Нано мъгла овлажнител за лице

Нано мъгла овлажнител за лице

Модел: sz0669
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 29.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Уред за овлажняване на кожата на лицето с дестилирана вода

Намира приложение при слагането на изкуствени мигли

Може да се използва и като външна батерия за зареждане на телефон

Функция за тест на кожата

Компактният овлажнител за лице е подходящ както за домашна употреба, така и за професионални цели. С ниската си цена и оптимален набор от функции, това иновативно устройство ще се погрижи за здравето на кожата ви, като същевременно помогне за диагностициране на нейното състояние.

Мултифункционален, преносим козметичен уред

Овлажнителят за лице е компактен мултифункционален уред, който се грижи за добрата хидратация на кожата. Липсата на достатъчно влага в дълбоките дермални слоеве понякога е трудно да се определи. В най-тежки случаи дехидратацията се проявява с повяхнала, чувствителна на допир кожа, с дълбоки бръчки и лющене в зоната около устата и носа.

Водната мъгла е един чудесен начин да възстановите водния баланс в дермата, като за целта не е нужно да посещавате козметичен салон и да се подлагате на скъпи процедури. Ние ви предлагаме малък домашен дифузер за овлажняване, който можете да включите в ежедневната си рутина или да използвате само при нужда.

Директното намокряне на лицето не би могло да помогне за бързото възстановяване на водния баланс в кожните слоеве. Напротив, мокрейки лицето си често, допълнително ще изсушите кожата. Овлажняващият уред е различен с това, че разгражда водата до фини нано частици, така че ефективните съставки могат да проникнат в кожата и да имат по-добър абсорбиращ ефект.

Допълнителни функции, които ще ви бъдат полезни

Преносимият уред за водна мъгла ще ви бъде полезен не само с хидратиращата си функция. Той има вграден сензор, с чиято помощ можете с точност да определите нивото влагата в кожните слоеве в проценти. Резултатите от тестовете се отчитат на удобния цифров LED екран. Показват се моментните и референтните стойности, което ще ви помогне да определите нивото на дехидратация.

Препоръчваме ви никога да не се разделяте с уреда за нано мъгла, защото той може да спаси живота ви – буквално. Нерядко се оказваме с изтощена батерия на телефона в най-важния и решителен момент, без възможност да заредим устройството до оптималния минимум. Овлажнителят може да се използва и като Power Bank преносимо зарядно, давайки ви възможност да използвате телефона си в най-важните ситуации.