Машина за пълнене на цигари с различни размери

Машина за пълнене на цигари с различни размери

Модел: st789
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 79.00лв. 65.00лв.   -18%

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

С поскъпването на цигарите във фабрична опаковка, много хора започнаха да си ги приготвят сами в домашни условия. Тютюнът заедно с консумативите за приготвяне на цигара, струва много по-евтино на запаления пушач. За да имате винаги готов материал за пушене, ние ви предлагаме механичната машинка за цигари Shoot-O-Matic на специална промо цена.

Възможност за изработка на цигари с различен размер

Болшинството бутални машинки, предлагани на родния пазар, имат възможност за напълване единствено на гилзи с кинг сайз размер (80мм). За много пушачи обаче дългата цигара е предпочитан вариант. Тя дава повече време за пушене, а в женската ръка изглежда по-елегантно.

Shoot-O-Matic машинката ви позволява да пълните цигарите си в няколко размера – 80, 88 и 100мм. По този начин всеки ползвател избира колко дълги да бъдат цигарите, които ще си напълни. Възможните опции за размер на тютюневите изделия ви позволяват да пълните не само за себе си, но и за близки и приятели.

Удобно, бързо и лесно

Ръчното свиване на цигари се практикува от много пушачи, но методът е неприложим в някои ситуации. Ако шофирате или извършвате някаква друга дейност с ръцете си, ще ви бъде невъзможно да си приготвите цигарата, когато най-силно ви се пуши. С покупката на машинка за пълнене на цигари можете да подготвите нужното ви количество за целия ден и да запалвате, дори когато извършвате дейност, изискваща максимално съсредоточаване в процеса.

Цигарите се пълнят буквално за секунда, което дава възможност за кратко време да се приготви едно солидно количество. Всяка папироса ще бъде равномерно напълнена – точно както фабрично направените изделия. Цената на продукцията, която сами сте си направили, ще бъде многократно по-ниска и така вредният ви навик няма да се отразява толкова сериозно на финансовия ви баланс.

Задължително условие е да използвате добре изсушен тютюн, когато използвате бутална машинка за пълнене на цигари. Методът на напъхване на тютюна в гилзата не позволява да ползвате влажна маса, нито пък да поставяте в улея големи количества от нея. Не натъпквайте прекалено тютюна. Това може да причини блокаж на буталото или скъсване на гилзата.

Предимства

Работата с механични машинки за цигари има своите предимства. За разлика от електрическите, те не се нуждаят от захранване и могат да се използват на открито и в полеви условия. Моделът, който ви представяме е от висок клас и се отличава с интересен дизайн и високо качество.

Машинката е произведена от устойчив и лек материал, който осигурява издръжливост при експлоатация за дълго време. Може лесно да се носи в ръчен багаж или джоб.