Керамичен нож за машинки за подстригване на кучета Baorun P6/ P2/ S1

Керамичен нож за машинки за подстригване на кучета Baorun P6/ P2/ S1

Модел: sz0811
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 15.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Керамично ножче за машинки за подстригване на кучета BaoRun

33 броя зъби

Съвместимост с модели: P2/ P6/ S1

BaoRun е една от най-добрите машинки за подстригване на кучета, налична на съвременния пазар. Тримерът е снабден с висококачествен и остър керамичен нож с титаниево покритие. Макар качеството на ножа да го прави дълговечен детайл, винаги е добре да имате резерва. Предлагаме ви резервен керамичен нож за машинки за подстригване на кучета от сериите Baorun P6/ P2/ S1.

Защо е важно да имате резервен нож за машинката за подстригване на вашето куче?

Поддръжката на космената покривка е една от най-важните процедури, за да бъде кучето ви здраво и привлекателно. Подстригването на куче може да бъде както лесна, така и извънредно трудна операция, в зависимост от това дали кучето има лоши спомени от предходни манипулации.

Захабеното острие на машинката може да оскубе козината на животното, което е неприятно и болезнено. Не е изключено дори порязване на кожата, причиняващо болка на животното и криещо риск от инфектиране на раната. С резервен титаниев нож за машинките BaoRun ще работите бързо и уверено, когато старият се захаби. Четириногият ви приятел ще ви бъде благодарен за вашата предвидливост и далновидност.

Безопасност – дизайн, който предотвратява порязване

Металокерамичните остриета на ножа имат специална структура, която реже животинския косъм леко и гладко, без в процес на подстригване да е възможно порязване на кожата. Ножът е специално проектиран да не причинява дискомфорт и болка на животните при оформяне на техните фризури. Материалът е дълговечен и не е податлив на износване.

Ниската цена на резервния керамичен нож за машинки за подстригване BaoRun е причина да инвестирате в комфорта на четириногия си приятел и в своя собствен. Колкото по-лесно и бързо направите подстрижката, толкова по-скоро ще се върнете към любимите си занимания заедно – разходки, дресировки и игри.

Имайте предвид, че машинките на марката не са съвместими с всички ножове, намиращи се на пазара. Съответствието между режещия детайл и главния уред е задължително не само за правилното и лесно закрепване, но и за качеството на рязане.