Сушилник за дрехи хоризонтален сгъваем на 3 нива

Сушилник за дрехи хоризонтален сгъваем на 3 нива

Модел: sv385
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
 • 69.00лв.
Опции

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване
 • Лека и устойчива конструкция
 • Три реда за дрехи и две крила за закачалки
 • Побира много дрехи
 • Компактни размери
 • Не заема място
 • Може да се сгъне и прибере
 • Стабилна основа
 • Подходящ за употреба в дома и навън

Характеристики:

 • Материал метал и пластмаса
 • Височина: 176 см, ширина: 131 см, дълбочина: 58см
 • Максимално допустимо тегло: 20 кг

Изборът на сушилки за дрехи в специализираните магазини не е особено голям. Макар и да съществува известно разнообразие сред тези приспособления, то касае основно формата и начина на разгъване на съоръжението. Като вместимост болшинството продукти имат сходни възможности. Сушилникът, предлаган от нас е специално конструиран за многочислени домакинства – с 3 нива за простиране и две крила за закачалки.

Приложение на сушилника в домакинството

Едва ли има дом, в който да не присъства някакъв вид сгъваем сушилник за дрехи. Механичните сушилки са една чудесна разработка, която ни позволява да сушим прането в дадено помещение, в случай че не разполагаме със сушилна машина. Конструкцията представлява компактен и удобен простор, който да се използва там, където е невъзможно да се простира на открито.

През студените и влажни сезони, сушилникът е единствен начин да изсушим дрехите, кърпите и спалното бельо на своето домакинство. Тази възможност се явява единствена и за жилищата, които нямат открита тераса, където прането да се изсуши на слънце. Конструкцията е лека и лесно преносима. Би могла да се използва във всяко отопляемо помещение.

Нещата, изпрани на ръка, могат да се простират в банята, докато водата от тях се изцеди напълно, така че да не се мокрят деликатните подове и подовите постелки. В зависимост от големината на наличния сушилник за дрехи, на него може с едно зареждане да се изсуши пране от една пълна пералня.

Стабилна, сгъваема конструкция

Сушилникът, който ви предлагаме, е с по-голям капацитет от стандартните модели, срещащи се на родния пазар. Размерът на конструкцията му не надвишава този на обикновения модел в сгънато състояние. Когато е разгънат обаче, той позволява сушене на два до три пъти по-голямо количество облекло и домакински тъкани.

В сгънато положение нашият хоризонтален сушилник за дрехи става достатъчно компактен, за да не заема излишно място при съхранение. Може да се държи в килер, на открита/закрита тераса и дори под легло или в шкаф, където няма да пречи на ежедневните дейности. Преобразуването му в голям три-редов простор става бързо и лесно.

Формата на краката и гумените уплътнения в основата, осигуряват максимална стабилност. С правилното подреждане и разпределение на прането, не съществува риск сушилката да се преобърне и да падне. Дори ако се използват всички налични отделения плюс крилата за окачване на закачалките, пространството, заемано от съоръжението пак остава достатъчно малко. Прането се разпределя на височина.

Предимства на модела

Значителната вместимост на хоризонталната сушилка за дрехи не е единственото ѝ предимство пред класическите модели, срещащи се на родния пазар. На първо място, това е висококачествен модел, изработен от метал и пластмасови елементи. Металът има антикорозионно покритие, благодарение на което дрехите са защитени от ръждиви петна.

Лесното разгъване на модела е ключова характеристика, с която той превъзхожда своите аналози. Всяка етажерка на всяко от трите нива може да се използва самостоятелно. Когато имате по-малко пране за сушене, можете да използвате само едната страна на сушилката. По този начин тя ще заема по-малко място в помещението и няма да пречи на свободното движение.

Наличието на крила, предназначени за окачване на закачалки, е бонус предимство на този тип сушилници за дрехи. Окачени на закачалки, облеклата, склонни към намачкване, ще се изсушат, без да се образува нито една гънка по тях. Закачалките ви дават възможност да изсушите още по-голямо количество облекло.

На всяко крило могат да се поставят 7 броя закачалки, като те биха могли да са пластмасови, метални или дървени. Крилата са подвижни, така че местоположението им спрямо сушилника да се регулира според моментните нужди и предпочитанията на всяка домакиня. Това е универсална домашна сушка за дрехи, която може да се използва в затворени помещения и на открито.

Решение без аналог при липса на класически простор и възможност за неговото използване

Металното сушило за дрехи е решение без аналог за домовете, в които няма възможност за простиране на открито. Малките апартаменти, лишени от тераса, разчитат на този метод целогодишно. Той е евтин, независим от електрическа енергия, а също и екологично чист. За разлика от машинното сушене, това приспособление е подходящо за всички тъкани, включително за най-деликатните материи.

В края на лятото дори живеещите в къщи с дворове започват да търсят качествен сушилник за дрехи на изгодна цена. Продуктът, който ви предлагаме отговаря на тези изисквания. Той е изработен от здрави и дълготрайни материали. Конструкцията е проектирана така, че да има висока вместимост, без да заема твърде много пространство. Функционалният дизайн гарантира удобно и икономично сушене на пране през дъждовните и студени месеци от годината.