Количка с дистанционно, движеща се по стени, акумулаторна батерия

Количка с дистанционно, движеща се по стени, акумулаторна батерия

Модел: st340
Наличност: Разпродадено
  • 39.00лв.
Опции

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Антигравитационна количка с дистанционно управление

  • Захранване на дистанционното: батерии АА - не са в комплекта
  • Режим за управление по стени и под
  • Страхотен детски подарък

Всяко момче днес вече има количка с дистанционно, но не са много малчуганите, които могат да се похвалят с пълзяща по стените кола. Зарадвайте любимото хлапе с автомобил, който преодолява земното притегляне. Това за него ще бъде „най-якият” подарък за Коледа, за деня на детето, за имен или рожден ден.

С какво автомобилчето е толкова интересно?

Количките, продавани в масовите магазини за детски играчки, не могат да се сравняват с нашата антигравитационна количка. Докато тяхното движение е възможно единствено в хоризонтална посока, то конкретният модел се движи и по вертикала. Изкачването по гладка стена не е проблем за тази състезателна кола – нещо, за което децата винаги са мечтали.

Дизайнът е факторът, който прави количката уникална. Той залага на мощен вентилатор, вграден в долната част на корпуса на автомобила. Вътрешната страна на гумите е допълнена от специална текстилна материя, така че при включване в режим вертикално каране, колата създава силен вакуум с основата и се движи без да пада.

На същия принцип се осъществява и движението на автомобилчето по тавани – действие, от което малчуганите ще бъдат силно впечатлени. В същото време колелата са толкова маневрени, че автомобилът прави пълно завъртане на 360°, както и много други ефектни маневри. Дистанционното управление на всички функции прави количката още по-забавна и интересна играчка.

Най-после игра, която няма да омръзне на детето ви на втория ден

Децата днес притежават купища играчки и поради този факт, те не изпитват интерес към почти никоя от тях. Притежанието е само по себе си причина за загуба на интерес, защото стремежът към недостъпното е в основата на консуматорското общество. Всички глезим децата си с купища подаръци, сред които играчките заемат около 98%.

Може би и вие, както повечето родители, се заричате, че повече няма да купувате играчки, които омръзват за 2-3 дни или биват счупени в този кратък срок. Уверяваме ви, че движещата се по стени количка с дистанционно управление няма да изгуби своето очарование. Детето ви ще си играе с нея ежедневно, оставайки всеки път впечатлено от нейните възможности.

Колата предлага достатъчно възможности за „каране”, за да се стигне бързо до загуба на интерес. Рязка смяна на посоката и дрифтове (завъртане на 360 градуса), както и катерене по стени и тавани. Осигурете на детето си помещение с по-малко стенни декорации и го оставете да се забавлява. Ако се поканят и няколко верни приятелчета, веселбата ще продължи с часове.

Акумулаторна батерия, за да не свършва никога мощността на играчката

Забавната количка, която се движи по стените е с вградена акумулаторна батерия. Презаредимите батерии се доказаха като по-удобен и рентабилен вариант, позволявайки на устройствата, оборудвани с тях, бързо да се приведат в работещо състояние. Само помислете ако батерията се изтощи късно вечерта и се налага да я смените с нова, каква драма би настъпила.

С опцията за зареждане на батерията, любимата количка, катереща се по стени бързо ще придобие достатъчно пауър, за да продължи да побеждава гравитацията. Играчката се предлага заедно с кабел за зареждане на акумулатора, за да можете веднага да започнете да я използвате. Със сменяеми батерии работи обаче дистанционното управление, но те се сменят изключително рядко.

Уникалната количка, движеща се по стени е изработена от висококачествени и безопасни материали. Това ви гарантира, че ще може да се използва достатъчно дълго, без да се счупи фатално. Може би след години, когато вашето дете порасне, ще я подарите на друго малко хлапе, което да се радва на специалните ѝ способности.

Важно: За да се насладите максимално от играта с невероятната количка, която върви по стената, препоръчваме да я карате по подходящи основи. Грапавите мазилки и релефни облицовки не са подходящ терен за вертикално движение. За да може да се създаде ваакуумно закрепяне към повърхността, е желателно тя да бъде достатъчно гладка. По стените не бива да има картини и други декорации.