Външна wifi камера 5MP FULL HD 1080P

Външна wifi камера 5MP FULL HD 1080P

Модел: sz0404
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 99.00лв. 85.00лв.   -14%

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Безжична wifi камера за видеонаблюдение
Micro SD слот за карта с капацитет до 128ГБ
Предаване и приемана на аудио с високо качество
Резолюция: FULL HD
WiFi връзка
Захранване: 220V
Висока подвижност: Хоризонтала 355° / Вертикала 90°
Alarm Push
Детектор на движение и мигновено известяване
Инфрачервени диоди за нощно виждане
Възможност за съхранение на Cloud

Инструкция за употреба:

Безжична wifi камера за видеонаблюдение
Micro SD слот за карта с капацитет до 128ГБ
Предаване и приемана на аудио с високо качество
Резолюция: FULL HD
WiFi връзка
Захранване: 220V
Висока подвижност: Хоризонтала 355° / Вертикала 90°
Alarm Push
Детектор на движение и мигновено известяване

Инфрачервени диоди за нощно виждане
Възможност за съхранение на Cloud

Камерата се свързва с Интернет и предава видео безжично. Единственото, което трябва да направите, е да я включите в контакт.

Инструкция за употреба: 
1.Свали приложението Icsee от googleplay / 2. Постави карта памет / 3. отвори приложението / 4. Ще иска имейл адрес, когато го въведеш на него ще ти бъде изпратен код/ 5. Постави кода в приложението/ ще иска да избереш Wifi мрежата си и трябва да въведеш паролата и/ 6. Избери начина на свързване - Wifi връзка > от горната дясна страна на смартфона ще се появи една икона, която трябва да бъде избрана, в следствие на което ще се появи баркод, който трябва да бъде насочен към камерата, за да се сканира/  За Lan мрежа трябва да се свърже рутера с lan кабел към камерата

Външната Wi-Fi камера 5mp е финансово изгодно и ефективно решение за наблюдение и защита на открити пространства. Благодарение на вградените PTZ (Pan/Tilt/Zoom) функции на модела, с него могат да се защитят големи пространства. Камерата е оборудвана с IR подсветка, което ѝ позволява да предостави качествено изображение във всякакви светлинни условия. Ниската цена на продукта е причина да го поръчате още сега.

Wi-Fi видеонаблюдението – максимална ефективност при минимален разход на средства

Безжичната външна Wi-Fi камера ще спести много пари при инсталации за видео наблюдение. Днес Wi-Fi честотната лента е напълно достатъчна за предаване на видеосигнал с висока разделителна способност, например 5- мегапикселовата видеокамера може да осигури предаване на изображения с резолюция 2592x1520 и битрейт 256-8000 kbps.

Не са необходими проводници за свързване на този вид устройства – напълно достатъчен е евтин двужичен захранващ кабел и, ако е необходимо, можете да използвате батерии. 5MP камерата използва около 5W мощност (7W с подсветка). В случай на загуба на захранване, вградената батерия ще бъде способна да осигури 30 минути автономна работа.

Обхватът на конвенционалната Wi-Fi камера е около 50 м, но той би могъл да бъде разширен с помощта на насочени (панелни и секторни) антени, както всяка друга Wi-Fi мрежа за предаване на данни. В случай че използвате панелна антена с увеличение от 15 dBi, обхватът на предаване на 4K видео ще бъде около 2 км в зависимост от терена.

Броят на видеокамерите зависи само от честотната лента на мрежата, така че Wi-Fi продуктите са оптималното решение за многокомпонентни конфигурации. Когато използвате интернет връзка, обхватът на комуникация не е ограничен. Изображенията от камерите могат да се излъчват към мобилни устройства и смарт телевизори.

Миграция от аналогова технология към HD Wi-Fi

Днес с Wi-Fi камера на достъпна цена може много лесно и бързо да се осъществи миграция от аналогова към нов тип технология за видеонаблюдение. Камерите от този вид се използват все повече и повече, тъй като могат лесно да бъдат инсталирани и бързо преконфигурирани чрез добавяне или преместване.

Във Великобритания например, където видеонаблюдението играе ключова роля в обществената безопасност, безжичните камери бързо разгръщат своя потенциал в зони с масови мероприятия. Охранителите и полицията дори използват самостоятелни камери с джобни размери, които работят с обикновени батерии. Това е невъзможно да се постигне с конвенционална кабелна технология.

Безжичното видеонаблюдение е без конкуренция, що се отнася до скоростта и гъвкавостта при изграждане на такава система до ключ. Гъвкавостта на Wi-Fi CCTV означава, че в бъдеще можете лесно да разширите функционалността на системата с най-модерните решения. Например, FLIR предлага малки дронове, оборудвани с термовизори и Wi-Fi предаватели.

Такива дронове се използват за проверка на критична инфраструктура, като например откриване на пожари, течове на вода, химикали, хора, превозни средства, чуждестранно оборудване и подозрителна дейност по всяко време на деня. Нито една кабелна система, дори такава, базирана на скъпи влакна, не може да осигури толкова лесна интеграция.

Може да се каже, че съвременните видеокамери като нашата Wi-Fi камера за външно наблюдение са надминали всички други решения за видеонаблюдение по отношение на сигурността, гъвкавостта и съотношението цена / ефективност и функционалност. Тя е с вграден детектор за движение и автоматично алармено известяване, което елиминира нуждата от непрекъснато следене на камерите от охранител.

Технически особености на външните безжични видеокамери

За да извлечете максимум ползи от покупката на външна камера, е необходимо да познавате добре нейните технически характеристики и принцип на работа. Моделът има антивандален корпус тип купол и не е свързан с електрическата мрежа, поради което е оптимално решение при създаване и надграждане на системи за видеонаблюдение. Устройството е с малки размери, изпълнява широк спектър от функции и е лесно за използване.

Камерата ви позволява да наблюдавате движенията в двора на къща, търговски обект, офис сграда и др. Тя не използва проводници, което е основното ѝ предимство. За да осигурите денонощен контрол върху случващото се извън обекта, няма нужда да мислите за необходимостта да скриете купища кабели. Моделът е с малки размери, така че няма да заема много място и няма да развали цялостния облик на сградата.

Технологията ви позволява да да заснемате и предавате данни през Wi-Fi канала.Съвременните безжични Wi-Fi камери са разделени на два вида:

  • Корпусни – укрепват се към повърхността на стена с помощта на скоби посредством фиксиран или въртящ се механизъм;
  • Куполни – кутията е с куполообразна форма, обикновено изработена от удароустойчива пластмаса.

И двата типа външни камери с Wi-Fi се отличават със своята функционалност и устойчивост на температурни амплитуди. Те са оборудвани със защитни елементи, които не позволяват на агресивни фактори като дъжд, сняг и прах да повлияят на работата на вътрешните им платки.

За да инсталирате безжична външна камера, трябва да изберете модела в съответствие с температурата и влажността на околната среда. IP камерите с wifi често се инсталират на открито, но е по-добре външното устройство да се скрие от погледите. Така ще бъде по-трудно да се заобиколи или премахне, за да се извърши кражба или вандализъм.

Предлаганата от нас външна камера 5mp е оборудвана с Micro SD слот за карта с капацитет до 128ГБ. Налична е и възможност за съхранение на Cloud