Уред за плитки BABYLISS TWIST SECRET

Уред за плитки BABYLISS TWIST SECRET

Модел: ST545
Наличност: Разпродадено
 • 24.00лв.

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Представяме ви един наистина невероятен уред за правене на прически с плитки, който всяка дама трябва да притежава. Babyliss Twist Secret е уред, с който лесно и безпроблемно ще се сдобиете с приказна прическа, будеща възхищение у околните. Уредът разполага с няколко степени за сплитане на една или две плитки едновременно с различна дебелина и степен на сплитане. Радвайте се на страхотни професионални и трайни плитки за секунди. Бъдете различни и красиви и покажете стил. Само с два клика можете да направите безкрайно много различни прически у дома и да бъдете в крак с модата. Пълна промяна на вас според вашите желания.

Комплектът включва:

 • 1 х Уред за плитки Babylis Twist Secret

Twist Secret е отговорът на основния женски въпрос: как да променя визията си лесно и просто? Революционният уред за плитки на престижната марка BABYLISS може да бъде закупен на супер изгодна цена. Настроението на дамите е променливо - нови желания и предпочитания спохождат всички представителки на нежния пол, независимо от възрастта. Жените искат да имат индивидуален външен вид и стилна прическа.

За жени, които ценят времето и парите си

Twist Secret е иновативен уред за плетене на плитки, създаден за жени, които ценят времето и парите си. Той ви позволява да вградите красиви орнаменти в косата си, създавайки интересни прически за специални поводи и за ежедневието. Сплитането на тънки кичури коса отнема време и изисква сръчност, ако трябва да се прави ръчно. Машинката опростява процеса невероятно много.

Уредът предлага различни степени на сплитане на косата, като може да изплете едновременно две прецизно и стилно оформени плетеници. От него ще получите:

 • Плитки с втъкани в тях панделки, мъниста и дантели;
 • Красиво усукани кичури коса;
 • Невероятен обем на прическата;
 • Създаване на романтични къдрици и букли;
 • Бърза направа на вечерни и ежедневни прически.

Това е професионален уред за сплитане на плитки, който спокойно може да се използва в домашни условия. За работа с този стилизиращ аксесоар не са ви нужни специални умения и особена сръчност. Ергономичната дръжка ви осигурява стабилен захват. С правилно регулиране на скоростта, рискът да изпитате болка от твърде силно издърпване  и заплитане на косата е минимален.

Защо ви е нужен такъв инструмент?

Плитките са прическа, подходяща за всички момичета и жени със средна до дълга коса. Те винаги ще изглеждат стилно, а освен това са практична фризура. Те събират косата, което ви позволява удобно да вършите домакинска работа, да спортувате и да правите всякакви други неща. Основният проблем с плитките обаче е процесът на тяхното създаване.

Почти е невъзможно да направите такъв стайлинг върху себе си идеално и равномерно, дори ако стоите пред огледалото. Освен това не всеки, когото помолите да ви помогне, ще може да изпълни задачата достатъчно добре. Изходът в тази ситуация е използването на технически постижения, например уред за плитки Babyliss Twist Secret TW1000e Paris.

Както е посочено на уебсайта на производителя и много търговци на дребно, машинката служи като незаменим инструмент за оформяне на косата в една или повече плитки. Използва се не само у дома, но и във фризьорските салони поради издръжливостта и красотата на прическата. В професионална среда времето за изпълнение на процедурите е от значение.

Работни възможности на модела

Професионалният уред за сплитане на коса е лесен за използване, тъй като има само два режима на работа – въртене срещу и по посока на часовниковата стрелка. Отзивите, оставени на официалния уебсайт на производителя и в множество рецензии, показват, че повечето от закупилите го са доволни.

Устройството сплита масури дори на много дълга и непокорна коса, без да причинява дискомфорт на нейния собственик. Посоченото време за изплитане е от 5 до 10 минути. В същото време, съдейки по отзивите, прическата издържа цял ден. Можете с пълна увереност да използвате устройството за важни събития като: фирмени партита, сватби, коктейли и др.

Обзорът на характеристиките на машинката показва, че тя е изработена от устойчива на удар пластмаса и има матово покритие. Декорирана е в черно с розови акценти, и тежи само 170 грама. Снимката, която сме ви предоставили, показва, че е оборудвана с удобна за стабилно задържане дръжка и с въртяща се глава с два фиксатора за кичурите. Самият уред за правене на плитки се управлява от бутон, разположен на дръжката.

Електрическата машинка за плетене на плитки се захранва от 2 батерии АА. Те са част от комплекта, но за честа употреба се препоръчва да си закупите допълнителни батерии в подходящо количество, за да не ви се налага да довършвате изплитането ръчно. За да смените батериите, използвайте отвертка, за да отварите отделението на гърба на устройството.

Производителят на страхотната машина за правене на плитки Twist Secret препоръчва да използвате само алкални батерии, които е желателно да бъдат премахнати, ако не планирате да използвате устройството дълго време - това ще удължи живота на батериите. Безкабелната работа ви дава възможност да носите стилизатора със себе си, когато пътувате и да го използвате навсякъде, включително на открито.

Забележка: Полагайте нужните грижи за уреда. Почиствайте го от стилизиращи продукти и не допускайте попадане на вода в него!