Лампа звездно небе Star Master

Лампа звездно небе Star Master

Модел: sy480
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
 • 18.00лв.
Опции

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Проектираща LED лампа ще изпълни стаята с магически съзвездия, цветни картинки и неподозирани ефекти. Перфектен завършек на деня за децата, а и за възрастните. Нежните светлини, които ще се гонят по стените и тавана действат успокояващо и приканват съня да дойде по-бързо.

Моделът е много симпатичен и се захранва с батерии, а благодарение на компактните си размери, може да стане идеална част от декорацията на дома. Отличен избор за подарък на децата по случай някой празник.

Ползи и предимства:

 • Красиви нощни ефекти
 • Избор на проекцията
 • Идеалнen избор за подарък
 • Отпуска нервната система
 • Характеристики на продукта:
 • Материал:ABS
 • Височина на лампата: 15см
 • Диаметър на лампата: 13см
 • Захранване:4 х ААА батерии (не са включени)
 • USB кабел - включен в комплекта

Разходките под яркия нощен небосвод влияят на психиката, настройвайки ни на релаксираща и романтична вълна. Проекционната лампа Звездно небе създава сходен ефект в помещенията – спални и детски стаи, затова е един от най-поръчваните ни продукти. Този осветител печели доверието на потребителите с уникалните си свойства и ниска цена.

Начин да създадете спокойна и приятна атмосфера в спалнята

Погрешно е да се смята, че проекторните лампи са разработени единствено с идеята да бъдат използвани от деца. Със свойството си да проектират красиви движещи се фигури по стените и тавана, те се харесват и на малки, и на големи. Проекторната нощна лампа звездно небе е продукт, който ще бъде полезен на възрастните и децата, създавайки приятно усещане за релакс.

Заслужава си да инвестирате една нищожна сума в покупката на осветител-проектор, защото това малко устройство ще ви помогне да се отпуснете и да създадете уютна атмосфера в спалнята – вашата собствена или тази на децата ви. Звездният ефект и приглушената светлина доказано помагат за понижаване нивата на ежедневния стрес, с което създават предпоставки за здрав сън и пълноценна почивка.

Нощната лампа проектор звездно небе дава възможност за приглушено осветяване на затворени пространства. Тя е чудесно решение за стаите на малки деца, които се страхуват от тъмното, но може да се използва и като ефектно осветление по време на партита и романтични срещи. Движещите се по стените и тавана фигурки на звезди хипнотизират с нежния си успокояващ танц и създават една приятна спокойна атмосфера.

Особености на дизайна на проекторните лампи

Дизайнът на лампата, която ви предлагаме, съчетава компактен корпус и максимална лекота на използване. Тя представлява кръгла подложка, върху която е поставено въртящо се сферично тяло. Въртейки се, сферата създава движещи се проекции върху гладки повърхности.Тези устройства са лесни за работа, могат да се захранват от мрежата или от батерии.

В зависимост от модела, проекторът обикновено е конфигуриран с няколко бутона, чрез които можете да регулирате цветовете, яркостта, да програмирате показването на падащи звезди, да активирате режим на автоматично изключване и други функции. Нашата лед лампа звездно небе също предлага избор на проекцията, с което ще бъде все така интересна дълго време.

Корпусът на лампата е изработен от безопасна за здравето ABS пластмаса. Това я прави лека и лесно преносима. Можете да взимате осветителя със себе си когато отивате на почивка или на вилата. По този начин ще създадете сходна атмосфера в хотелската стая с тази, която е позната и приятна на детето.

Основни характеристики на Star Master Dream:

 • Създава движещи се проекции върху стени и тавани;
 • Източник на светлина: 4 LED лампи;
 • Режими на работа: 3 бутона (въртене, бяла светлина, многоцветно сияние).

Лампата проектор звездно небе се захранва от батерии и посредством USB кабел, включен в комплекта. Възможността да избирате начина на работа на устройството е безценна. Батериите могатда се използват като резервно захранване, което е изключително полезно при спиране на тока през нощта. Не бихте искали детето ви да се събуди внезапно на тъмно и да се уплаши.

Как да изберете осветление за детската стая?

Едно от най-приятните и вълнуващи събития в живота е ремонтът и декорацията на детската стая. Бъдещите и настоящите родители подхождат към тази задача с цялата отговорност, като се стараят да създадат уютно и комфортно пространство за живот на своята рожба. Осветлението в детската спалня съвсем не е маловажен момент. Необходимо е да се избере много внимателно както основният осветител, така и допълнителните осветителни тела.

