Електронен часовник, термометър, аларма, прожектор час и температура

Електронен часовник, термометър, аларма, прожектор час и температура

Модел: sz0351
Наличност: Разпродадено
  • 29.00лв. 20.00лв.   -31%

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Настолен часовник с прожектор, проектиращ часа и температурата само с едно натискане.

Характеристики: Аларма Температура Двоен прожектор

Размери: 14 х 9 х 3см

Захранване: батерии 2 х АА - (не са в комплекта)

Електронният часовник с проектор е една интересна разработка, която ще прожектира часа и температурата върху стена или таван, вместо да я показва само на дигиталния дисплей. Чудесен подарък за хора, които често губят представа за времето, както и за онези, които имат навика да се успиват. Интерактивните устройства правят живота ни по-удобен, а интериора – още по-привлекателен.

Двойна проекция на час и температура

Настолният електронен часовник има по-голяма функционалност от своите предшественици. Устройството осъществява проекция на времето, която се синхронизира автоматично с радиосигнали за точния час, температура на въздуха в помещението и време на алармата на тавана или стената в тъмното. LCD дисплей показва текущия час, температура на въздуха, календар - дата, месец и ден от седмицата.

Функцията аларма ще ви събужда в точно зададеното време. Настройката на будилника е лесна и се извършва от главното меню. Този вид прожекционни часовници са оборудвани с радио температурни сензори, които предават информация за температурата на въздуха към часовника, който от своя страна я проектира върху тавана / стената заедно с информацията за точно време.

Прожекционният часовник, прожектиращ час и температура на тавана има приятно фоново осветление на дисплея, чийто интензитет може да се променя. Зададена е и опция за отчитане на температурата в градуси по Целзий и по Фаренхайт. Часът се настройва автоматично към зимно/лятно часово време. Не е нужно да се прави ръчно.

Особености на технологията

Проекционната часовникова метеорологична станция с радиосензор е представена от ново поколение дигитални устройства. Безжичният сензор предава околната температура и час с дата към базовата станция по няколко канала, така че при някои модели могат да бъдат инсталирани до три безжични сензора в различни зони.

Яркият, регулируем проектор е подвижен и може да се върти около оста на тялото си. Прожекционното изображение може да се завърта или обръща на 180 градуса, което прави възможно насочването на изображението към всяка удобна точка с регулиране на остротата. Този начин на изобразяване на часа е създаден за улеснение на хората с увреждане на зрението, които вече могат да видят часа, без да слагат очила и да се надигат от леглото.

Електронният часовник с термометър може да проектира на стената или тавана текущото време, автоматично настроено според сигналите за точния час, температурата на въздуха от радиосензора и стайната температура, както и часа на зададените аларми. Разделителната способност на термометъра е 0,1 С.

За да се осигури постоянна прожекция и осветеност на дисплея, захранването се осигурява от 2 батерии АА, които трябва да си закупите допълнително. Подсветката на дисплея е с функция за избледняване. Чрез автономното захранване, прекъсвания в електрозахранването няма да се отразят на работата на часовника и на проектора.

Проекционният електронен часовник с термометър е интелигентна технология, която придава футуристичен облик на интериора и ви пести пространство. Спокойно можете да замените стенното устройство с тази иновативна разработка. Той изпълнява функцията на нощна светлина и ви позволява да видите часа при всяко нощно събуждане.

Проекционните часовници са подходящи за хора с късогледство - възпроизвеждат ясно и голямо изображение, което се вижда на голямо разстояние. Те обикновено комбинират часовник, будилник и термометър, а някои модели - и метеорологична станция, която предава метеорологични данни от външни сензори.

Принцип на работа на проекционните часовници

Вашият настолен часовник с термометърможе да бъде поставен на всяка равна повърхност, например на нощно шкафче или работна маса.Външно той не се различава особено от стандартните цифрови будилници, които също са компактни, мобилни, захранвани от батерии и оборудвани с LCD дисплей с подсветка.

Допълнителен детайл при този тип часовник с аларма е вграденият проектор, който генерира изображение на часа и температурата на стена или таван. Функциите на повечето устройства включват регулиране на екрана и прожектираното изображение. Можете да промените размера и външния вид на шрифта, яркостта, цвета, и да персонализирате показваната информация.