Светещ неонов таблет за рисуване Меджик Пад/ Magic Pad

Светещ неонов таблет за рисуване Меджик Пад/ Magic Pad

Модел: sz0333
Наличност: Разпродадено
 • 25.00лв.

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Комплектът включва:

 • 1 х Таблет за рисуване Magic Pad
 • 3 х Двустранни неонови писалки
 • 1 х Транспорнта кутия

Има шаблони за рисуване, очертаване, смятане и др. забавни игри!

Децата обичат да рисуват, а вие можете да направите този процес по-интересен и забавен с нашия светещ таблет за рисуване. Magic Pad ще стимулира творческия устрем у вашето дете, като направи рисунките му по-ярки и светещи с всички цветове на дъгата. Изберете като подарък за Коледа, рожден ден или подарете без повод. Уверяваме ви, че цялото ви семейство ще бъде доволно от тази придобивка.

Защо Меджик Пад е идеалният подарък?

Иновативният детски светещ таблет за рисуване е перфектен подарък за всеки повод и за всяко дете. Ако сте поканени на гости и искате да зарадвате детенцето на своите приятели, занесете му тази уникална платформа за рисуване. Няма значение дали е момче или момиче – това е унисекс развлекателна игра подходяща за деца от 3 до 10-годишна възраст.

За да подарите таблета не е нужно да познавате добре малкото човече. Дори да му липсват артистични заложби, бъдете уверени, че то ще се зарадва на подаръка и ще го използва. Възможността да нарисуваш дори една линия, която свети ярко с неоновата си светлина, е безценна както за децата, така и за техните родители.

И все пак, светещият детски таблет за рисуване не е просто занимателно средство за забавление. Той е също полезно приспособление, което развива въображението и фината моторика на подрастващите. Заниманията с него ще подобрят умението за работа с ръце. Най-малките ще започнат да се хранят по-лесно сами, а по-големите ще започнат да изписват буквите и цифрите по-красиво.

Детето ви не може да рисува? Това не е проблем

Не всички деца имат артистични заложби и дарба на художници. За тях в комплекта Magic Pad са включени няколко готови шаблона. Малкото момче или момиче трябва само да очертае контура на готовата рисунка с някой от магичните маркери, за да се получи шедьовър. С натискане на бутона на подсветката рисунката ще светне в ярки цветове.

При работата с Меджик Пад можете да избирате между осем режима на подсветка - от червено до мулти-колор. Това чудесно приспособление превръща моментално всяка рисунка в приказка, отразена от светещия екран.Неоновото осветление в ярки цветове ще превърне и най-плахите опити на мъничкия художник в произведения на изкуството.

Опцията за бързи корекции и премахване на рисунките ще стимулира смелостта у вашия малък наследник. Детето ви вече няма да се притеснява от резултата, защото опцията за почистване на екрана му дава възможност да поправи кривите линии и да добави друг цвят там, където смята за нужно. Това ще даде стимул на малчугана да ви радва с още повече и все по-хубави творби.

4 причини, заради които си струва да поръчате Magic Pad

Причините да поръчате уникалния светещ таблет още сега са всъщност много повече. С подаръка си вие ще отговорите на нуждите на своето дете да бъде в контакт с модерните технологии. Вместо да го оставяте с часове с телефон в ръка или пред компютъра, можете лесно да събудите творческите му заложби и креативност.

Четирите причини да закупите таблета с неонови рисунки включват:

 1. LED подсветка

Уникалната светодиодна подсветка на екрана е базирана на технология, която превръща дори най-простите линии в ярки изображения. Дори неумелите драсканици на дъската ще започнат да изглеждат зрелищно, когато се включи фоновото осветление.

 1. Лесно заличаване на предходните рисунки

Почистването на дъската позволява на децата да създават нови и все по-красиви рисунки във всеки един момент. Тази функция прави възможно използването на таблета като табло за комуникация. Можете да оставяте бележки и списъци с дневните ангажименти на децата, както и мили послания към тях.

 1. Готови шаблони за рисуване в комплекта

Възползвайте се от готовите шаблони и рисунките на малчуганите ще се превърнат в истински шедьовър. Рисуването ще бъде приятно на дори най-малките деца. Следването на готов шаблон подобрява уменията за правилно изписване на буквите в началните класове.

 1. Можете да използвате таблета като нощна лампа

Децата се страхуват да спят на тъмно, затова е страхотно, че таблетът може да им осигури мека приглушена светлина. Този тип детски таблети за рисуване се захранват от батерии, така че нощната светлина няма да повиши сметките ви за електричество. Детето ви обаче ще се радва на спокоен и здрав сън.

Не на последно място трябва да изтъкнем, че таблетът Magic Pad e с много достъпна цена. Можете да оставите дори 3-годишно дете да си играе на воля, без да се притеснявате, че скъпата придобивка може да се повреди окончателно. Това е страхотна алтернатива за родителите, които подаряват истински таблети на съвсем малките си деца.

Чудесна възможност да накарате детето да се забавлява само

Магическият пад за рисуване е начин да освободите малко време за себе си. Той ще се превърне в източник на безкрайно вдъхновение и ще задържи вниманието на вашето съкровище за дълго. През това време вие можете да се посветите на домакинските си задължения или да изгледате на спокойствие любимия си сериал.

Не гледайте на покупката на детски таблет като на излишен разход. Напротив, с него ще си спестите разходите за нови блокчета, книжки за оцветяване, флумастери и боички. Таблетът дава възможност за създаване на хиляди нови рисунки, без да да се хаби хартия и да се трупат куп изрисувани листа. Той е екологично решение, с което ще се намали изсичането на многовековни гори.

Магическият таблет за деца е с ниска цена, но качеството му е високо. Изработен е от висококачествени и нетоксични материали, проектиран да работи години наред. В дизайна му не присъстват отделящи се, чупещи си и други дребни детайли, които най-малките биха могли да погълнат. Нито един компонент на комплекта не съдържа фосфор, тежки метали и други вредни вещества, опасни за здравето на хората и домашните им любимци.