С какво да започнете? Преди да изберете осветлението за стаята на детето си е необходимо да се съобразите с интериора. Изборът трябва да се базира на следните стъпки:

Необходимо е да се създаде проект, макар и не професионален, но поне схематичен. С помощта на многобройни програми можете схематично да разделите пространството на зони, да подредите мебелите и други елементи на интериора, да определите цветовата схема;

Съгласно изготвения проект е необходимо да се направят технически изчисления, които включват разпределението на електрическата инсталация с ясни маркировки за броя и местоположението на контактите, ключовете и допълнителните осветителни тела (аплици, подови, нощни и настолни лампи);

Едновременно с техническите изчисления се взема предвид и мощността на бъдещото осветление, така че цветът и яркостта на светлината да са максимално комфортни за детското зрение.

Лампите, проектирани за детска стая, се предлагат в безброй вариации – висящи полилеи, стенни аплици и настолни лампи звездно небе. Задължително е до леглото да присъства и нощен осветител – защо това да не бъде лампа прожектор звездно небе? Родителите обикновено търсят дизайн, който ще допълни яркия интериор в стаята и ще я направи още по-красива.

Полилеят за детската може да бъде семпъл или с няколко електрически крушки, които да светят заедно или поотделно. Дизайнът и по-конкретно размерът на висящото тяло трябва да е съобразен с височината на тавана. Твърде ниско спускащите се полилеи често стават обект на инциденти по време на детски игри.

На децата в ученическа възраст е изключително необходим настолен осветител за бюрото. Проекторната лампа нощно небе не е подходяща за четене. Ако четенето на книжки е любим ритуал преди лягане, то трябва да закупите уред със стандартна светлина за зоната до или над леглото.

 Необходимо е да се знае, че както в спалнята на родителите, така и в детската стая са необходими най-малко два светещи елемента – основно осветително тяло и източник на допълнително, по-приглушено осветление. Лампата прожектор звездно небе трябва да се възприема като приглушена фонова подсветка за стаята. Освен страхотен звезден ефект, тя осигурява леко осветяване на контурите на обзавеждането.

Защо трябва да се обърне внимание на допълнителното осветление?

В почти всяко жилищно помещение осветлението е решено посредством стационарни/основни и допълнителни лампи. Такова изискване е валидно и за детските стаи, където трябва да има възможност за регулиране силата на светене. Дори ако основният осветител е с опция за димиране (намаляване на светлината), осветлението трябва да може да се гаси без да се става от леглото.

За тази цел са нужни допълнителни осветителни тела. Част от тях имат стандартно предназначение, а друга част изпълняват ролята на източник на светлинни ефекти. Именно такова е свойството на лампата проектор star master. Нейната задача е да направи помещението по-уютно и приятно – да създаде приказна атмосфера.

Предвид факта, че както възрастните, така и децата обитават спалните си главно вечер преди сън, става ясно, че допълнителното осветление се използва по-често и по-дълго от основното. Обикновено в спалнята се влиза за нощна почивка, като преди сън може да се чете книга или да се сърфира в мрежата от преносим компютър. Във всеки случай не ни е нужна ярка, а приглушена светлина.

Допълнителното осветление трябва да се избира съобразно няколко фактора: дизайн на осветителя, местоположение (фиксиран или преносим), сила на светене, начин на захранване (от мрежата или от батерии), вид на светлината - светлинен сноп или разпръсната и движеща се светлина. Именно разпръснати светлинни ефекти излъчва нашата детска лампа звездно небе.

Каква е ролята на нощната лампа в стаите на децата?

Малките деца са толкова различни като характер и темперамент, но има едно нещо, по което всички те си приличат – това е страхът от тъмнината. За да им осигурят спокоен сън, родителите избират някакъв вид фоново осветление, което да не дразни очите, но да осветява стаята съвсем слабо и да дава усещане за сигурност и защита.

Тази функция се изпълнява перфектно от проекторната детска нощна лампа звездно небе. Тя осветява съвсем слабо помещението, проектирайки милиони ярки цветни звезди. Със завъртането на сферата се получава красив танц на изображенията, което създава впечатление, че самата стая се движи леко.

Лампата-проектор ще се хареса както на момичетата, така и на момчетата. Макар малките господа да са тези, които се впечатляват повече от космоса и космическите пейзажи, момичетата също не са безразлични. С вродената си романтичност, малките принцеси ще открият в проекцията една нежна и успокояваща атмосфера, каквато определено искат да усещат, когато са в своята стая.

