Ръчна преса за пържени картофи, зеленчуци, 2 ножа

Ръчна преса за пържени картофи, зеленчуци, 2 ножа

Модел: sz0584
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 27.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване
  • Ръчна резачка за картофи Potato Chipper
  • Два различни ножа: 8мм / 11мм
  • Подходяща за всякакви зеленчуци
  • Материал: Метал и пластмаса
  • Крачета: Да

Ръчната преса за пържени картофи ви пести и време, и сили, което е от значение за работещите домакини. Това компактно режещо устройство е подходящо както за домакински, така и за професионални цели. То е оборудвано с два лесно сменящи се ножа с различна големина на отвора на мрежата, за да режете картофите на по-тънки или по-дебели пръчици, в зависимост от моментните ви предпочитания.

Защо в дома ви трябва да присъства такъв уред?

Механичната резачка за пържени картофи е удобен и прост инструмент, който ви позволява да режете зеленчуци на пръчици и кубчета невероятно лесно и бързо.Уредът е изцяло ръчен модел, което означава, че не се нуждае от електрическо захранване. Липсата на електромотор означава, че пресата изисква вашето физическо участие в процеса по нарязване на картофите за пържене и готвене.

Това обаче има и някои предимства. Например, спестявате си разходите за ток и имате възможност да режете зеленчука където ви е удобно, без да се съобразявате дали наблизо има контакт. Механичните картофорезачки са и по-безопасни за ползвателя. По време на работа можете да коригирате позицията на картофа, без риск машината да ви нарани. Вие управлявате ножовете чрез натискане на дръжката.

Ръчна преса за картофи ви е нужна по няколко причини. На първо място, цената на такава машинка не е висока, а моделът Potato Chipper, който ви предлагаме, е с много добро качество и изгодна цена. Тя ви позволява да нарязвате картофите на идеални пръчици с еднаква дебелина. Опитайте да го направите с нож и ще осъзнаете колко много движения е необходимо да правите, за да постигнете сходен резултат.

Машинката е с компактни размери и няма да заема прекалено място в кухненския ви шкаф. Лисата на кабел ви улеснява при съхранението и не се налага да пазите уреда от намокряне. Мокренето е още един фактор в полза на пресата. Можете да я измивате директно под течаща вода след всяка употреба. Ножът и буталото се свалят лесно и подлежат на измиване в съдомиялна машина.

Последният аргумент, който ще изтъкнем, е всъщност най-важен – децата ви обожават пържените картофки на пръчици и ще се радват да им ги поднасяте топли и свежи, приготвени у дома с нашата ръчна резачка за картофи. В случай, че чакате гости, със сигурност ви предстои голямо приготовление на трапезата. Редно е да си спестите време и усилия там, където е възможно.

Удобно и безопасно нарязване

Рязането като цяло е уморителна и опасна операция, особено ако бързате и използвате много остър нож. За да ви спестим ненужния риск, ние ви предлагаме да заложите на значително по-безопасното рязане с ръчна резачка за зеленчуци. С нея може да действате бързо, без ножът да се измести и пореже някой от пръстите ви.

Безопасността е гарантирана и чрез специалните гумени крачета, поставени в основата на самата преса за зеленчуци. Те предотвратяват плъзгането на уреда по гладкия кухненски плот и по този начин елиминират опасността от всякакви инциденти. Пресата е изработена от здрав и влагоусточйив метал. Буталото е изработено от пластмаса, за да не наранява задната част на картофа при избутването му през мрежата.

Машинката може да се използва за нарязване на всички видове кореноплодни, както и за оформяне на сирена на пръчки.