РАЗПРО ДАДЕН Закачалка за дрехи с рафтове за обувки - портманто, черен, бял цвят
  • Закачалка за дрехи с рафтове за обувки - портманто, черен, бял цвят
  • Закачалка за дрехи с рафтове за обувки - портманто, черен, бял цвят
  • Закачалка за дрехи с рафтове за обувки - портманто, черен, бял цвят
  • Закачалка за дрехи с рафтове за обувки - портманто, черен, бял цвят

Закачалка за дрехи с рафтове за обувки - портманто, черен, бял цвят

Код на продукта: sz0313
Разпродадено
Топ продукт – над 200 продажби.
Цена: 79.00 лв.
Възможни варианти
* Цвят:
Бял

* Размери:


Спецификации на тръбно портманто:

  • Цвят: Бял/Черен
  • Материал: стомана, пластмаса
  • Размери: 65 x 32 x 180см (Д х Ш х В)
  • С закачалки и рафтове
  • Лесен монтаж
  • ВНИМАНИЕ: За да предотвратите падането на продукта, той трябва да бъде прикрепен към стената

В каталога ни ще намерите богат асортимент от продукти с приложение в домашния интериор. Сред тях е компактната и супер функционална закачалка за дрехи тип портманто. Това е чудесно приспособление за малки жилища и тесни предверия, където е невъзможно да се използват стандартни мебелни конструкции. С ниска цена и привлекателен дизайн, закачалката е чудесен избор за всеки дом.

Здрава и стабилна тръбна конструкция

Нестандартното ни портманто представлява здрава и стабилна тръбна конструкция. Металната закачалка е с висока товароносимост, позволявайки окачването на тежки зимни горни дрехи в неограничено количество. Съоръжението е снабдено с два реда закачалки, на които могат да се закачват якета, палта, шапки, чадъри и други аксесоари.

Дизайнът залага на достатъчно широка основа, така че при свръхнатоварване на закачалката да не е възможно нейното накланяне и падане. Това е модел, който може да се използва и без укрепване към прилежащата стена. По този начин е възможно лесно да сменяте неговото местоположение в периода на използване. Можете да поместите металната конструкция, за да почистите под и около нея.

Рафтове за обувки в долната част

Причината да наречем тази самостоятелно стояща закачалка „Портманто” е комбинацията ѝ с рафтове за обувки. В долния сегмент конструкцията представлява система от рафтове, като най-горният може да се използва за съхранение на декорация или аксесоари към облеклото – чанти, чадъри и т.н. Изборът на използване зависи от местоположението на закачалката – в антре или в жилищно помещение.

Тази стилна и удобна конструкция ви спестява нуждата от шкаф за обувки. Двата долни рафта могат да поберат достатъчна част обувките на вашето семейство, носени през даден сезон, или поне по-голямата част от тях. Това ще помогне да организирате добре тясното предверие в своето жилище. Обувките, наредени по протежение на стената в антрето, категорично не са най-привлекателната гледка.

Портмантото тип тръбна мебел може да се поръча в два варианта – черен и бял цвят. Монтажът на изделието е максимално прост и лесен.

Напишете отзив
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!