Електрическа сушилня за дрехи Innovagoods 1000W, две нива, подвижна

Електрическа сушилня за дрехи Innovagoods 1000W, две нива, подвижна

Модел: sz0885
Наличност: Разпродадено
 • 129.00лв.

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Характеристики:

Материал:

 • ABS
 • PP
 • Неръждаема стомана
 • Полиестерно влакно

Цвят: Светло сив

Вид:

 • Електриково
 • Многопозиционни
 • Тих
 • Подвижен

Оригинална и преносима: Лесен за пренасяне и съхранение

Удобна, лесна и безопасна употреба:

 • Универсален и приспособим
 • Защита от прегряване
 • Температура max.: 70 ºC

Антибактериален:

 • Стерилизация
 • Елиминиране на миризми

Макс. носещо тегло: 15 kg

Таймер:

 • 30-180 min
 • Автоматично Спиране

Колела:

 • x4
 • Въртене на 360º
 • Заключване за Безопасност

Защитен външен калъф:

 • Подвижна
 • Да се пере на ръка
 • Затваряне с цип

Включва:

 • 6 скоби за закачалки
 • инструкции за сглобяване

Голям капацитет и стабилност:

 • Здраво задържане
 • Подходяща за всички видове облекла

Бързо Изсъхване: Спестяване на време и усилия

Тип щепсел: F

Дължина на кабела: 160 cm

Мощност: 1000 W

AC In: 220-240 V / 50 Hz

Прибл. Размери: 70 x 150 x 45 cm

Опаковка и ръководство на 24 езика: английски, френски, испански, немски, италиански, португалски, холандски, полски, унгарски, румънски, датски, шведски, финландски, литовски, норвежки, словенски, гръцки, чешки, български, хърватски, словашки, естонски, руски, латвийски

Покупката на електрическа сушилня за дрехи може да се окаже най-доброто решение, което сте взимали в живота си. Това компактно и удобно съоръжение е истинско спасение за семейства с малки деца, осигурявайки им невероятна бързина на сушене на всякакви материи. С InnovaGoods ще имате винаги чисти и свежи кърпи, спално бельо и облекло.

Няма нищо по-лесно от изсушаването на голямо количество пране, когато разполагате с удобна, мобилна електрическа сушилня за дрехи на марката Innovagoods. Предлагаме ви уред с полиестерно покритие, което елиминира топлинните загуби и гарантира бързо сушене дори на плътни материи. Мощността на нагревателя е 1000W.

Предимства на електрическите сушилки

Изсушаването на дрехи, бельо и домашен текстил често представлява проблем, който може да се реши по два начина – с покупката на сушилна машина или чрез простиране на прането до пълното му изсушаване. За жалост не всеки може да си позволи пълноразмерен уред – финансово и като свободна жилищна площ.

В този случай спасението е покупката на електрическа сушилня. С нейна помощ може да се суши голямо количество пране до 2 зареждания на пералнята. Наличието на нагревател и вентилатор, превръща едно такова съоръжение в перфектен домашен помощник. Дори в дъждовно и студено време дрехите на семейството ви ще изсъхват в рамките на един час.

Най-големият плюс на тази система е мобилността и малкото пространство, което заема. Можете лесно да я съберете след употреба и да я поставите там, където няма да ви пречи до следващото пране. За разлика от големите домашни машини за сушене, не е необходимо да свързвате сушилката на ток към ВиК инсталацията.

InnovaGoods е преносима електрическа сушилня за дрехи, което означава, че тя съчетава предимствата на двата най-често използвани варианта за изсушаване на дрехи  - лекота и мобилност на конструкцията и ефективност, благодарение на горещия въздух. Като тип на конструкцията сушилнята наподобява механичните приспособления, но ги превъзхожда с принципа си на работа.

За да изсушите голямо количество пране върху метална решетъчна конструкция ви е нужен източник на топлина. В противен случай времето за изсъхване на материите се удължава значително. Това означава, че някое от помещенията в дома ви ще бъде превърнато в мокро помещение с висока влажност, което ще намали удобството при неговото използване.

