WiFi безжична камера с нощно виждане Sensori

WiFi безжична камера с нощно виждане Sensori

Модел: sy1492
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
 • 39.00лв.

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Следете всичко през телефона си
 
Камерата ще ви изпраща съобщение на телефона ви и запазва хронологията на посетителите в картата памет и по този начин вие ще можете да ги проверявате по-късно.

Нощно виждане

Вградени IR светлини! Има отлична възможност за снимане в тъмни помещения, а обсегът в режим на нощно виждане достига до 5 метра.

Улавяне на движения и наблюдение на сигурността

След като засече движение наоколо, камерата ще изпрати съобщение до телефона ви с изображение, заснето в момента на движението.

Изключително дълготрайна батерия

Вградена зареждаща се батерия, а камерата продължава да работи, дори в режим на зареждане. Винаги ще бъдете спокойни, знаейки, че можете да наблюдавате нашите любими хора или ценности на живо.

Лесна за използване

Свържете камерата с вашия телефон като свалите безплатното приложение. Камерата е готова за употреба!

Изключително малка и трудна за забелязване със система за магнитно закачване

Камерата е с диаметър 3,5 см, така че може да бъде поставена във всеки ъгъл или върху всяка желязна повърхност. Тя може да бъде перфектен избор за камера за наблюдение в офиса, дома, колата и т.н.

Характеристики на видеото и картината

Приложението ще ви позволи да правите снимки или да записвате видео, когато камерата работи.

Режим за нощно виждане и сензор за движения

Камерата засича движения и започва да записва автоматично. Картината ще бъде ясна дори и през нощта.

Съвместима с Android и iPhone

Изтеглете безплатното приложение и свържете лесно с вашия телефон. Работи със система Android и iPhone.

Имайте поглед до всеки ъгъл в къщата си

Благодарение на тази безжична wi-fi камера ще ви можете да виждате всичко, което се случва в дома ви. Толкова е малка, че почти е невъзможно да бъде забелязана. Може да се използва и за наблюдение на бебета.

Характеристики:

 • Материал: ABS
 • APP поддръжка: Android/iOS
 • Размер: 4,3 x 3,5 x 2,5 см
 • Тегло: 180 гр
 • Резолюция на камерата:1920 x 1080P
 • Издръжливост на батерията: 180 минути
 • Зарядно напрежение:DC-5V/1A
 • Литиево-полимерна презареждаща се батерия
 • Цвят: черен

Пакетът съдържа:

1 x безжична Wifi камера SENSORI, 1 x USB кабел за зареждане, 1 x магнитна стойка и 1 x Ръководство за употреба

Защитете своя дом или бизнес обект по всяко време на денонощието с малката WiFi безжична камера с нощно виждане Sensori. Благодарение на широкия ѝ ъгъл на наблюдение, няма да пропуснете дори най-дребния детайл от заснето събитие. Със зрително поле от 150 градуса, камерата осигурява широк обхват на покритие, което я прави подходяща за затворени пространства с голяма квадратура.

Лесна инсталация и деинсталация

Превъзходната безжична камера за наблюдение Sensori не изисква сложен монтаж. Благодарение на магнита, вграден в основата на корпуса, можете да я закрепите здраво към всяка метална повърхност. Липсата на окабеляване ви позволява често да променяте нейното местоположение. Използвайте там, където смятате за необходимо в съответния момент.

1080P Full HD резолюцията ви носи различно изживяване. Камерата ви позволява да наблюдавате в реално време какво се случва във вашия дом или офис, дори когато сте на почивка или на спешно бизнес пътуване. Отдалеченото наблюдение е достъпно чрез APP (HDMiniCam) съвместимо със смартфони с iOS и Android.

Тази безжична камера може да работи както чрез WiFi (само за 2.4GHz WiFi), така и извън Wi-Fi мрежа. За да работи без wifi, е необходимо да поставите Micro SD карта (SD картата не е включена) и да включите устройството. То ще записва видео файлове на SD карта във Full HD формат с отлична детайлност на изображението.

Нощно виждане, детекция за движение и аларма, тези функции са в основата на охранителната видеокамера. Можете не само да виждате обекти при пълна липса на светлина, но и да заснемете всеки, който се движи в обхвата камерата. Камерата се доставя с твърд кабел за зареждане и магнитна основа. При зареждане по време на запис можете ръчно да завъртите ъгъла на запис на 360 градуса.

Мултифункционалност в едно компактно тяло

Камерата е не само преносима, но и снабдена с всички полезни функции, от които се нуждаете в ежедневието си. Високотехнологичните ѝ работни режими я поставят на по-високо ниво спрямо редица професионални IP камери. Сред плюсовете на малката шпионска безжична камера за наблюдение можем да посочим:

 • 120 ° широк ъгъл;
 • сигнал за активиране при движение;
 • IR нощно виждане, без осветяване;
 • запис по време на зареждане;
 • съвместимост с iOS и Android;
 • поток на живо или преглед на записите в удобно време;
 • запис на SD карта;
 • една камера за нощно виждане, споделена с множество потребители.

Удобна за използване

Камерата има кръгъл дизайн, а корпусът ѝ е малък, но издръжлив. Благодарение на вградения в основата магнит, може да се използва върху всякакви метални повърхности. Можете да я поставите в ъгъла на вашия дом, офис, магазин, автомобил, и дори в джоба или раницата си. Характеристиките, които я доближава до камерите от най-висок клас са детекцията за движение и нощното виждане.

С усъвършенствано интелигентно засичане на движение, вече можете ръчно да регулирате чувствителността на сензора. След откриване на движение, камерата ще изпрати Push Notification с изображения на вашия телефон. Можете да влезете в приложението, за да видите какво се случва в реално време и никога да не се притеснявате за събития, възникнали във ваше отсъствие.

Устройството е оборудвано с 6 нелумисцентни инфрачервени IR лампи, скрити в корпуса му, каквито липсват в стандартните камери за нощно наблюдение. Обхватът на нощното видеонаблюдение е 5м. Можете да включвате/изключвате APP дистанционно. Получавате непрекъснат цикличен запис денонощно. Камерата се върти постоянно и нищо няма да убегне от зоркия ѝ поглед. Може да се използва с 128G SD карта.