Иновативен 3D тапет бели тухли

Иновативен 3D тапет бели тухли

Модел: sz0434
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
 • 4.00лв. 2.50лв.   -38%
Опции

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Купете този иновативен 3D тапет и придайте уникален интериор във Вашия . Този тапет се отлепя и залепя за стената без бои и цапане. Тапета може да се изрязва спрямо размеът които Ви трябва, той е подходящ за всички стави във вашия дом. Тапета може да се огъва по ъгли и обли стени.

Поставянето на този страхотен тапет е много лесно и не са Ви нужни майстори за които ще изхабите нерви и пари. С тази оферта получавате 1 лист 3D тапет с размер: 70 х 77 см.

Ако се налага да направите бърз ремонт при ограничен бюджет, или просто искате да внесете малко свежест в интериора, можете да опитате с иновативните ни 3Д тапети тухли. Те ви позволяват да трансформирате бързо и лесно интериора на всяка стая. И то, без да използвате помощта на майстори – един уникален бюджетен вариант.

Ползи от използването на този вид стенна облицовка

Новият интериорен самозалепващ 3D тапет с тухлички се използва широко от потребители и интериорни дизайнери не само като декоративно покритие, но и за създаване на уникални визуални ефекти. Декоративните самозалепващи се панели, изработени от полиуретанова пяна, ви позволяват да привлечете вниманието към определено място и да получите наистина оригинално домашно или офисно пространство. За простотата на декорирането е отговорен самозалепващия гръб.

Нашият иновативен 3D тапет има многобройни предимства, които се дължат на състава на материала и технологията на производство. Обемът на облицовката създава пространствени трансформации и същевременно притежава ненадмината надеждност и красота. Цветните пигменти в структурата на материала формират невероятен триизмерен ефект. За разлика от хартиените тапети, имитиращи тухла, тук релефът е реален, а не само визуален.

Сред многобройните предимства на декоративните 3D тапети тухли, потребителите посочват:

 • Богат избор от цветове и дизайни – възможно е да се избере решение за всеки интериорен стил;
 • Лекота на инсталиране – монтажът може да се извърши самостоятелно от всеки;
 • Дълготрайност на материала - експлоатационният живот зависи от грижите и условията на експлоатация;
 • Звукоизолация - материалът действа като допълнителна защита срещу странични (външни) шумове;
 • Устойчивост на влага - можете да декорирате повърхности в помещения със средно ниво на влажност;
 • Простота на реставриране - малък участък от тапета може да бъде премахнат, без да се премахва напълно целият панел;
 • Ниско тегло - стените не се нуждаят от допълнително укрепване;
 • Лесна поддръжка - за да премахнете праховия слой е достатъчно да използвате топла вода и мека гъба.

Самозалепващият се 3D тапет тухли намира широко приложение в интериора на жилищни и офис помещения. С него ремонтите могат да се изпълнят в рамките на един ден, без да остават купища прах, строителен отпадък и неприятни миризми след операцията. Към обитаване на съответното пространство е възможно да се пристъпи непосредствено след полагане на стенната облицовка. Не се чака основата да изсъхне, както е при боите и другите покрития.

Тухленият дизайн в жилищния интериор

Триизмерният тапет тухли е идеален за бързи ремонти на дома. С негова помощ могат лесно да се прикрият неравности по стените, дупки от кабари и пирони и дори рисунките с флумастери на вашите деца. Петна от мухъл също могат добре да се скрият с този иновативен материал, но е желателно в процес на експлоатация на тапета, стената да остане постоянно суха.

След като сте решили да поръчате самозалепващите тапети бели тухли, е редно да знаете, че супер ниската им цена не е единственият им плюс. Панелите са направени от екологично чисти суровини, които са безопасни за хората, домашните им любимци и околната среда. По време на полагане декоративният материал не отделя токсични вещества. Подходящо е да се използва в коридор, спалня, хол, детска стая, кухня – изобщо навсякъде.

Самолепящите се панели са отличен избор за детска стая, защото са меки и екологично чисти. Меката облицовка от пяна ще предпазва детето ви от нежелани наранявания по време на игра, омекотявайки случайни удари в стената. Материалът е чудесен за стаите на деца на различна възраст – от току-що прохождащи до тийнейджъри.

Тапетът може да се полага както на цялата стена, така и само на част от нея. Много наши клиенти се възползват от промоционалната цена на продукта, купувайки го с намерението да го използват като кухненски гръб. Други използват панелите с релеф за освежаване на коридори и антрета, но най-често те биват използвани за зониране на дадено помещение чрез обособяване на функционални сектори и такива за почивка.

Ако искате да подсилите ефекта от използването на самозалепващ 3D тапет тухли, можете да използвате подходяща подсветка. Малки лампички или светодиодни ленти, вградени в близост до покритието, ще акцентират върху неговия релеф, правейки го още по-забележим. Благодарение на играта между светлини и сенки, паната ще внесат нотки на мистерия и свежест в интериора.

Лепенето на тапети имитация на тухли може да се извърши от хора без никакъв опит. Единствена сложност представлява разкрояването на на панелите, когато се налага да се оставят отвори за контакти и ключове за осветление или да се декорират участъци с по-сложна архитектура – ъгли, чупки и т.н. Материалът е мек и лесен за изрязване. За целта можете да използвате макетен нож или по-голяма ножица.

