Уред за изправяне и къдрене на коса 2 в 1 маша Twistline

Уред за изправяне и къдрене на коса 2 в 1 маша Twistline

Модел: sz0711
Наличност: Разпродадено
  • 59.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Пресата TWISTLINE е революционен уред за коса, който може да създаде ВСИЧКИ видове къдрици – малки, големи или просто начупена коса, а най-големият плюс е, че може и да изправя. Сега можеш да си направиш чудесни къдрици за по-малко от 10 минути. Още по-добре – къдрици, които издържат 2-3 дни.

Материал: алуминий, титаниева плоча, ABS
4 лесно регулируеми степени на температурата
Бързо загряване
Цифров дисплей за температурата от 140 °C-230 ° C
Завъртане на 360 °, което ще ти помогне да оформиш прическата си още по-лесно
Двойно напрежение: работи както със 110-120V, така и с 220-240V

Жените са непостоянни същества. Те никога не се ограничават с едно единствено желание, особено по отношение на своята визия. Един ден искат фризурата им да бъде идеално права, а на следващия – да се радват на идеално оформени букли и къдрици. Ето защо беше създадена уникалната преса за къдрене и изправяне на коса Twistline. Уред, който изпълнява всеки каприз и желание на стилните дами.

Кои са предимствата на този мултифункционален модел?

Днес на пазара може да се намери огромно разнообразие от стилизиращи уреди за коса на световноизвестни и по-малко познати марки. И докато марковите продукти поддържат висока цена, то някои производители съумяха да предложат аналогично качество и функционалност на цени, достъпни за масовия потребител.

Именно такъв е случаят с мултифункционалната преса за изправяне и къдрене на марката Туистлайн. Това е високотехнологично устройство, предназначено за създаване на всякакви прически – идеално гладки и прави, небрежно начупени, с едри и по-ситни къдрици. Цената му е в пъти по-ниска от тази на изделия от популярни брандове, но не и ефективността. Нашата промоция ви дава възможност да закупите пресата на символична цена.

Нашата 2в1 преса за къдрене на коса е уникална със специфичната извита форма на вътрешното пространство. По този начин оформянето на къдриците се случва с по-малко движения на ръката. Не е необходимо е да навивате кичурите около конуса на пресата. Нужно е просто да ги поставите между двете плочи и да ги прекарате по цялата им дължина.

Въртящата се на 360 ⁰ TwistLine преса дава допълнително удобство и ускорява процеса по стилизиране на прическата. За броени минути ще създавате различни стилове прически – хлабави плажни вълни, плътни и стегнати къдрици, идеално гладка коса с копринена мекота и блясък. Уредът е разработен за коси с различна структура и степен на увреждане.

Температурни настройки според състоянието на косъма

Комбинираната преса за къдрене и изправяне е с 4 избираеми от ползвателя температурни настройки в диапазон от 140 ° C до 230 ° C. Уредът е идеален за всички типове коса, дори за боядисаните в различни тонове и нюанси. Оборудван е с практичен LCD дисплей, на който можете да следите моментната степен на нагряване. Така се елиминира рискът от погрешно задаване на температурата и трайно увреждане на структурата на косъма.

Подходящите температури включват:

  • 140 ° C до 230 ° C - за боядисана или тънка коса;
  • 180 ° C до 200 ° C - за нормалнаили леко чуплива коса;
  • 230 ° C ° - за гъста, плътна или естествено къдрава коса.

Косата ви ще изглежда полирана и здрава, стига да намерите правилната настройка на топлината. Важно е да се съобразявате с нейния тип и състояние, за да не я подлагате на ненужно увреждане. Знайте, че увреждането на косменото покритие се проявява на по-късен етап. В момента на стилизиране може да смятате, че косата ви е напълно здрава, но при следващото измиване да установите, че е станала суха, чуплива и е изгубила естествения си блясък.

Едно от основните предимства на Twistline преса за коса са двете възможности за захранване. Машата работи както на стандартно 220 - 240V напрежение, така и на 110 – 120V. Използвайки адаптора за напрежение, можете да оформяте прическата си дори, докато пътувате в кола. Компактният дизайн на модела ви позволява да вземате машата със себе си винаги, когато пътувате по работа или на почивка.

Съвети за правилен избор на стилизиращ уред – няколко пункта, на които да обърнете внимание

Пресата, включително моделът на Twistline, е едно от мощните оръжия в арсенала на жените, които не се страхуват да експериментират с визията и държат да бъдат винаги подходящо изглеждащи за конкретния повод. Покупката на преса за коса за къдрене е наистина отговорна задача, която изисква дамите да бъдат максимално подготвени по темата с нужната информация.

Не приемайте на доверие всички суперлативи от наша страна по адрес на къдрещата и изправяща преса Twistline. Преди да я поръчате се запознайте с важните характеристики, които този вид уреди трябва да притежават. Сравнявайки ги с уреда, който ви предлагаме, ще се уверите, че той е идеалното решение лично за вас.

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание при избора на преса за къдрене е материалът, от който са направени плочите. Конкретният модел 2в1 е направен от 3 различни материала. Външната обвивка (корпус) е направена от ABS пластмаса, която не се нагрява и по този начин е безопасна за ръцете по време на използване.

Нагряващите се детайли са изработени от алуминий, но самите плочи, влизащи в контакт с косъма, са от титаний. Титанът е лек, здрав и устойчив на корозия преходен метал, за който е характерно нагряването до изключително високи температурни стойности. Използва се най-често в професионалните уреди. Такъв уред за изправяне на коса изисква прецизна топлинна настройка, за да се избегне изгаряне на косъма.

Другите материали, използвани за изработка на плочите при даден уред за къдрене на коса са: метал, керамика, тефлон, турмалин, мрамор, нефрит, сребро и волфрам. Цената на уредите се определя най-вече от вида на изброените материали. Най-евтини са металните преси, а от там нататък цените започват да се движат нагоре. Например, волфрамът е един от най-скъпите материали и съответно цената на уредите с негово участие е висока.

Широчината на плоскостите и техният дизайн са другият пункт, заслужаващ специално внимание при избора на преса за изправяне на коса. Когато искаме тя да може и да къдри, а не само да изправя, формата на щипките е от ключово значение. Спираловидният дизайн, който образуват двете плочи, свързани една към друга, позволява на уреда да работи и като класическа маша.

Уникалната преса за коса Twistline е със сравнително тънък дизайн на цилиндъра, което ѝ позволява не само да оформя по-дребни букли, но и да стилизира къси коси. Дължината на косата е от значение, когато се избират стилизиращи фризьорски уреди. Тя е определяща при избора както на машата, така и на пресите.

Ергономичната форма на чудесната ни преса за къдрици, в комбинация с въртящия се кабел, ви гарантират лекота на използване и винаги отлични резултати. Моделът е изключително подходящ за онези от вас, които все още не са овладели нужните движения. Туистлайн ви позволява да създавате прически, изглеждащи сякаш направени в престижен фризьорски салон.