Детска палатка Шатра

Детска палатка Шатра

Модел: sz0531
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 79.00лв. 49.00лв.   -38%
Опции

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Подходящ за подарък за момче или момиче.

  • Детски палатки за игра на двора или в къщи.
  • Цвят: Син и Розов
  • Размери: Височина 135 см / Диаметър 140 см

Ако живеете в къща или имате вила с широко дворно пространство, си заслужава да инвестирате малко пари в тази кокетна детска шатра. Тя ще бъде любимото кътче за игра на детето ви, където то ще намира комфорт, уют и уединение през слънчевите летни дни. С красив дизайн и качествено изработена, тази тента заслужава да бъде най-новият подарък за любимото ви същество.

Прелестен дизайн, взаимстван от любимите приказки

Приказките и анимационните филмчета за принцеси са любими на малките момичета. Всяка възможност да се почувстват като в приказно царство бива приемана от тях с отворено сърце. Подарете на малката си принцеса едно вълшебно кътче, където да се забавлява със своите приятелчета. Шатрата е чудесно място за игри с кукли, за сервиране на напитки и закуски и не на последно място – за усамотение.

Малка част от предлаганите на пазара детски шатри притежават подобно очарование. За превъзходната визия на детското съоръжение най-много допринасят страничните драперии, завързани около колчетата, на които се крепи самата конструкция.Завесите могат да се развържат, за да покрият отворените страни на шатрата.

По този начин ще бъде създадена една по-уютна атмосфера, а децата ще се насладят на търсеното уединение. Когато играят със своите връстници, малчуганите се стремят да се отдалечат максимално от полезрението на своите родители. Подарете им тази възможност. Те не винаги правят бели, когато се крият от зоркия ви поглед.

Възможност за избор на цвят

Детските продукти, които могат да се използват както момчета, така и от момичета, обикновено са представени в двата класически цвята – синьо и розово. Точно такъв е случаят и с кокетната детска палатка. Можете да я купите в син или в розов цвят, в зависимост от половата идентичност на детето ви.

И двата цветови варианта са издържани в светли нюанси. По този начин шатрата ще се впише чудесно във всяко дворно пространство и ще допринесе за приказната му визия. Обезателно се съобразете с пола на детето, когато поръчвате този продукт, за да избегнете всеки риск от разочарование.

Качество, което гарантира дългия живот на продукта

Детската палатка тип шатра се отличава с високо качество. Качеството на детските продукти е от изключително значение. От него зависи не само тяхната здравина, но и пълната им безопасност. Тук имаме здрава и стабилна конструкция, изработена от леки материали. Лекотата ви позволява да местите с лекота съоръжението и да го вземате със себе си, когато отивате на вилата.

Прекрасната палатка-шатра не разполага с приспособления за здраво закрепване към земята. Препоръчваме да я сгънете и приберете на сигурно място, когато духат ураганни ветрове и по време на дъжд. Материята, използвана като покритие, може да се пере на умерена температура.