3Д тапетите в интериора на кухнята

Декоративните тапети с тухлички, които ви предлагаме, притежават свойството да направят интересен всеки сантиметър от кухненското пространство. С тяхна помощ е много удачно да зонирате помещението, като го разделите на функционална зона (печка и мивка) и кът за хранене. Кухнята е помещението, в което този вид декорация ще се впише чудесно.

Кухните са подложени на пръски, мазни отлагания и висока влажност, поради изпаряването по време на готвене. В резултат на това въпросните замърсители попадат по повърхността на стените, което ги прави крайно непривлекателни. Въпреки че някои стенни мазилки могат да се мият, премахването на определени отлагания е доста трудно и води до избеляване на цветовете.

Кухнята има редица изисквания към стенната облицовка. Тя трябва да бъде с висока износоустойчивост, каквато тапетите с релеф притежават. Триизмерните тапети на тухли от полиуретанова пяна имат високи якостни свойства и характеристики. Те са устойчиви на удар и други механични повреди.

Освен това меките тапети на тухлички имат висока паронепропускливост. За да се предотврати образуването на конденз и гъбички между стената и покритието, самозалепващите панели не трябва да пропускат пара. Материалът също така може да бъде в контакт с влага без никакви проблеми. Неговият най-горен слой служи като водоотблъскваща бариера.

Нашият самозалепващ 3d тапет тухли за стена е невъзприемчив към температурните промени. Физически материалът не променя съществуващите си размери и не образува пукнатини вследствие на резки промени в температурата и големи температурни амплитуди. Липсата на влага в неговата структура го прави неподатлив на измръзване.

Всички видове, не само представените тук тапети имитация на бели тухли, са подходящи за кухнята. Можете да използвате модели, имитиращи плочки, дърво, мрамор, камък или друг дизайн. Те могат да бъдат фиксирани както по целия периметър на стените, така и само в работната зона - частта от помещението, която е най-податлива на замърсяване. Тапетите от полиуретан правят интериора на кухнята по-свеж, внасяйки допълнителен уют в него, превръщайки стаята в приятно кътче за семейни събирания.

Приложение на тапета в банята – възможно ли е?

Предвид факта, че банята е помещение, което се характеризира с високо ниво на влажност, е важно материалът да е с добро качество, да не абсорбира вода и да се почиства лесно. Благодарение на наличието на такива характеристики в нашия иновативен 3D тапет от пяна, можете да дадете воля на въображението и да ремонтирате това сложно по своята същност жилищно помещение.

За мократа точка (душ зона) е добре да се използват PVC панели, вместо релефните ни тапети тухлички. Неравната повърхност леко усложнява процеса по почистване, но правилно избраните рисунък, отенък и осветление, позволяват визуално пространството на банята да изглежда по-просторно.

Според водещи дизайнери, когато декорирате баня, е важно да не прекалявате с текстурата. Ако е възможно, по-добре е да се съсредоточи вниманието върху само една повърхност, а другите да бъдат по-малко забележими, гладки. Желателно е да нанесете материала върху гладки стени, без неравности и канали.

По повърхността са допустими само малки драскотини и едва забележими пукнатини. Монтажът на самозалепващи тапети тухли е максимално лесен и бърз, ако за основа се използват старите неугледни плочки. Залепващият слой на гърба е достатъчен за надеждно залепване към стената, но честото обливане с вода може да доведе до разрив между основата и лепилото. Препоръчваме да декорирате в участък, който няма да бъдат обилно омокрян.

Лесен и бърз ремонт на коридор и антре

Предверието е лицето на вашия дом и по него външните посетители съдят за вашия вкус и умение да създавате приветлива атмосфера. С красивия 3D тапет имитация на тухли, за няколко часа ще превърнете неугледното и мрачно антре в предверие, достойно за всяко луксозно жилище.

Предверието е преходно помещение, където са обичайни промените в температурата и влажността. Следователно декоративният самозалепващ 3d тапет тухли за стена е перфектен вариант, благодарение на неговите високи технически характеристики, съчетани с привлекателна визия.

Възможността за мокро почистване на материала решава редица проблеми с хигиената, което е от голямо значение за семейства с малки деца и жилища, в които се отглеждат домашни любимци. За предверията на тези домове препоръчваме 3D стенни панели тухли да се лепят на известно отстояние от пода. Децата и животинките могат да се изкушат да отлепят, скъсат и гризат облицовката.

Цена на 3д тапетите в сравнение с други материали

Цената на стенните облицовки - имитация зависи от материал, качество, производител и търговец. Тапетите 3д тухли за стена, които предлагаме, са много по-евтини от същите модели, предлагани във виртуалния и физическия свят. Голямата отстъпка в цената, която ви предлагаме в момента, ще ви изкуши да направите бърз ремонт у дома, дори да не сте го планирали.

Иновативните тапети, имитиращи тухли са много по-евтин вариант в сравнение с всички други материали. Дори тапетите от еднослойна хартия няма да ви излязат толкова евтино, но същевременно те са доста по-сложни за монтиране. Ще трябва да премахнете стари облицовки, където има такива, ккато и да използвате лепила. Съществува и технологично време за изсъхване на лепилото, каквото при лепене на плоскостите с релефна повърхност няма.

За всяко друго покритие – мазилка, плочки, ламперия, облицовки от камък, ще са ви нужни услугите на строителна бригада. За сметка на това, за полагането на тапет 3D тухли самозалепващ не са ви нужни нито специални умения, нито физическа сила. Монтажът е абсолютно тих, така че можете да го извършите дори ако в съседната стая спи малкото ви дете.

Посочената цена е за 1 лист 3D тапет тухли с размер 70 х 77см.