Корсет за стягане и отслабване с двойно закопчаване

Корсет за стягане и отслабване с двойно закопчаване

Модел: sz0863
Наличност: Разпродадено
 • 12.00лв.
Опции

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Корсет за оформяне на талията

 • Стягащ и оформящ ефект
 • Стимулира кръвообращението и затопля проблемни области
 • Сауна ефект
 • Придържа кръста и гърба изправени
 • Повдига бюста
 • Материал: Неопрен
 • Закопчаване чрез три редови клипс /за регулиране на пристягането/ и цип
 • Регулиране на дължината напрезрамките
 • Цвят: Черен

На много изгодна цена можете да закупите стягащ и оформящ корсетс двойно закопчаване. Това чудесно приспособление ще ви помогне да изваете фигурата си, прибирайки изпъкналото коремче и паласките около талията. Предлагаме ви един мултифункционален модел, с който можете да спортувате, да вършите домакинската си работа и да излезете на среща с приятели.

Свойства на корсета

Основна задача на корсетите е да ви дарят с тънка талия, повдигайки бюста и оформяйки ханша по един апетитен начин. Тази функция е част от характеристиките на нашия модел. Той обаче има редица други предимства, върху които си струва да помислите. Освен, че ще върнете изгубеното си самочувствие, изглеждайки добре, вие също ще се чувствате по-добре.

Корсетът е напълно лишен от банели, което го прави удобен за носене продължително време. Материята е обаче достатъчно твърда, за да осигури стабилна опора на гръбначния стълб. Имайки предвид, че този стягащ корсет се състои от две части с формата на пояс и на елек, плътността в зоната на гърба е по-висока от обичайната за този род продукти.

Забравете за корсетите, които се закопчават с велкро лепенки и се разкопчават в най-неподходящия момент. При този модел имаме двойно закопчаване за всеки от двата му елемента. Поясът се закопчава посредством кукички, като е предвидено триредово закопчаване, за да може всеки да избере най-удобна степен на пристягане. Елекът се закопчава плътно посредством цип.

Не просто краткотраен ефект

Класическите корсети имат за цел да постигнат просто визуална промяна на фигурата, докато нашият продукт има допълнителна мисия – да ви помогне да се вталите. Редовното му носене ще ви позволи да стопите мазнините в областта на талията и корема. Това се дължи на уникалния сауна ефект, който се създава от специалната материя.

Вталяващият и оформящ корсет е изработен от неопрен. Неопренът е специална гумирана материя, която не позволява загубата на телесна температура, поради което се използва основно за изработката на водолазни костюми. Запазвайки топлината на тялото, корсетът може да повиши многократно температурата в съответната област.

Термогенезата е процес, при който с повишаване на телесната температура, организмът започва да гори мазнините в съответната област. Процесът се ускорява по време на физическа активност, затова препоръчваме да носите корсета когато спортувате. Поради факта, че на термично въздействие е подложена само една част от тялото, продуктът не създава никаква опасност за здравето.

Напротив, ползите за здравето от носенето на корсета са гарантирани. Не само ще редуцирате телесните мазнини до здравословно ниво, но чрез потенето, което материалът предизвиква, ще изведете токсините, натрупани в организма. Детоксикацията на тялото подпомага отслабването и подобрява работата на всички органи и системи в тялото.

Чрез затоплянето се подобрява и кръвообращението. По-добрата циркулация на кръв позволява пренос на повече кислород към клетките в човешкото тяло. Зачервяването на кожата вследствие на продължително носене на корсета е временен козметичен дефект. Той изчезва в рамките на няколко минути след неговото сваляне.

Мултифункционалното стягащо бельо – корсет се предлага на изключително ниска цена. Качеството му е превъзходно, а дизайнът ви гарантира невероятно удобство по време на използване. Може да се пере ръчно в умерено топла вода. Предлага се в един универсален размер и в една разцветка.