Мини детска камера, 2" HD екран

Мини детска камера, 2" HD екран

Модел: sz0610
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 29.00лв. 24.00лв.   -17%
Опции

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Мини апарат за снимане - камера
Цвят: розов, син, зелен
Материал: пластмаса
Размер на екрана: 2.0 инчов IPS екран
Максимално разширение: 32G
Входно напрежение: 5V-1A
Разделителна способност на снимката: 1280 * 960
Видео резолюция: 1280 * 720P
Капацитет на батерията: 1000mah (включен)
Размер на продукта: 8 * 6 * 5см
Забележка: Необходимо за функционирането на апарата е да се постави SD карта!

Малката ни дигитална детска камера ще ви избави от досадни преговори с вашето дете. Децата често искат да си играят с мобилните телефони на възрастните, и така възникват повечето сериозни повреди по тях. Фотоапаратът не е просто детска играчка, а устройство с пълна функционалност. Налични са функции фотография, видеозапис и фоторамки за снимки, както и 2-инчов дисплей за директен преглед на снимките.

Висока резолюция за снимки с високо качество

В магазините за детски стоки ще откриете огромно разнообразие от детски камери, които са просто имитация на класическия фотоапарат. За разлика от устройството, което ви предлагаме, те не могат да извършат ефективно заснемане. Апаратът, представен в каталога ни, е оборудван с 13-мегапикселова камера, заснемаща изображения в резолюция 1280 х 960p  и видео резолюция: 1280 х 720P.

Това е детски дигитален фотоапарат с 2.0 инчов IPS екран, на който директно се разглеждат снимки и видеоклипове, направени с камерата. Сред функциите е налице режим непрекъснато снимане с методи на заснемане на обекти: изключен / самоснимачка (2s) / селфи (5s) / селфи (10s). Апаратът поддържа също задържане на самоснимачката, 3 ефекта на цветния филтър, функции за авто фокус, така че децата да могат да се наслаждават на снимането сами.

Интерфейсът на камерата е базиран на SD карта памет, без каквато устройството не може да работи. Максималното разширение на паметта е 32GB. Корпусът на фотоапарата е изработен от ABS пластик и силикон в три избираеми цвята – розов, син и зелен. Моделът използва 1000mah акумулаторна батерия. Доставя се в комплект със зарядно с адаптер за 220V.

По какво се различават детските фотоапарати?

За много възрастни самото наименование дигитален детски фотоапарат е непонятно. Какво е това – нов вид електронна джаджа, скъпа играчка или средство за развиване на творчески наклонности у децата. Отговорът е: по малко от всичко. Всички горепосочени дефиниции могат да се приемат за верни, защото има много камери - играчки и правилният избор на устройство е от голямо значение.

Камерата е възможност да опознаете детето си по-добре. Снимките, направени от деца на различна възраст, изумяват с необичайния си поглед към света. Давайки възможност на детето си да снима света наоколо, родителите му помагат да види неговата красота. Добрата камера се различава от тази за възрастни с ергономичност, цветен дизайн и ограничен списък от функции. Качеството на изображенията може да бъде дори по-добро от това на снимките, направени с телефон.

Съществуват два вида технологии при производството на фотоапарати за подрастващите. Едните моментално разпечатват снимките, докато другите (цифровите модели), се нуждаят от цифрова обработка на компютър или използват карта памет. Заснетите кадри биха могли да се редактират и публикуват в социалните мрежи.

Добрият детски цифров фотоапарат е с вградени редактори и филтри. Те позволяват да се наслагват снимки и добавят забавни рамки. Тези допълнения правят процеса на редактиране прост и забавен и са още една възможност за творчество и самоизразяване сред малчуганите.

Камерите за деца са леки и компактни и много по-лесни за използване. В същото време много от тях са оборудвани с огледална леща и в никакъв случай не могат да се нарекат играчка. Децата имат несъвършена координация на движенията и двигателни умения на ръцете, така че паданията на камерите са често срещано явление.

Производителите използват удароустойчива пластмаса, гумирани подложки и силиконови калъфи, за да предотвратят счупването на самата детска цифрова камера при удар. Компактните размери на апарата го правят удобен за непохватните детски ръчички. По желание може да се добави приспособление за носене на китката или на врата.

Не съществува детска дигитална камера, която да се хареса на всички малчугани. Важно е да изберете устройство, което е подходящо за определени цели и за конкретното дете. Когато избирате такъв подарък трябва да обърнете внимание на важните параметри. Това са: дизайн (цвят, форма), видео резолюция и качество, възможност за използване на 3, 6 или повече пъти zoom; обема памет и поддръжка за допълнителни карти, функционалност и наличие на вградени игри, автономност и вид захранване.