флумастери. Комплектът двустранни маркери Touch Cool съдържа нетоксично мастило без мирис, което го прави безопасен вариант за продължителна употреба в добре проветрени помещения. Художниците могат да се съсредоточат върху творчеството си, без да се притесняват от вредни изпарения и химикали.

Изработени от висококачествени материали, маркерите на престижния бранд са известни със своята издръжливост и дълготрайност. Здравите резервоари на маркера и сигурните капачки гарантират, че мастилото ще остане свежо и плътно с течение на времето, дори при честа употреба. Тази издръжливост прави комплекта рентабилна инвестиция както за професионални художници, така и за деца.

Широка гама от приложения

Независимо дали сте професионален илюстратор, графичен дизайнер, художник на комикси или любител, изследващ различни артистични занимания, комплектът двустранни маркери Touch предлага гъвкавост и надеждност. Те са подходящи за широк спектър от приложения, включително скициране, оцветяване, изобразяване, журналистика, ръчно надписване и др.

Компактният и лек дизайн на богатия комплект двустранни маркери Touch Cool ги прави лесни за пренасяне и използване в движение. Ако често пътувате, посещавате уроци по изобразително изкуство или работите на различни места, можете удобно да съхранявате и носите любимите си цветове и да творите навсякъде, където ви хрумне, благодарение на удобния органайзер с цип в черно, в който се предлага комплекта.