Уред за плитки BABYLISS TWIST SECRET
  • Уред за плитки BABYLISS TWIST SECRET

Уред за плитки BABYLISS TWIST SECRET

Код на продукта: ST545
В наличност
Топ продукт – над 200 продажби.
Цена: 24.00 лв.
-
+

Представяме ви един наистина невероятен уред за правене на прически с плитки, който всяка дама трябва да притежава. Babyliss Twist Secret е уред, с който лесно и безпроблемно ще се сдобиете с приказна прическа, будеща възхищение у околните. Уредът разполага с няколко степени за сплитане на една или две плитки едновременно с различна дебелина и степен на сплитане. Радвайте се на страхотни професионални и трайни плитки за секунди. Бъдете различни и красиви и покажете стил. Само с два клика можете да направите безкрайно много различни прически у дома и да бъдете в крак с модата. Пълна промяна на вас според вашите желания.

Комплектът включва:

1 х Уред за плитки Babylis Twist Secret

Прическите са илюстрация на различните вкусове и предпочитания. Почитателките а романтичната визия често харесват свободно пуснатите дълги коси, нежните къдрици и плитките. Специално за тези дами, на пазара се предлагат уреди за оформяне на плитки. На страницата на Онтайм е наличен невероятният уред за плитки Babyliss Twist Secret, с чиято помощ може да реализирате и най-смелите си фантазии в сплитането на косата.

В интернет е пълно със снимки на разнообразни модели плитки и със съвети за оформянето им. Много от прическите са доста трудни и постигането им изисква намесата на професионален фризьор. Предлаганият уред за сплитане на плитки ще ви помогне да постигнете желаната от вас прическа за минути. Продуктът на Babyliss Twist Secret е с компактен размер на малък сешоар, стабилна дръжка  и специален степенен бутон  върху дръжката, за регулиране на работата му. Накрайникът на сешоара завършва с два специални слота, в които се поставят кичурите за сплитане и се завъртат с помощта на специалният бутон. Самият накрайник също има въртяща функция, което позволява създаването на сложни прически с плитки.

Този уред за плетене на плитки невероятно бързо оформя косата ви в желаната прическа. Кичурите коса, предвидени за сплитане, трябва да се срешат много добре, след което да се поставят в определените за целта отвори на върха на уреда. С помощта на бутона върху дръжката, сплитането се задейства, и за по-малко от минута, плитката ви е красиво оформена и продуктът отново е свободен за работа.

Предлаганият уред за правене на плитки е проектиран с няколко степени, които позволяват сплитане на една или две плитки с различна дебелина едновременно. Дебелината на плитките и скоростта на сплитане се контролира единствено от бутона върху дръжката. Бързо и лесно, косата ви се оформя в множество тънки плитки, дебели плитки, увити в сложен кок, единична плитка- акцент и още други прически, които изискват доста време и умения. Моделът на “ Babyliss Twist Secret “ е прекрасно решение за сплитане на косата в домашни условия- прическата ви ще бъде готова за няколко минути, с професионална и стилна визия.

Babyliss Twist Secret е сред най- качествените уреди за плитки, налични на пазара за козметика. Компактният му размер позволява пренасянето му дори и в малка дамска чанта. Той може да бъде с вас винаги и навсякъде, и за по-малко от пет минути да оформи стилна вечерна прическа. Продуктът не уврежда косата, дори и след постоянно използване, така че спокойно можете да го превърнете в част от ежедневната си прическа. Дамите, които обичат да оформят косата си в домашни условия, ще останат приятно изненадани от модерния и иновативен продукт.

Онлайн магазинът ни предлага този професионален уред за плитки на изключително изгодна цена, достъпна за всеки клиент. Продуктът е опакован в красива кутия, а доставката се извършва бързо и лесно.

Напишете отзив
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!