Аудио система Finlux PBS-80102L, безжичен микрофон, 2 говорителя
  • Аудио система Finlux PBS-80102L, безжичен микрофон, 2 говорителя
  • Аудио система Finlux PBS-80102L, безжичен микрофон, 2 говорителя
  • Аудио система Finlux PBS-80102L, безжичен микрофон, 2 говорителя

Аудио система Finlux PBS-80102L, безжичен микрофон, 2 говорителя

Код на продукта: sz0423
В наличност
Топ продукт – над 200 продажби.
Цена: 369.00 лв.
-
+
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 36.00 лв.

12 x 36.00 лв.


Мощна блутут, акумулаторна колона с безжичен микрофон
LCD дисплей: Да
Дистанционно управление: Да
USB: Да
Тунер: FM
Изходна мощност на канал, W: 80
Брой колони: 2 бр. 10" + 2 бр. 2" високоговорители
Други: SD четец на карти,
Bluetooth: Да
Зареждане на телефон
1 бр. безжичен микрофон
Вход за китара и микрофон
Тип батерия: Вградена батерия : 5A/12V

Гаранционен срок: 24 месеца

Караоке купоните са едни от най-веселите партита, на които всеки присъстващ може да покаже вокалните си възможности. Имате възможност да оборудвате дома си с чудесната аудио система Finlux PBS - 80102l. Едно компактно и лесно преносимо решение, което можете  да използвате навсякъде, включително на открито.

Характеристики, които ще ви спечелят моментално

Марката Finlux ви предлага една компактна и лесно преносима караоке система, структурирана в едно тяло. Край на нуждата да свързвате няколко различни устройства, за да озвучавате своите партита. Тялото изглежда като тон колона, но в него освен високоговорители, са вмъкнати и други необходими технически детайли.

В корпуса на колоната е вграден FM тунер и 2 бр колони по 10 инча плюс 2 високоговорителя по 2 инча всеки. Устройството има LCD дисплей, на който могат да се следят зададените работни параметри. В компактния корпус е вградена и батерията, която при този модел е 5A/12V. Непрекъснатата работа на системата е гарантирана в продължение на часове.

Опцията за изцяло безжичното свързване на микрофона, прави системата много по-удобна за използване, без оплитащи се кабели. Микрофонът има пълния потенциал да бъде перфектният инструмент за начинаещи певци, както и средство за разведряване на обстановката. Не можем да подминем факта, че тонколоната има и вход за китара, което прави озвучаването на изпълненията максимално близко до професионалното.

Преносимата комбинирана колона може да се използва като MP3 плейър, преносим високоговорител или караоке микрофон в комбинация със смартфон или таблет и дори като мобилно зарядно при извънредни ситуации. Микрофонът е оборудван с безжичен Bluetooth модул, който се включва директно към високоговорителите.

Вашата нова аудио система с микрофон  разполага с USB слот за зареждане на смартфон и SD четец на карти за четене на музикални файлове. Всяка желана операция може да се управлява от разстояние посредством дистанционното управление. Аудио системата Finlux PBS-80102L е идеалното решение за домашните ви партита, заради ниското си тегло, ниска цена и високо качество на звука.

Напишете отзив
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!