Електрическата преносима сушилня за дрехи, от друга страна, е оборудвана с нагревател, който отделя топлина в затворената камера до 70 градуса. Добавен е и вентилатор, който разпределя топлината в цялото пространство и по този начин суши дрехите равномерно, независимо в кой сегмент на сушилнята са закачени.

Лекота на преместване в сглобено състояние

Сушилката на ток достига значителни размери и побира голямо количество пране. Това би я направило трудна за преместване от една точка до друга, ако производителят не я беше направил мобилна. В основата са монтирани 4 пластмасови колела, всяко от които се върти на 360 градуса. Този елемент на дизайна осигурява лесно маневриране между мебелите и в тесни пространства.

За да се гарантира безопасността на самия уред и околното обзавеждане, колелата имат стоп механизъм, който фиксира стабилно съоръжението на едно място, дори когато е натоварено до пълния му капацитет. Можете да преместите сушилника в друго помещение в случай че ненадейно ви дойдат гости, без особени усилия и загуба на време.

Мобилността на този тип електрически сушилни за дрехи е полезна и за намирането на удобно място за неговото захранване. Уредът пристига при вас с електрически кабел с дължина 160 см, така че няма да изпитате сериозни затруднения с включването му в подходящ контакт. Като стандартен битов уред, този продукт се захранва в стандартна електрическа мрежа 220-240 V / 50 Hz.

Не просто сухи, а свежи, чисти и стерилизирани дрехи

Семействата с малки деца ще оценят най-високо присъствието на преносимото съоръжение за сушене на прането. Достигайки високи температури, уредът не само суши дрехите и бельото, но и ги стерилизира. Топлината в затворена камера унищожава голяма част от микробите и паразитите, без да уврежда фините материи.

Топлият въздух, задвижван от вентилатора, премахва успешно неприятните миризми. Можете да почистите леко с влажна четка дрехи, които нямат нужда от пране, след което да ги поставите в портативната електрическа сушилка за дрехи, за да премахнете следите от носене.

Много удобно решение е, когато дъждът е намокрил връхните ви дрехи, да ги поставите за кратко в практичната портативна сушилня за дрехи. Така ще ги направите годни за носене само за няколко минути в това чудесно домашно приспособление за сушене.

Горещият въздух използван от този преносим електрически сушилник за дрехи, не застрашава по никакъв начин облеклата от фини и синтетични материи. Топлата струя, генерирана от нагревателя, циркулира постоянно в режим на работа. Тя само обдухва тъканите, помагайки за по-бързото им изсъхване.

Регулируеми функции – вашите нужди и предпочитания са с приоритет

Всяка домакиня има собствени виждания за това как трябва да бъде изсушено прането ѝ. Ето защо производителят на сушилнята Innovagoods 1000W е заложил достатъчно регулируеми и избираеми опции. Самото подреждане на дрехите може да се направи на две нива, например по-дългите дрехи на горното ниво, за да не се простират сгънати и да се намачкват.

Можете да подредите сака, ризи и пуловери върху закачалки. По този начин ще избегнете неприятното прегъване и ще си спестите гладенето. Под влиянието на влагата и високата температура във вътрешността на сушилнята се образува гореща пара, която изглажда по естествен начин гънките, образувани в пералнята. Още един плюс на тази домашна придобивка.

Използването на сушилник за дрехи с нагревател не крие никакви рискове, дори напротив. Нагревателят е снабден с термостат, който ви позволява да регулирате градусите. Температурата ще бъде постоянно поддържана от термостата и по този начин ще се избегне преграяване на тъканите и ще се елиминира риска от пожар.

Можете да програмирате предварително времето за сушене от 30 до 180 минути в зависимост от влажността на прането и особеностите на материята. По-тънките и деликатни платове, особено синтетичните, се нуждаят от по-кратка термична обработка. Никога не е било толкова лесно да сушите прането, както с портативния сушилник за дрехи с вентилатор InnovaGoods.