Устройство безжично предаване на картина и звук от телефон, таблет, компютър на телевизор Wireless display

Устройство безжично предаване на картина и звук от телефон, таблет, компютър на телевизор Wireless display

Модел: sz0702
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 36.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Устройство за безжично свързване на смартфон с телевизор Wireless display

Всичко което гледате на вашия телефон се пренася безжично на телевизора

Може да се използва за презентации, гледание на филми, слушане на музика, разглеждане на снимки

Високоскоростна връзка без забавяне и насичане

Не е необходимо телевизора ви да е Smart!

Не е необходим интернет, рутер или Wifi

Характеристики:
Поддържана система: Android 4.4 и по-нови / IOS8 и по-нови / Windows 8.1 и по-нови / MAC 10.9 и по-нови версии
Протокол за предаване: Mirrorast / DLNA / Airplay Mirroring
Уеб версия: Miracast и airplay mirroring
Видео разделителна способност: 480P / 720P / 1080P
Видео декодер: AVI, H.264, VC-1, MPEG-2, MPEG-4, DIVD / DIVX, Real8 / 9/10, RM, RMVB, PMP, FLV, MP4, и така нататък
Видео формат: AVI, H.264, VC-1, MPEG-2, MPEG-4, DIVD / DIVX, Real8 / 9/10, RMVB, PMP, FLV, MP4, и така нататък
Аудио формат: MP1, MP2, MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE, AC3, AMR, DTS, RA, WAV и др.
Формат на изображението: JPG / BMP / PNG / GIF и др.

Комплектът включва:
1 х Chromecast устройство
1 х Транспорна кутия
Начин на свързване на устройството с:

Смартфон с Андроид

• Изчакайте появяването на началната

страница на Mirascreen на екрана на

телевизора.

• Натиснете бутона на HDMI адаптера за да

преминете към режим Miracast.

• Намерете опцията за споделяне на екрана на

вашето устройство (Screen mirroring /

Miracast / Smart View).

• Устройството автоматично се свързва към

HDMI адаптера.

Windows 10:
1. Влизане в настройките на дисплейя
2. Избиране на бутона "Connect to a wireless display"

Омръзнало ли ви е да показвате снимки, клипове и всякаква друга информация от телефона си на всеки член на семейството поотделно? Това е лесно решим проблем, стига да се снабдите със специално устройство за свързване на телефон с телевизор. По този начин смартфонът ви няма да бъде предаван от ръка на ръка и всеки ще има перфектен ъгъл на наблюдение на изображенията, които показвате.

Възможности и дизайн на устройството

Устройството за безжично свързване на телефон/ таблет с телевизор Chromecast е компактно, с User Friendly дизайн и отлични възможности. Вместо да отразяват екраните на всяка компютърна платформа, Chromecast от трето поколение и по-новият Chromecast с Google TV имат различен подход.

Те позволяват на телефони и таблети с Android да споделят безжично екраните си, като компютрите с Windows, Mac, Chromebook, iPhone и iPad трябва да използват едно от хилядите налични приложения за Chromecast, за да предават на голям екран. Гамата от поддържани приложения на марката включва вездесъщия браузър Chrome, YouTube и Google Slides, но корпоративни опори като PowerPoint и Keynote са игнорирани.

Устройството е оборудвано с плосък HDMI кабел за включване в дисплея, възползвайки се от 2.4 и 5GHz обхватите на Wi-Fi мрежа. USB портът на по-нов дисплей или телевизор трябва да може да захранва такова устройство за свързване на таблет с телевизор безжично, но системата включва променливотоков адаптер, за всеки случай.

Какво представлява Screen Mirroring технологията и как да я използвате?

Screen Mirroring е технология, която ви позволява да прехвърляте съдържанието на екрана на мобилно устройство към телевизионен екран в реално време и да го гледате в по-голям и по-удобен за визуализиране формат. Приложенията SmartThings и Smart View ви позволяват бързо и удобно да се свържете с телевизора, като дори не е нужно той да има Smart функции. Можете да използвате също Wi-Fi или HDMI за осъществяване на връзката.

Освен това с най-новите модели  можете да отразявате телефона си, като просто докоснете екрана на телевизора. Различно съдържание на смартфони, като снимки, видеоклипове и приложения, ще се показва на големия екран за по-драматичен ефект. За безжично дублиране на екрана, телевизорът изисква Wi-Fi връзка. Телевизорите без интелигентни функции ще се нуждаят от mirror screen устройство за стрийминг, сред които са Samsung AllShare Cast, Chromecast и Amazon Firestick.

За да използвате дублиране на екрана, и двете устройства трябва да отговарят на няколко минимални изисквания. Телефонът или таблетът, от който искате да прехвърлите, трябва да поддържа тази функция и да може да изпраща данни. Телевизорът или проекторът, който искате да конвертирате, трябва да поддържа екранно дублиране и да може да улавя и възпроизвежда тези данни.

За да разберете дали телефонът / таблетът ви поддържа функция за безжични свързване на телефон с телевизор, проверете документацията, която го придружава или потърсете съответните данни в мрежата. Обърнете внимание, че може да се наложи да активирате Chromecast и Screen Mirroring в настройките, така че внимавайте за това.

Що се отнася до телевизията, има две широки технологии. Можете да използвате нов Smart телевизор или проектор с вградено дублиране на екрана, както и да закупите устройство за поточно предаване на мултимедия и да го включите в наличен HDMI порт на по-стар TV приемник.

Тъй като данните идват през безжичната мрежа и през вашата домашна мрежа, телевизорът и свързаното мултимедийно устройство също трябва да бъдат конфигурирани за свързване към тази мрежа.

Проблеми със съвместимостта при създаването на Screen Mirroring

Не всички устройства работят добре заедно. Не можете просто да извършите свързване на лаптоп с телевизор безжично по някакъв начин с вълшебно приложение и да го накарате да работи. Фактът, че и двете устройства поддържат дублиране на екрана не означава нищо. Устройствата също трябва да са съвместими помежду си.

Както може би подозирате, устройствата от един и същ производител обикновено са съвместими помежду си. Например, можете лесно да предавате поточно медии от новия си таблет Kindle Fire към Amazon Fire TV. И двете са продукт на Amazon и са проектирани да работят заедно. И тъй като устройствата Fire използват операционната система Android, много телефони и таблети с Android са също съвместими.

Освен това можете да отразявате медия от вашия iPhone към Apple TV. И двете са дело на Apple и са съвместими помежду си. Apple TV работи и с iPad. Не можете обаче да предавате поточно медии от устройство с Android или Windows към Apple TV.

Важно е да знаете, че Apple не играе добре с другите производители, когато става въпрос за безжично свързване на лаптоп с телевизор. Други устройства като Google Chromecast и Roku медийни устройства също имат ограничения, както и смарт телевизорите като цяло. Ето защо, ако търсите огледално решение, вземете предвид откъде ще стриймвате преди да купувате.