Предимства на Star Master

Не само си заслужава да осигурите проектор-осветител в детската, но и си струва да изберете продукта много внимателно. Важен е не само ефектът, който уредът ще създава, но и качеството на самия продукт. Безопасността трябва да бъде на първо място, когато избирате. Нощната лампа със звезди отговаря напълно на това изискване.

Предимствата на този продукт са достатъчно, за да го поръчате още сега от сайта ни. Нека изброим най-важните от тях:

Удобство при използване

Лампата работи както с батерии (четири броя тип ААА, отделението за тях е отдолу, капачката се сваля), така и с USB кабел, включен в комплекта. Моделът е компактен, лек и със семпъл дизайн, може да се премества от едно място на друго, ако е необходимо, и дори да се използва като класическа нощна лампа в детската.

Нека веднага подчертаем един важен момент - нощната star master лампа може да се използва в два варианта: като лампа (с капак) и като проектор (без капак). Повечето наши клиенти използват лампата като проектор, заради нейната превъзходна декоративна функция. Тя става ценен детайл от интериора на спалнята и част от ритуала за лягане на детето.

Мултифункционален куполен капак

За да се получи дифузна мека светлина, върху нощният звезден проектор за стая се поставя дебел пластмасов капак. Капакът може да се използва и когато не е необходимо нощно осветление (за защита от прах). Той може да изпълнява и удароустойчива функция, тъй като самата светеща полусфера е от тънка пластмаса .

Когато използвате лампата без да сваляте капака, ще откриете, че тя свети слабо и няма звездно небе. Ще бъдете приятно изненадани, сваляйки купола, който покрива сферата. Когато лампата се използва като проектор Нощно небе, светлината всъщност е много ярка. Ако детето ви се умори от светещите звезди, но все още има нужда от мека дифузна светлина, просто поставете капака.

Различни варианти за цветове и брой звезди/луни

С помощта на три бутона, разположени в основата на тази нощна лампа с проектор на звездно небе, можете да изберете режим на подсветка и въртене - общо 4 цвята и техните комбинации:

 • Първият бутон включва само жълта светлина, което е оптимално за нощна лампа, ако се използва заедно с капак;
 • Вторият бутон свързва цветовете на свой ред чрез изключване;
 • Плавното въртене на полусферата се включва отделно от третия бутон, чува се тихо шумолене.

Детето ви ще се радва на тихо бодърстване преди лягане, като първо може да избира необходимата цветова комбинация, а след това просто да си лежи в леглото и да наблюдава движението на звездите и луните по тавана и стените. Очакванията ви ще се покрият напълно с реалността. Детето ви ще бъде очаровано от Star Mater, а вие ще бъдете доволни от покупката.

Това, с което нашата детска нощна лампа звезди ще ви очарова, е семплият и изчистен дизайн. Устройството е компактно и лесно за премества дори за децата. Във визията му няма нищо претрупано, а корпусът е в приятен розов или лилав цвят. Продуктът е в пълна изправност и ви позволява избор на режимите на светене. Въртенето е бавно и не претоварва сетивата преди сън.

Какво трябва да имате предвид преди да закупите лампата?

Трябва да знаете предварително, че яркостта на светене на проекторната нощна лампа звезди не може да се регулира, освен ако не се постави капака. Тогава обаче ще се наложи да се лишите от успокояващи звезден ефект. Яркото сияние, отразено върху стените и тавана, може да се окаже неподходящо за вашето дете. Тогава можете да използвате само едната функция на устройството.

Макар и чудесна за стаите на съвсем малки деца, нашата звездна лампа трябва да бъде поставена на място, където ще бъде недостъпна за тях. Това се налага, тъй като полусферата е изработена от тънка пластмаса. При неправилна употреба могат да останат вдлъбнатини и драскотини. Като цяло продуктът е чуплив. При падане и удар могат да се отделят малки фрагменти.

Ако решите да използвате малката лампа звезден проектор с батерии, то ще ви се наложи да ги сменяте често, в случай че оставяте осветителя да работи през цялата нощ. Макар уредът да е оборудван с LED крушка, която е скромен консуматор на електричество, продължителната ѝ работа черпи достатъчно енергия.

Желателно е да се подсигурите с резервни батерии или да използвате кабела, приложен в окомплектовката на продукта. Препоръчваме да оставите батериите, за да ви служат като резервно захранване на проекторната нощна лампа със звезди, в случай на прекъсване на електроподаването през нощта.

Ниската цена на звездния проектор Стар Мастер ще ви изкуши да поръчате поне още един брой за себе си или за подарък на семейство с малки деца.